Strach ze spaní na zádech v těhotenství
25. dub 2018
Ahoj maminky. Jsem poprve tehu a v 27tt,a docela dost me desi kdyz se v noci proberu a lezim na zadech...tdo ted to jeste bylo ok,ale dnes me prave vzbudil neprijemnej pocit,mam z toho takovej strach abych maly neublizila. Mate nektera z vas urcite zkusenost,tak piste,ja se bojim hlavne aby bylo vse ok az se narodi..a i par mesicu pote ....(snad chapete na co narazim)...omlouvam se za pesimistický dotaz.
Předchozí
Strana
z2
Já spala na zádech až do konce tehotenstvi, nemela jsem s tím žádnou potíž. A když na boku, tak zásadně na pravém, na levém mi tak dobře nebylo... malý je naprosto v pořádku..
Předchozí
Strana
z2

@duhovakony, já spala na zádech všechna tři těhotenství (všechny děti jsou naprosto v pořádku), když mi to dělalo zle, lehla jsem si na bok. I monitor miminku se natáčí nejčastěji na zádech jak u gynekologa tak v porodnici, takže si myslím, že to zase až tak vážné není a nemusíš mít z toho strach. Navíc, když je Ti na zádech zle nebo Ti to nedělá jakkoli dobře, stejně si lehneš na bok. Doporučuji méně pročítat internet a různé moudré knihy popř. časopisy a více se hodit do klidu, to Tobě i miminku prospěje nejvíce. Přeji hodně štěstí.