Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@oveckaluky drzim palecky at se to nerozjede
@janajens No nevím, bolí mě napravo na vaječníku...na druhou stranu, to by se mi zase zkrátil cyklus a už bych byla na 24 dnech - abych za chvíli nemenstruovala furt 😂
@oveckaluky me bolelo pod vajecnikem uz od 6dpo
@janajens A bolí pořád? Mě co chvíli...
@oveckaluky Ted uz moc ne Jen podbrisek se Ted zase ozyva
@janajens No já jsem zvědavá, co z toho bude 😀 A když ne, tak příště, už jsem nějak smířená...stejně máme 3 víkendy v září už naplánované akce a chci zůstat hned doma, tak by to nešlo 😀
@oveckaluky jsem zvedava na dalsi testik a drzim palecky
@janajens Děkuju, zkusím asi zítra vydržet a testnout v pátek...
@oveckaluky tak drzim Co mam 🙏
@oveckaluky co bych za to dala se svým 48 dní dlouhym cyklem
@krisatko Ty jo, to je zase druhej extrém ☹
Holky. Tak ja jsem stále netestovala. Ale dneska přítel rekl jestli nemáš test,tak js ti ho zitra koupím a říkám ti, ze se votestujes....jsem jak před maturitou....
@volfici no joooooo a jooooo a jooooo. Mam moc veljou radost ❤❤❤🍀🍀🍀, tak ted at se zlaticko udrzi. S gratulkou pro jistotu cekam, vis jak. Ale to je parada ❤❤❤😘😘😘
@darkwitch no, to by asi pomalu chtelo, aby zacala zabirat 😂😂
@karolly takovy problemy jsem mivala pred porodem po kazdem styku a i pri nem. Ale vubec sem nevedela, cim to. Jen vim ze po porodu jsem ok. Snad to nic nebude .
@mirii30 pp pravde, preju jim to, ale natahuju, slzy v ocich a po pravde jako bych to snad az neprala. Hnusnej pocit, rozpolcenwj. Jo a ne 😧
@nadrinka tak drzim palce at ti to pomuze. S tou slyznici to je mazec. Ja pred tremi lety krvacela 4mesice v kuse, kdyz mi pak rekl, ze jsem ji mela ctarnasobne zvetsenou. Byla to fakt hruuuuuza. Tak snad te ,,opravi 😂,, a vse bude skvele pro ppceti.
Tak už krvácím. 1DC že to trvalo. Ale je mi hrozně, všechno mě bolí, včera jsem měla hlavu jak střep to už na štěstí přešlo. Tak vzhůru do dalšího měsíce.
ahoj neude vadit kdyz se pridam k vam? uz 3,5 roku se snazime a nic.mohu se zeptat tech kterym se povedlo ted nekdy nebo ty co uz to maji nejakou dobu za sebou zda jste treba uz nejak na sobe hodne brzo poznali ze neni neco jak ma byt? jeste pred MS nejlepe tak nejak po ovu.ja teda jsme ted na clostiku a pichl mi dr injekci.tim ze mam opet bolestivou ms a bolestivou ovu jsem si zvykla ale ted od ovu je vse jiny neustaly bolesti jako na ms neni mi dobre unavena naladova zaludek jak na vode chute caste pichani v podpriskuna bokach a tam dole......nevim zda je to hormonama tema co beru ci jen proste nejak telo mi stavkuje.muj chce abych sla k dr.pokud se jedna o tehu stejne nic nezjisti je brzo.ms by mela prijit az tak pristi tyden cca.ted jsem 23DC
Ahoj holky, to byla noc :/ od včera plodné dny a chtěli jsme se snažit obden.. Bohuzel manzela včera chytl zub, celou nic nespal..ja teda taky ne :/ :D ale i přesto rekl: musíme! A pres tu silenou bolest bylo...ale ja jsem z toho taková špatná..fakt se pres tu bolest nutil..ja rikala, ze ne, ze to nevadi, ze treba az povolí zub, tak to jeste stihneme... A on ne... No fakt to bylo naprosto účelově... Ted tu na klienty cele rano zyvam 😂😂😂 naštěstí si hned rano došel k zubarce, tak snad uz mu ta bolest polevi 🙂
@janajens Tak to vidím na ten kratší cyklus, dneska 3. den, co jsem zašpinila, to už k hnízdění nebude 😀 Tak testovat asi ani nebudu, počkám, jestli se to rozjede, nebo co v tu neděli...
@kockakacka Heh... byli jme na tom podobně. Plodné dny začaly tak, že nám omarodil synek, takže celou noc vzhůru. Totálně KO, pak něco chytil manžel - bolest v krku 😀 Pak samotná ovulace - sex byl opravdu spíš za trest, bolel mě spodek jako čert ☹ Jestli se přes tyhle komplikace nepovede, tak teda nevím 😀
Ach jooo...1DC ☹
Ms uz mi vcera koncila, jen jsem spinila a dnes bolest v podbrisku a samozrejme krvaceni. Ze by druha ms po sobe? Proc musim mit potize s ms.
@darkwitch a kdy to zjistis?? Zitra uz je zari :D
@kockakacka tak do toho bych nesla :/ mi prijde takovy morbidni 😨😂😂😂
@aklin o potizich mi neco rikej :(
@chiara1990 ahojky a vitej. Mne se teda ted nezadarilo, bohuzel, ale dite uz mam :D
Jinak bych se nedivila tem hormonum, dokazou zmenit celou podstatu cloveja, na toz nejakej cyklus. Nerikam, treba se zavedlo, ale proste sama vim co hlava dokaue udelat a priznaky,at jsou jakekoli, tak se daji krasne vsugerovat. Kolikaty DC a DPO jsi?? Pres vse drzim palce. To musi byt hrozne cekat 3,5roku :O

@apple_tree nemám, dvakrát to nedopadlo, jednou v 6. tt a jednou v 10. tt...máme dvě holky a snažíme se o třetí 🙂