Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@oveckaluky ja mela Ducha uz 8dpo ale asik to byla vyjimka fotit Ely porad enjoy AZ 9-10dpo
@oveckaluky 11 po MS? ne, 7.8. byla ovulace a 18.8. sem našla pozitivní test, takže od ovulace, ale u mě se teda vajíčko zavrtalo rychle, každý je jiný, po ovulaci k nidaci dochází 5-10 dpo, a celkem trvá zhruba den až dva sem četla někde. Takže to těch 12 dní u někoho klidně trvat může, pak teprve se začíná vytvářet HCG 🙂
@slayc Aha, to jsem matla - jo, od ovulace, to by bylo skoro stejné - tak uvidím v pátek 🙂 Moc děkuju za povzbuzení 🙂
@janajens no já jsem dneska 12 DPO, tak uvidím v pátek...každopádně, pořád ještě zbývají 4 dny do termínu MS 😉
@tynka07 aha, chápu 😀 Ale za mě FF je top 😀 No a k teplotě.... tak prostě může ovu přijít později... já ji měla i 30 dc... prostě těla nejsou stroje a pokud nemáš ms jako hodinky, tak to tak holt je... a i anovulák se může, bohužel, jednou za čas objevit...Ale určitě se ovu ještě ukáže! 🙂
@invidiamo mozna budes jeden z tech stastlivcu. Uz jsem to prestala sledovat a resit kazdy priznak. Opravdu vsechny pms priznaky se shoduji s tehotenskymi. Jen jeden priznak podle ktereho poznam ze ms prijde je bolest v krizi a podbrisku den po ovulaci. A postupne se objevuji ostatni priznaky. Takze az se mi podari otehotnet zase o tom nebudu vedet.
@oveckaluky drzim moc palecky kazda jsme Jina ja mela supermana spermii asik
@oveckaluky Ja jsem si vsimla az ted, ze mas uz 4 deti. Tak to klobouk dolu, ze delate na dalsim 🙂
Ahojky holky tak jsem 4 den bez MS 🙂 občas citím podprisek a prsa ale je to jen takovy chvilkové spis mam pocit ze porad jim :D :D .. ale Test jsem si zatím jeste nedělala bojim se zklamaní :D tak uvidím do konce tydne 🙂 a pak se do toho pustím 🙂
jaky by jste mi daly rady na TT jaky je nejlepsí ? 🙂 i kdyz u mne minulí rok ani test neukazal a byla jsem tehotna akorat jsem pak ve 3 mesici potratila ale test neukazal tak ted nevím 🙂 z krve mi to poznali .🙂
Děkuji moc za odpoved 🙂
Holy tak už ani nešpinim,😁 Se fakt picnu. Jo a nejsem lovec duchů ale rysek na tt,😂
Tak dnes 12 dpo, 25 dc a uz nekolikaty den me boli bricho jako nekdy pred ms. Ms mam dostat nejpozdeji v nedeli. Tak jsem zvedava, keez by neprisla 🙏 Jinak je to druhy mesic, co beru gynex a inofolic.

@mirii30 Těžko.... raději se jim snažím vyhýbat, i těm, kteří měli problém jako my a už se jim zadařilo. Ne že bych jim to nepřála, ale opravdu to není příjemné.... Už jsem přemýšlela i nad psycholožkou.
@oveckaluky Jojo, když jsem čekala našeho nenarozeného miláčka tak jsem měla první "pozitivní" test právě s tečkou. Taky jsem si myslela, že je to nějaká chyba, tak potom jsem cca po 3 dnech dělala nový a už tam byla regulerní čárka.