Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak test odkládám do šuplíku na příště. Zkoušela jsem hlen a čípek a na prstech byla krev. ☹ ach jo. ☹
@janapuma ale tak to taky nemusi byt jiste MS. I pri tehu se to muze stat. Ale aspon test kdyz tak na priste, nebo treba par dni pozdehi. Drzim palce.
@inah91 ja hlavne vcera mela jednou plpdnej hlen, cipek totalne nahore a otevrenej a mekej, takze mi to zase rika ze to bylo vcera. Dnes mne boli podbrisek, jinak nevim hlen. Je zjreslenej po sexiku
Presna jako hodinky. MS dorazila 😕. Takze pristi mesic repete 🙂
Tak jsem pomalu začala věřit ze to vyslo, ale začínám spinit, sice trochu pozdeji než obvykle ale pořád v termínu, takze zase nic... no tak mame jeste další mesice kdy to třeba vyjde
@janapuma to je mi lito ale lepsi nez plane nadeje. Mi se zase zda ze test opet nesili 🙄 a to byl delany z ranni moci oproti tem dvema predchozim...😔
My take zase tehle mesic nic.Tak snad pristi mesic to vyjde.Jak jsem jiz psala, zkusili jsme vse a 11.mesicu nic.V rijnu uz jedeme do Budejc na kliniku. Nechci uz cekat.
Drzim vsem palecky, at se vsechny dockame!!!!!
@ajulamamula ukaz foto staci treba vic pit a moc je redena ke treba ukazoval test lepe navecer nevim proc
@janajens na to ze je to 5den zpozdeni.. nevim mno 😔
@ajulamamula no slabounke to je Co zajit na krev nekomu se ukaze tyden po zpozdeni nekomu driv drzim palecky at zesili
@janajens mam troubu doktora..😞 uvidim do konce tydne, bud test zesili nebo prijde mrcha.. stejne pokud je neco spatne tak s tim uz nic nesvedeme 😏
@ajulamamula ja mela to same zmenila jsem Dr a 6dni pred ms kdyz jsem mela slabou carku na testu a digi positivni 5dni pred ms nasadila utrogestan a diky tomu se urcite udrzeni Ted jeste aby slo vse jak ma
Me Dr. Rikal, ze mam k nemu zajit nejdriv az kdyz se mi nedostavi druha ms. Ze se casto stane, ze se mimi spravne neuchyti a odejde s druhou ms.... my pokracujeme ve snazeni dal, tento mesic si k nam mimi cestu nenaslo.
Ja mam od brezna od laparky s pruchodnosti prave cykly ruzne nekdy 23 nekdy 29🙄 jinak pred tim 25,26 dnu... uvidim jeste zitra udelam tt a kdyztak zavolam nana gyndu.
@lucy0511 samozrejme v pripade,ze je par v poradku a snazi se mene nez rok. Myslim, ze by clovek mel mit urcity nahled a nepocitat kazdy den. I kdyz jsem to sama driv delala. Do doby,nez jsem o miminko prisla. Ted uz vim, ze co se ma stat se stane a pokud miminko bude chtit tak prijde. A to jestli se tyden pred ms budu stresovat jestli ms dorazi nebo ne, tak to stejne neovlivnim.
Děvčata kde kupujete ovu a těhotenské testy? Lékárna nebo přes internet?
@lucy0511 taky nerikam, ze si to myslela zle, kazdej doktor je jinej, taky sem to postřehla. Někdo si zve dva tydny po vynechani první MS, někdo si zve az za delší dobu, kdy jde uz videt srdicko. Doktori jsou ruzni. 🙂 Ja sem doktorovi volala, bylo mi receno, ze pokud budu treba jenom spinit a budu mit nejake bolesti, tak mam jit hned do nemocnice pro jistotu, at na nic necekam.

@ajulamamula dobře tak já zkusím počkat 😊 no buď to tam je nebo není, teď už to neovlivním 😊