icon

Story roku. Který příběh vás pobavil nebo utkvěl v paměti?

zelenaesmolda
31. pro 2020

Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?

Strana
z6
sudylichozrout
1. led 2021

@amazonkajanik 😘😎

zelenaesmolda
autor
1. led 2021

@sudylichozrout
Pak jsme byly za superstar jeste v dalsi nedavne diskuzi “ktera uzivatelka je vam nesympaticka” ale uz to nebylo ono :D

sudylichozrout
1. led 2021

@zelenaesmolda Ta prvni byla lepsi. Vyzivnejsi 😆

gramar
1. led 2021

@zelenaesmolda No proto mě baví když na vás někde narazím, to je záruka zajímavé diskuse :D
Takže jste si založili ještě "miss sympatie modrého koně" koukám :D

sudylichozrout
1. led 2021

@gramar Jojo 😀

gramar
1. led 2021

@sudylichozrout Od přečtení tvého porodu jsi jasná volba, dalo by se říci že tě tu stalkuji :D

sudylichozrout
1. led 2021

@gramar Hehe. Tak ja se budu cinit i nadale 🙂

zelenaesmolda
autor
2. led 2021

@sudylichozrout
Byla lepsi,to bezpochyby.

gramar
2. led 2021

@sudylichozrout
@zelenaesmolda dají se dohledat, by mě zajímalo jak se do vás pustili :D

sudylichozrout
2. led 2021

@gramar Ta prvni debata ne, ta byla tusim na zdi. A admini to smazli. Ta druha tu je, zakladala ji myslim shakira007, ale nejsem si jista.

mimi1004
2. led 2021

@sudylichozrout Teď jsem to chtěla vložit taky 😃

amazonkajanik
2. led 2021

@sudylichozrout Jj,ta šlápla pěkně vedle 🤣
Prej,kdo je vám nesympatický ...

sudylichozrout
2. led 2021

@amazonkajanik
@mimi1004 Jako verim, ze tu urcitym damam lezim v zaludku, ale tohle byl preslap par excellence 😆

amazonkajanik
2. led 2021

@sudylichozrout jak tam padlo vícekrát,máš trefné poznámky,obzvlášť,jedná li se o trolla. Prostě frajerka spustila hon na čarodějnice a rozbila si hubu,sotva vyběhla 😂 mě tady taky jedna štve,ale jako fakt,tak když na ní narazim,čekám,co zas vyplodí a když je to v mé moci,okamžitě jí to vyvrátím...

sudylichozrout
2. led 2021

@amazonkajanik 😆 Naprosto chapu, take tu mam par svych "oblibenych" 🙂

mimi1004
2. led 2021

@sudylichozrout Tak je rozdíl napsat to přímo tobě, anebo takhle "nenápadně" čekat, kdo si kopne do koho první 🤮😄

sudylichozrout
2. led 2021

@mimi1004 Jj. 🤦😆

gramar
2. led 2021

@sudylichozrout To je v pytli ty co z jejího popisu znám, s těmi většinou souzním :D Ale dobrý hlavně autorka v diskusi hodně přispěla :D

sudylichozrout
2. led 2021

@gramar Njn, hrdinka kazdym coulem sve klavesnice 😆

gramar
2. led 2021

@sudylichozrout No z diskuse to plyne spíš na delete :D

martaskaaa
2. led 2021

@pipi_puncocha HUSKY byl TOP🤣 kdo ví, jestli ho ještě mají nebo šel chudák z domu 😀😀😀😀

zelenaesmolda
autor
2. led 2021

@sudylichozrout
Ta prvni byla taky mezi diskuzema ale admini ji pak smazli

felixfelicis
2. led 2021

Nezvladl by nekdo prosim dohledat toho Huskyho? Nekdo, kdo vite, z jake cca je to doby? To si musim precist 😀

martaskaaa
2. led 2021

@felixfelicis bohužel nemůžu dohledat 😁🤷 vážně by ses pobavila, ale třeba někdo najde

lilian2111
2. led 2021

@felixfelicis taky mi to nejde dohledat ☹️😀

gramar
2. led 2021

@felixfelicis Já myslím že je smazaná, když jsem o ní slyšela prvně taky jsem se snažila najít a i holky co v ní byli účastné a nikdo to nedohledal... :(

zelenaesmolda
autor
10. led 2021

@mimi1004
Zkopiruj tu ten uvodni prispevek protoze kdyz to admini smazou tak mame po ptakach 🙂

mimi1004
10. led 2021

@zelenaesmolda Snažím se o prtscr, ale přes mobil mi to nejde. Tak aspoň takto:

Dobrý den
všem ,
můj příběh je smutný jako z červené knihovny ale napsaný krutým životem se zlatokopkou ,po maturitě jsem odešel do PRAHY do automobilového průmyslu OPEL,chodil jsem s holkou o ročník níž během pár měsíců z předávacího technika nových vozů jsem se vypracoval na pozici vedoucí prodeje ojetých vozů u oficiálního dealera OPEL ,
pak za rok jsem si po její maturitě přivezl do PRAHY zařídil ji od mých vysoce postavených zákazníků pracovní místa za krásné peníze od SOUDNÍ ZAPISOVATELKY,V PROJEKČNÍ KANCELÁŘI .
Přišla konkurenční nabídka z VW během měsíce jsem povýšil z prodejce nových užitkových automobilů na pozici fleet manager VW ,chtěla pořád za maminkou tak jsem dal výpověď ,začal na Moravě podnikat Až při jedné cestě do PRAHY do mého VW PASSAT SYNCHRO TDI narazila Octavia z protisměru která překročila 80km/h a naměřili ji přes 150km/h a já skončil na čtvrt roku v klinickém kóma, pak roky cvičení,rehabilitací ,po propuštění do domácího léčení jsem se svou maminkou a otcem cvičil ,učil se správně vyslovovat těžká slova,i když po kroneo traumatu mozku mi volal kamarád z ANGLIE a můj postižený mozek (nechodil jsem ) hned přepnul do angličtiny přítomné sestry u jiných pacientů to řekli primáři že takhle pohybově postižený mluví s někým anglicky,při vizitě z češtiny PRIMÁŘ přešel na EN.a zůstal jako opařený když jsem mu správně odpověděl s vybitými zuby od záchranky jsem nemusel ani dělat ty šišlavé THE atp.🙂 To všechno si mozek pamatoval ,ale chodit,atp. ne snoubenka tady byla u mně pár měsíců a odešla do PRAHY pak odešla do ANGLIE a myslela si že tak brzo se vyléčím a tak jsme oba zjistili že už rok po nehodě na propustce domů že jsem schopný se milovat a tak s pravidelností jezdila a pracovala v PRAZE pořád slibovala návrat ke mně a k rodičům a když jsme měli nechráněný styk na začátku řekla že bere pořád antikoncepci a 5/2012 a za měsíc nečekaně rychle přijela já doufal opět v sex a měl jsem pro ni konečně překvapení že už pomalinku rok chodím na krátké úseky po bytě , byla místo radosti a štěstí jako opařená (jako primář)v noci se nechtěla milovat jen brečela bylo mi jasné že si někoho našla a tak jsme oba usnuly unaveni pláčem ,ráno mi řekla PETŘE už za tebou nepřijedu jsi (cituji ¨JSI MRZÁK A VRAH CO S TEBOU a rychle to utla zmlkla '')
po 8 letech mi přišly dvě informace od různých lidí že má dva syny úplně jiné než je manžel ,
začal jsem počítat a na 90% je to mé dítě viditelné znaky barva vlasů,barva očí ,oba rodiče mají hnědé oči a šance že bude mít modrou barvu očí a blond ,když oba jsou černovlasí šance je 5% výraz očí má po mém zesnulém otci mi řekla nezaujatá kamarádka z dětství znala mého otce z takže to nevidím já protože podobu má po ex. vykutálené snoubence ,když jsem se ji zeptal na staršího syna (MYSLEL JSEM SI ŽE SE NARODIL AŽ PO ROZCHODU ale mladší je můj syn na staršího jestli není můj NE NENÍ a zablokovala mně na FB .její starší sestra taky měla nemístné otázky a kecy ,takže mně teď po testech plodnosti na které jdu ať mám něco v ruce pak jedu za ní ,bohužel mám obavu že neotevře a na mně zavolá POLICII vdala se za poslance Č.Parlamentu za ANO které od začátku nenávidím 2012 s opuštěním jsem se vyrovnal hodiny a hodiny u psychiatričky,psycholožky ale když jsem zjistil že podváděla nejdříve mně už když byla v ANGLII a pak když se vrátila do PRAHY i jejího mažela se mnou s MRZÁKEM jak mně nazvala co s tebou JSI MRZÁK A VRAH (NEHODA NEBYLA Z MÉ VINY ).....a utla větu a dnes po zjištění chtěla S dodat s TEBOU a dítětem .
Co mi poradíte chtěl jsem se domluvit sám zablokovala mně na FB ale volala mé mamce ať mi smaže číslo jinak mně udá za STOLKING i její švagrová ji volala takže jsem ho smazal to vím že se bude brát v úvahu při soudním řízení že se nechtěla domluvit podle info z komentářů o soudech ale kdo bude tímto trpět bude jeden i druhý syn a rozbije ji to manželství a to nechci kvůli synovi ale myslím si že nic jiného než podat v PRAZE NA SOUD ŽALOBU NA UZNÁNÍ OTCOVSTVÍ abych mohl syna vídat ,rozmazlovat ho asi není jiná možnost (ona věděla že jsem chtěl dítě už 2002 v PRAZE když se mi vedlo a po nehodě taky teď po 8 letech se dozvídám z fotek že mám na 95% syna (o ní bych si dnes ani kolo neopřel co vím )
když jsem viděl v ústavu že řídí auta i lidé s porušenou míchou tak jsem roky cvičil i v domově důchodců v mém městě po propuštění z ústavu a prošel všemi možnými zdravotními vyšetřeními EEG MOZKU ,DOPRAVNĚ PSYCHOLOGICKÝMI VYŠETŘENÍM+ AUTOŠKOLOU JÍZDY dnes opět jezdím autem a mám v plánu se přijet podívat na syna pokud mi otevře (asi ne )proto se ptám jestli nejdříve jed za právníkem ,když po dohodě se mně všemožně blokuje a nechce se mnu vůbec mluvit (další nepřímé přiznání)
co mi prosím poradíte ,
1.právník nebo zkusit přímo zazvonit ale bojím se že se nebude na mně zdráhat podat trestní oznámení za STOLKING s manželem za zády to je 100%
takže nejdříve právnička v PRAZE ať postupuji podle zákona ale jsou určitě i jiné varianty o kterých nevím jako pohybově indisponovaná osoba na kterou si každý dovoluje a aby se to neodrazilo na dětech a jejímu manželství ,jestli to ví manžel nevím ale co mi hned pohotově řekla její sestra tady měli to nacvičené na barvu vlasů že její starší bratr byl blonďák což je hloupost ale nehádal jsem se s ní dál a nevytahoval trumfy barva očí a má krevní skupina když jsem viděl za plotem tuhle reakci je jasné co mně čeká v PRAZE to taky tvrdili určitě tvrdili manželovi že blond vlasy má jako její starší bratr ale to je absolutní hloupost takže asi právník a on ji pošle před žalobní dopis nebo přímo k soudu s žádosti o určení otcovství mám strach aby se to pak neotočilo proti mně, i mamka která mi pomáhá se bojí že se to otočí proti mně (msta ) maminka mně pomohla s otcem prožívat druhé dětství a neopustila mně když jí to v ústavu pro těžce tělesně postižené nabízeli mé ubytování v USP OPAVA HRABINĚ kde lidé odkládali své rodinné příslušníky a z vlády se toho obává problémů na městském úřadě že budu platit zpětně alimenty a možná se objeví další úřednické komplikace z vedení poslaneckého postu na městské části měst v ČR znám jak fungují známosti ☹ 👍
Děkuji všem za postřehy a rady !🙏

Strana
z6