icon

Soused pálí plasty. Jak to vyřešit?

sylviiik
19. črc 2008

Soused má výrobnu salátů a plastové obaly od majonéz a jiných potravin pálí na zahradě v kotli. Je to šílený smrad, ale co mě štve nejvíc, že to určitě nebude příliš zdraví prospěšné. Pokud máte někdo podobnou zkušenost a podařilo se vám to nějakým legálním způsobem vyřešit, prosím poraďte... 😒 Jinak příjde na řadu banda ukrajinců 😀 😀

s.arik
19. črc 2008

sylvik, trakové udání na hygienu by bylo optimální ne? oni už tě kdyžtak přesměrují na příslušné místa, pokud to pod ně nespadá...

😝 😝 😝

nobody
19. črc 2008

stačí nafotit, napsat stížnost ... (samozřejmě, kdo si stěžuje, na co, jak to škodí, eventuelně že si děti nemůžou občas hrát..a takový bláboly .... plus nástiň v podobě přílohy - tj. fotografie) a zanést na Městský úřad, odbor živ. prostředí nebo tak nějak .... tak jsem řešil jednoho debila a vyšlo to ... on tam zas měl nějaký třísky, dřevo, popílek....

sylviiik
autor
19. črc 2008

děkuji děkuji děkuji 😵

nobody
19. črc 2008

mám to ještě v pc

takže vlevo nahoru pod sebe:

Městský úřad ******
(adresa)
pak tu mám ještě jméno paní ********, vedoucí Referátu životního prostředí (tu najdeš někde na netu na vašich obecních stránkách)

a pak už normálně:

Věc: Stížnost na ****************** "

odstavec co tam dělá, kde se nalází to místo (ulice, č.p.) .... aspoň na jednu stránku

a pak konec:

Dovolujeme si zároveň přiložit zdokumentovaný stav ********** ***** ke dni **.**.08 a předem děkujeme za vyřešení situace k oboustranné spokojenosti.

Za obyvatele (té a té ulice nebo sídliště ****** )

V ****** dne *********

nemáš zač

nobody
19. črc 2008

a podpisy ještě 😀 😉

nobody
19. črc 2008

jo a ještě: píšou se odstavce, ale nedělají se tabulátory ... (takže pokaždý, jak budeš psát další odstavec, tak odentruješ ... bude to vypadat jak pásy zarovnaný stejně jak všechny řádky 🙂 ... nebo aspoň tak to bylo předepsaný)
čus

sylviiik
autor
19. črc 2008

Ty jsi zlato, fakt moc díky, dám vědět, jak jsme pochodili 😵

nobody
19. črc 2008

joo, já jsem zlato pořád 😀 😀 😀 😀

skoro 😀 😀

dobře