icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

volfici
30. srp 2017

@janajens @tynka07 a ostatní holky, dobré ráno, dnes, 8.den po ET jsem zkusila testovat 😍

janajens
30. srp 2017

@volfici jeered tam Potichu gratuluji😍

janajens
30. srp 2017

@volfici drzim moc moc palecky 🤰

katkas75
30. srp 2017

@volfici no vidíš! To je bomba😀 držím palce🍀

slayc
30. srp 2017

@volfici vidíím, suprrrrr, potichu gratuluji 🍀😊

volfici
30. srp 2017

Holky děkuji, ještě není vyhráno, ale snad běžím v té správné dráze....😉

darkwitch
30. srp 2017

@volfici potichu gratuluji a držím palce at se drzi 🙂

darkwitch
30. srp 2017

@janapuma jsem na tom stejne, zacala jsem spinit později nez obvykle a prislo mi ze jinak tak jsem zkusila test a taky bilo... takze dalsi mesic... snad mi pomuze ta cinska medicina, jen se musim objednat 😀

karolly
30. srp 2017

@volfici Potichu gratuluji a držím palce, aby bylo všechno tak, jak má 🙂

karolly
30. srp 2017

Mám trošku intimnější dotaz prosím. Včera večer mě přepadla taková jakoby tupá bolest spodku. Řekla bych kolem čípku. Ale třeba i při sezení. A sex byl opravdu hodně nepříjemný.
Taky jsem kontrolovala čípek, hodně vzadu a měkký.
Mohla by se tak projevit ovulace?

mirii30
30. srp 2017

Holky jak snašíte, když vám někdo blízký oznámí těhotenství?? Včera jsem byla u kamarádky a ozmamila mi, že je těhu po třech měsících snažení. Preju Jí to, jen to člověku přijde hrozně líto a zjišťuji, že mi nějak dochází síly. Snažíme se sedmý měsíc a stále nic. Jinak všechny tu zdravím a držím pěsti!

apple_tree
30. srp 2017

@volfici Peckaaa 🙂 Tak drzim palce, at to dotahnete do zdarneho konce 🙂

apple_tree
30. srp 2017

@mirii30 No moc dobre ne, sice to tem holkam preju, ale mrzi me to, proc ony ano a my ne. Hlavne kdyz nam ted kamaradka oznamovala tehotenstvi, nevi, ze se taky snazime, a podala to stylem, tak jsme si rekli, ze si udelame mimco, vlitli jsme na to a bylo zadelano. Vzdycky jsem z toho pak leda tak zpruzena. Jeste k tomu v praci mam ted dve tehotne holky, tak to samozrejme furt mezi sebou resi a ja mam chut po nich neco hodit, i kdyz vim, ze za to nemuzou a ze bych taky resila, kdybych mela co.

mandarinka90
30. srp 2017

@volfici je to taaaam 👏

hani1234
30. srp 2017

@volfici Úžasná zprava , držím palce tfuj tfuj !!!

kreveta1
30. srp 2017

@apple_tree
@mirii30
Holky, já to vždy obrečím... naštěstí mám okolo sebe lidi, kteří ví, že se nám dlouho nedaří. Takže to je v klidu. Ale jakmile někde slyším, že je někdo těhu, tak to obrečím. A to toho člověka nemusím ani znát, stačí, že vím kdo to je....odcházím a řvu...!

nadrinka
30. srp 2017

@tynka07 ahoj 🙂 tak včera jsem si byla naplánovat termín operace na průchodnost 🙂 nástup mám 18.9. a den na to zákrok. Taky mi pan primář našel cystu 55mm :( takže nevím nevím jestli z toho vůbec může něco být tento týden :/ dnes 40DC a 7DPO říkal at minimálně pár dní ještě s ms nepočítám, že sliznice není dostatečně dorostla... Snad ten zákrok pomůže

ajulamamula
30. srp 2017

@mirii30 my se snažíme téměř 2,5 roku kamarádka za tu dobu stihla 2 porodit.. a mezi Tim i další asi 3 plus ségra a dokonce jsem si vyzkoušela byt i u porodu kamarádky 😂. . Takže taky žádný sláva. Vím přese jak to je na jednu stranu jim to straně závidíš ale zároveň i přeješ. Ale zase si i říkal co tedy vši hnus rodi a není čas litát mezi miminama takhle budu pak jedna co bude Mít 😂 držím palec

janapuma
30. srp 2017

@tynka07 to jsem si taky říkala že by to mohlo byt tim a ono prd. 😁
@volfici jůůů potichu gratuluji, je to tam ❤
@darkwitch jako štve mě to, kdyby aspoň duch ale nic. Takhle se mi to vše posune a rozhodí.😒

aklin
30. srp 2017

@mirii30 kdyz jsem se dozvedela, ze v rodine cekaji a neplanovane. Vzalo me to, uz se nejak ten mesic snazime a porad nic. Samozrejme jsem opet dosla do faze proc ja musim zase cekat tak dlouho. Preju jim to, ale zaroven bych jim prala aby si uzili to cekani na dve carky. Protoze ona nema ani sajnu co to je dlouho cekat. Kazdy mesic negativni vysledek. Z toho clovek upadne do deprese.

invidiamo
30. srp 2017

Holky je mozny ze by se mi tyden po ovulaci motala hlava, potila sem se a bylo mi spatne diky necemu pripadne klubajicimu se ve me? 😖nebo jen spatnej tlak a priznaky z neceho uplne jineho?
(Omlouvam se za zrejme dost blby dotaz, jen me zajima jestli uz takhle brzy by mohly byt pripadne zmeny nejak citit)

kreveta1
30. srp 2017

@invidiamo Ahoj, já jsem měla přesně to samé... čekáme už hoodně dlouho na // a 10 dní po ovu jsem se motala, potila jako prase, studený pot po těle... ale přisoudila jsem to změně počasí. Protože si myslím, že na sobě pocituji veškeré známky těhotenství... i když před měsícem byla jen /. Občas si připadám jako blázen...

invidiamo
30. srp 2017

@kreveta1 no... ja to nechapu... premyslim co sem kde snedla, ale snazim se jist ted dobre, kdyz se snazime.. takze to asi ne no... ale rano sem byla uplne vyrizena, ze sem nemohla vstat z postele a ted mi je tak nejak divne proste... a tys nakonec mela negativni test jo?? Asi je fakt blbost ze by to bylo takhle rychle no...

zarych
30. srp 2017

@aklin to znám,sestra to měla taky tak a mě to teda sebralo. Teď si užívám neteřinky a doufám,že snad í my se brzo dočkáme dvou //👍

kockakacka
30. srp 2017

Holky, taky to znam. Jen za poslední svá měsíce 3 známy tehotny. Samozřejmě na prvni pokus :D

oveckaluky
30. srp 2017

Holky, v pondělí jsem zkoušela test, to jsem byla 10 DPO, samo že negativní. Včera jsem jednorázově zašpinila (úplně ukázkově - po první otření na WC jen krvavé nitky, po druhém už jen růžový hlen) a pak už nic. Břicho mě bolí od 7 DPO, kdy mi klesla teplota a následně zase vyletěla (příznak začátku zahnízďování). Včera jsem si říkala, že 11 DPO je na nidační krvácení už pozdě, ale našla jsem tohle a podle toho to odpovídá http://www.itehotenstvi.cz/chci-otehotnet/prizn.... V různých diskuzích jsem se dočetla, že druhý den po špinění // na testu, tak jsem ráno testovala, ale sněhobílo - ALE - když jsem chtěla založit test zpátky do pytlíčku, všimla jsem si, že v místě, kde by měla být druhá čárka, mám na obou stranách z boku testu tečku...může to být náznak ducha? Setkala jste se s tím některá? Porovnávala jsem s tím pondělním a tam na bocích nemám nic, tam je bílo...každopádně asi zkusím v pátek tedy znovu, dneska 4 dny do MS, tak šance ještě je...

aklin
30. srp 2017

@zarych na jednu stranu jsem rada, ze nejsem tehotna. Dcera je ted maly dabel, zlobi, neposloucha, neustale rve, pisti, vzteka se a me krevni tlak stoupa hodne vysoko.

aklin
30. srp 2017

@invidiamo tohle mam kazdy mesic, hnusne pms.

kreveta1
30. srp 2017

@invidiamo no neměla jsem negat. Protoze jsem si ho jeste nedělala. Mam strach ze skládání :(

slayc
30. srp 2017

@oveckaluky Ahoj, pokud by včera došlo k nidaci, tak dnes bys neměla ani ducha 🙂 ještě vydrž, od nidace se teprve začíná vytvářet HCG a za cca 2-4 dny je v krvi znatelná hodnota a až za další tři dny jde teprve do moči. Dám ti příklad u mě.
7.8.2017 jsem měla ovulaci, od cca 12.8 - 14.8. mě píchalo v podbřišku (říkala sem si, ježiši, co se to děje, bylo to nepříjemný, občas to píchlo, pak dobrý, pak zase píchlo a tak pořád dokola) a ducha opravdu sotva viditelného jsem na testu našla 18.8., den předtím bych opravdu nic nevykoukala, takže hlavu vzhůru, to že si nic nenašla, neznamená, že se tam neukáže 🙂 budu držet palečky

Strana