icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

darkwitch
31. srp 2017

@tynka07 o vikendu až se sejdeme v práci 🙂
@lola88 taky tak, takze hurá na další kolo snažení...

chiara1990
31. srp 2017

@tynka07 tak my ani na to uz nemyslime nic jelikoz ted je i toho tolik ze na mimi neni njak extra pomysleni jelikoz mame doma uz taky dva prcky teda ne s partnerem.jinak DC 23 a injekce mi byla pichnuta 13DC

kreveta1
31. srp 2017

@chiara1990 ahoj. Snažíme se rok a pul. A každy týden doufáme. Resp.zoufáme. Byli jste s partnerem na nějakém odborném vyšetření ? Genetika, imunologie....?

krisatko
31. srp 2017

Ahoj holky. Mám dotaz. Včera jsem sebou jebla, skončilo to brutálním výronem, jednu dobu jsem měla kotníky snad čtyři. Teď mám sloni nohu. Že to bolí jak čert pominu, ale teď otázka... Dnes mi skočila teplota na 36.4, myslíte, že je to vlivem úrazu, nebo mohla být ovulace? Normálně mám teplou 35.7-8-9.

kreveta1
31. srp 2017

Dnes další /. A to mam zpoždění 6dni. Pecka. To bude zase parádní OC. Se fakt po....

nudusak
31. srp 2017

Tak ja uz asi nicemu nerozumim. Po porodu prisla MS v rijnu 2015, brutalne silna, bez vlozky jsem nedala ani ranu a na tampony jsem mohla zapomenout, ty jsem nestihala menit. V cervnu pred MS jsem poprve zazivala PMS, prisla MS a trvala klasicky cca tyden. Ted v utery jsem dostala MS. Zpocatku opet velmi silne krvaceni. Dnes dopoledne jsem si vzala tampon, ptz se mi zdalo, ze uz to neni tak brutalni, ale po hodine jsem opet sahla po vlozce. Sla jsem ven, a kdyz jsem se vratila domu, tak na vlozce skoro zadna krev, jen spineni a tak jsem si vzala intimku. Takze po 2,5 dnech mam vazne po MS? Je toto normalni?

apple_tree
1. zář 2017

@krisatko To muze byt urcite i vlivem urazu, takze bych na to moc nespolehala.

tynka07
1. zář 2017

@chiara1990 tak držím palce ať z toho něco je ;) třeba to pomohlo a rovnou se zavedlo ;)
@krisatko si myslím, že to bude asi vlivem toho úrazu. Vem si, že i když ty jsi v klidu, tak to tělo přes noc pracuje, aby se dalo do kupy, k tomu jestli bereš nějaké léky atd, vše to prostě může ovlivnit, pozoruj ovu dál. Kolikátý DC jsi?? Zase nemůžeme ovu vyvrátit :D
@kreveta1 :( njn, tak teď hold jen čekat až se rozjede. Zkus hodně sexovat a prý pomáhá i červené víno ;)
@nudusak není možnost těhu?? Že by to bylo jen krvácení z překrvené sliznice??

krisatko
1. zář 2017

@tynka07 no u mě dc asi nehraje roli, mám cykly 35, 48, 27.... Jak se zachce. Ale asi to bylo vlivem toho úrazu. Dnes už zase 36.0

Jinak prášky žádné, jednou jsem si dala ten ipubrofen ale to fakt protože už nebylo cesty jiné, bolelo to jak čert. Dělám si octan zábaly.

nudusak
1. zář 2017

@tynka07 Test jsem delala vcera vecer a byl negativni. Dnes rano zase krev, ale na vlozku to neni, vystacim si s intimkou 😕

volfici
1. zář 2017

Ahoj holky, je to dobré 😍 horní ze středy, spodní dnes dopoledne

janajens
1. zář 2017

@volfici ju huuuu nadhera gratuluji 👶

marcy129
1. zář 2017

@volfici gratulaaaaaaace 🙂 kolik dni mas po ovulaci? 😍

volfici
1. zář 2017

@marcy129 já podstoupila IVF a jsem dnes desátý den po ET

tynka07
1. zář 2017

@nudusak to je divny :/
@volfici gratulujuuuuuuu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

tynka07
1. zář 2017

Ja sem asi divna 😱 ja to teda vim jo, ale 😂😂 ...

Dnes OT+ juhuuuuuu. Ale ovulace by mela byt od 24h do 48h, jenze dle hlenu,cipku,BT a ovubolesti mi probiha dnes, je to mozny?????

tynka07
1. zář 2017

Dodavam graf. Podle BT beru, jak mi klesla :D

kockakacka
1. zář 2017

@tynka07 ahojky Tynko, ja si myslim, ze možné to je 🙂 ja mela treba odpoledne ovu test pozitivní a večer uz byl negativní. Treba bys ho mela "plne pozitivní" někdy v noci, ale to jsi spala... 🙂

hani1234
1. zář 2017

Ahoj holky . Tenhle měsíc jsem se rozhodla testovat Ov . Od jakého dc bych měla začít ? Dnes jsem 5.dc .

tynka07
1. zář 2017

@kockakacka to je fakt mozny, pac mi slabne. Ale teda podbrisek boli priserne. Jak kdyby se mi tam neco hybalo 😱😂😂
Sem v praci, kolem nas ted problemy, ale doufam, ze dnes bude kraaasny vecer. Jen si rikam, jestli uz neni pozde :O :D ... Tohle proste asi nikdy nepochopim :D

kockakacka
1. zář 2017

@hani1234 záleží jak mas dlouhy cyklus. Ja mam 30 dni a začala jsem testovat 12den, kdy uz na testu byla slabá čárka, která každým dnem sílí a pak je uz 16. Den negativní (den ovulace) takže bych začala 4 dny pred půlkou cyklu 🙂 navic je většinou 10 prvních dnu cyklu neplodných. Samozřejmě pokud nemáš cyklus 23 dni a tak.. 🙂

copakova22
1. zář 2017

Holky mám zpoždění ms už týden dnes jsem udělala test a.... Buď si to namlouvám ale vidím tam ducha 😁😁už jsem z těch testu celá na nervy přikládám foto ..v reálu to jde líp vidět díky za vaše názory a zkušenosti ...měly jste to už tak někdy

daniry
1. zář 2017

@copakova22 taky ho vidím! 🍀

volfici
1. zář 2017

@copakova22 já nevidím, ale to nic neznamená, protože jsem na tohle slepejš 🙂 tak aspoň držím palce 🙏✊

janajens
1. zář 2017

@copakova22 bohuzel nic nevidim ale pokud vidis ty my uvidime za par dni

copakova22
1. zář 2017

Děkuji vám holky kdyvy to tak vyšlo mám toho už moc za sebou jestli chcete otevřela jsem dnes novou diskuzi laparoskopie cysty a zpoždění ms když tak mrkněte a napište mi co si myslíte😉🙏 😑😑😑

lucy0511
1. zář 2017

@volfici gratuluju ❤

lucy0511
1. zář 2017

Děvčata teda já začínám mít pocit že z tý svý BT výčtu tak max počínající rýmu😒😒

tynka07
1. zář 2017

@hani1234 Ahojky, zalezi na tom, jak dlouhy mas cyklus a pokud je nepravidelny, tak se doporucuje od 10DC. Ja treba ted tez testuji poprve a tim ze mam nepravidelnej, tak sem zacala 10. Pred par dny jsem plasila ze mam anovulacni a hle, dnes (21DC) mam OT+ . tak preji mnoho zdaru ;)
@copakova22 ja tedabtaky nwvidim, ale na tohle jsem vazne slepa. Je fakt, ze proste real je real, ale i tak posilam 🍀🍀🍀 at to je ono ;)
@lucy0511 posilej, ja mam taky docela zajimavou a kolikaty DC jsi a jak dlouho meris???

karolly
1. zář 2017

@lucy0511 Nedivím se, ovlivňuje jí hrozně moc věcí. Já se ani nesnažím jí měřit, protože x krát za noc vstávám k malému, takže hodnoty by vůbec nic nevypovídaly.

Strana