icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

nudusak
28. srp 2017

@janapuma Taky mam takove tuseni, ale nemusela by dojit 🙂.

nudusak
28. srp 2017

@janajens Ja mela akorat naruzovely vytok, pak za dva dny hnedy a pak zase naruzovely, ale jen po vytreni na wc a od te doby nic. Sem tam me pichne na vajecniku, jedna nebo druha strana. Nic si od toho radsi neslibuju 🙂

janajens
28. srp 2017

@nudusak tak to ja mela Coste bile vytoky a mam do Ted

janajens
28. srp 2017

@nudusak čiste

krisatko
28. srp 2017

Ahoj holky, tak jsem teď mrkla na tu Jonášovu metodu plodných dnů a podle něj byl včera, to jsme teda nevychytali, ale zato dva dny před a dneska to teda ještě radši pojistime q uvidíme. Podle BT zatím ale ovulace neproběhla, tož co já vím

nudusak
28. srp 2017

@janajens Ja ho mam jen trochu na spodnim pradle, ale kdyz se utru papirem, tak je ho dost, coz muze taky znamenat blizici se MS, ze? Naskakaly mi i bedary pred par dny :D.

janajens
28. srp 2017

@nudusak to vse jsem mela taky tak drzim palecky at nedorazi

krisatko
28. srp 2017

@nudusak takové příznaky mám právě před ms no

tynka07
28. srp 2017

@krisatko ale co, zkusit se má všechno ne??? :D
@karolly ahojky, hele od OT+ je ovulace za 24-48 hodin. Takže ti ovulace asi neproběhla ještě ale teprve tak zítra ráno a těžko říct jak dlouho.

Ale POZOR!!! Věc na kterou se dost zapomíná je: Plánujete-li dítě, je důležité naplánovat pohlavní styk tři a méně dnů před ovulací, vajíčka mohou být oplodněna pouze do 24 hodin, pak odumírají.
Takže šup na to :D

@slayc tak tedy moc gratuluji a děkuji za podporu 🙂 pak se u nás ještě zastav třeba s fotečkou, mne rozhodně potěší <3

@janajens ... tobě též gratuluji a snad už naposledy . Přeji ať krásně rostete a s velkým štěstím mazej do květnové skupinky :D Jo a jak jsi říkala že jste měli sex 2 dny po ovu, tak kdy byl naposledy před ovu??
@nudusak tak držím palečky a ráno ať tu jsou // ;)

Já dnes 17DC, konečně plodnej hlen, čípek téměř nenahmatatelné, ale testy stále negativní :/ Já prostě nejsem normální :O

volfici
28. srp 2017

@janajens v podbřišku mě tahalo v pátek. V sobotu tlaky podobné MS bolestem, v neděli takové divné popichování, dneska se cítím jako superman... Tak nevím co si z toho mám vzít 😂

janajens
28. srp 2017

@tynka07 byl ob den sexik a po ovu dva dby za sebou

janajens
28. srp 2017

@volfici tak drzim palecky a kdy Budes mic test out to vse jsem mela ja plus bolesti krizee

tynka07
28. srp 2017

@volfici si pis, že ty tam máš supermana :D jen jeho super hormony jdou do tebe :D

volfici
28. srp 2017

@janajens na krev jdu příští pondělí, testík zkusím asi teď ve středu 🙂

janajens
28. srp 2017

@volfici tak drzim moc palecky😘

slayc
28. srp 2017

@tynka07 urcite budu i stale pokukovat, a dobre, pridam🙂 moc dekuju, jste tu vsechny skvele 🙂
Testy se mi vybarvily za par hodin, takze je urcite za dverma 😊

ajulamamula
28. srp 2017

@slayc
@janajens holky dnes takhle😍

slayc
28. srp 2017

@ajulamamula parada, gratulujiii ❤😊

ajulamamula
28. srp 2017

@slayc no zatim potichoucku,po lehoucku. Snad do tretice vseho dobreho 😔😍🙏

janajens
28. srp 2017

@ajulamamula juu potichu gratuluji

volfici
28. srp 2017

@ajulamamula potichu gratuluju 😊👏

janapuma
28. srp 2017

@ajulamamula jůů taky potichounku gratuluji❤👏🏻

ajulamamula
28. srp 2017

@volfici dekuji po temer 2,5letech, mimodeloznim a jednom biochemickem uz snad 😇🙏🙏

ajulamamula
28. srp 2017

@janapuma dekuji😘

janapuma
28. srp 2017

Holky, zítra mám termín MS, co myslíte bude mít smysl dělat test nebo počkat na zpoždění?

krisatko
28. srp 2017

@janapuma počkat, já meskala 14 dní a stejně nic.

karolly
28. srp 2017

@tynka07 My jsme teď super akční i přes nemoc prvního 🙂 Takže se nám teď vede docela často. Uvidíme, co z toho bude 🙂

nudusak
28. srp 2017

@janapuma Zkus to a uvidis. Kdyz jsem cekala syna, udelala jsem si test v den, kdy mela prijit MS a bylo to tam. Dnes jsem nasla dva testy, tak jsem to zkusila a nic. Zitra ma prijit MS. Ale nikde neni psano, ze kdyz to tam neni, tak z toho nic nebude a nebo, ze tam musi byt...

janapuma
28. srp 2017

@nudusak taky jsem to tak měla u malého 😊 uvidím co bude ráno...

ajulamamula
28. srp 2017

@janapuma Jani ty moje testy jsou 3 a 4 den zpoždění. . A jsou docela slávě citlivost 10. Takže za Mé je lepší aspoň den dva pockat👏 držím palce

Strana