Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahojky holky tak jsem tu zase :D mam 2 dny zpozdeni ale brisko mne bolí jak kdybych to dostat mela.. :/ :/ tak doufam ze ne jinak podle TT nejsem tehotná myslite ze je jeste na TT brzo ? 🙂 Děkuji :*
@janajens muzu se zeptat jak dlouho mas zpozdeni?
@tynka199665 nemam zadne zpozdeni mam den do ms
@janajens Aha promin to jsem nevedela 🙂
ja mam dva dny zpozdení a porad nic :(
Holky jdu si k Vám pro radu prosím.
Posílám fotku ovulačních testů. Včera v poledne ještě pozitivní nebyl. Ale dneska ráno v 7h bych řekla, že už jo (nebo ne?). Nedalo mi to a dělala jsem v 10h další. A ten už zase pozitivní nebyl. To je jako možných, že bych během těch tří hodiny odovulovala a ještě stihla klesnout hladina LH? Jsem z toho jelen ☹
@tynka199665 kazda jsme Jina nekomu se ukaze AZ po zpozdeni po ty dny drzim palecky
@janajens jsem zvedava jak dlouho to bude trvat.. je pravda ze mne obcas zaboli bricho obcas prsa a chodim casteji na wc ale jinak na sobe nic nepoznavam.
Ahojte holky, tak máme po kontrole 🙂 morfologie se zlepšila jen malinko z 1 na 1-2% ale na druhou stranu z ohromného množství, pan doktor přítele pochválil hodnoty normálu jsou v 1ml nad 15 mil. spermií a přítel má 140 mil. Takže závěr byl takový že doplníme vitamíny a za 2 měsíce znovu na kontrolu, ale početí přirozenou cestou je možné. Takže neházíme flintu do žita a já se pro jistotu objednám na průchodnost, ať je to pojištěné u obou 🙂)
@tynka199665 ja citila Jen podbrisek trosku prsa a na wc to same
@janajens ja uz si prijdu jak blazen .. dekuji moc za odpovedi 🙂 vazim si toho.. 🙂

@janapuma dekuji moc