Srovnání menstruačních kalhotek. Jaké Vám vyhovují?

dddenisa
8. únor 2021

Ahoj holky, které již mate zkušenosti s menstruacnimi kalhotkami, jaké značky vám vyhovují? Snuggs nechci, vadí mi, ze vydrží jen 50 praní. Nejnovější výrobci jako Love Luna a SaYu nabízejí mnohem delší životnost. Líbí se mi i Meracus, ale daji se obtížné sehnat. Co Dorina Eco moon nebo Flux? Zkoušel jste jich někdo více? Zajimalo by mne porovnání. Díky moc

klea81
8. únor 2021

Mám Selenacare z DM. Na Snuggs je hodně "reklamací". Chválí si Selenacare, Sayu, Dorinu i Love Luna. Na FB je hned několik skupin, kde se předávají zkušenosti.

mojejmeno2
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
linda552
13. dub 2022

Ahoj holky, taky je teď vybírám, četla jsem o perties.cz,jsou prý hodně absorpční, máte s nimi někdo zkušenosti?

mojejmeno2
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zelenaesmolda
19. dub 2022

@dddenisa
mrkni se na maluna.cz,tam mas ms kalhotek mraky nebo skupina kalisnice ci menstruacni kalhotky

zelenaesmolda
19. dub 2022

@mojejmeno2
proc pises jednou cesky,jednou slovensky?

georgia30
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
georgia30
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zelenaesmolda
19. dub 2022

@georgia30
spis je to fake ucet zalozeny za ucelem reklamy

mojejmeno2
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
linda552
19. kvě 2022

Holky a máte nějaké zkušenosti s takovými menstruační i plavkami? To by mohlo být taky super.

phoenix4blaze
29. kvě 2024

Perties jednoznačně doporučuji jako nejlepší a nejspolehlivější menstruační kalhotky !! Jsem zahraniční studentka a dlouho jsem váhala, zda má cenu menstruační kalhotky zkoušet, přemýšlet nad údržbou a praním a cenou menstruačních kalhotek.
Perties jsem si vybrala po přečtení všech kladných recenzí a musím říct, že to rozhodně stálo za vyzkoušení. Nikdy bych nevěřila, že by existovaly takové zázračné kalhotky, které mi zpříjemní menstruaci a žádné noční můry během menstruace. Obvykle používám menstruační vložky a organické menstruační vložky jsou hodně drahé, ale není to pohodlné, když cestujete nebo musíte hodně chodit a běhat. Kalhotky Perties mění život, jsou velmi pohodlné a žádné napětí z cestování nebo spánku.

Po Perties, které si získaly moji důvěru, jsem si koupila i Snugs na model klasického střihu. Ale bohužel to byla hrozná zkušenost😔. Savá vrstva je v přední části velmi nízká, nekvalitní a prosakuje za 1-2 hodiny. Rozhodně ne na těžké nebo střední období, lze použít na poslední dny jako slipové vložky. Už ho nepoužívám, bojím se vytečení. Škodit mohou i jejich nanovlákna a antibakteriální ochrana, věřím, že bio produkty jsou bezpečné, proto je pro mě Perties nejlepší.
Perties jsou úžasné z hlediska kvality, certifikace organické bavlny a materiálu, absorpční funkčnosti a dokonce i krajky a vzory jsou tak krásné. Co víc si mohou ženy přát? Při nošení Ruby model Perties, který je překvapivě vždy suchý. Už se necítím jako na menstruaci, až na to, že nízký střih se mi nelíbí a model Bathory se nosí velmi pohodlně. Ani po 24 hodinách žádný únik. Během menstruace se cítím naprosto bezpečně a pohodlně.
Velikost mi vyhovuje a Perties jsou jediné menstruační kalhotky, které dávají možnost je vrátit/vyměnit nebo je dokonce vrátit, pokud nejsem spokojená, což jako první získalo moji důvěru, abych to zkusila. Těším se na kalhotky Perties s klasičtějšími modely střihu a tenkými prodyšnými materiály jako Alia a Keva. Kalhotky Perties rozhodně doporučuji všem ženám a mladým dívkám, nelitujte a věřte, že k vložkám se už nikdy nebudete chtít vrátit. Za úroveň pohodlí, které cítíte, to stojí za to, přál bych si, aby existoval během mých školních let, bylo by to příjemné potěšení. Děkuji perties, za usnadnění období!!🙂