Syn 3.5 roku kaká ve spánku .Co dělat ?
Synovi budou v červnu 4 roky .Normalne čůrat chodí na záchod už dlouho .Ještě má plinu na spaní .Ale máme problém s kakanim.Kaka prostě v noci nejspíš ve spánku .Zkoušíme už úplně všechno .Pořád ho posazují ať se vykaka.Prosili jsme , upláceli , zabavili hračky zkusili dát na prdel.Nic nezabere .Měl někdo něco podobného ?Už jsem zoufalá ..Chceme sebrat plinu na noc ,ale myslím že když je to ze spaní nepomůže to .
@medoureknaty Vlastni zkusenost - syn chodil na nocnik curat i kakat v pohode. Pak prisla strevni viroza, kdy se proste chudak z prujmu pokakal a najednou blok a zacal kakani zadrzovat. Vydrzel 2 dny a pak se proste pokakal do slipu, kdyz uz nemohl vydrzet. Absolutne bojkotoval kakani do nocniku, rikal, ze se boji bobka. Zkouseli jsme po dobrem, po zlem a nic. Pomohlo opravdu zaujmout neutralni postoj (pro nas rodice zkouska nervu 😄). A motivace cokoladou a nalepenim obrazku do tabulky. Jeste se to tedy povedlo v kombinaci s tim, ze jsem vedela, ze dva dny nekakal a bylo videt, ze se mu hodne chce. Tak dostal kousicek cokolady jen za to, ze se posadi na nocnik, ktery mel schovany za kreslem (pri kakani ma rad soukromi) a zadarilo se, ze se do nocniku vlastne pokakal. Takze jsme prolomili ten prvotni strach, pak si o bobku povidali, vylosovali a nalepili obrazek, s velkym loucenim splachli bobek do zachoda. Od te doby se to postupne zlepsovalo a dnes uz chodi zase kakat normalne na nocnik. Byli jsme i objednani na konzultaci k detske psycholozce, ale nakonec jsme to zvladli bez ni (diky delsimu cekani na termin). Takze to chce fakt klidny postoj a vydrzet. A klidne zkusit i tu psycholozku.
@hvezdicka18 Moc děkuji za radu!
@mavega Dobrý den. Mám stejný problém se synkem:( Taky těšíme pokakavani ve spánku. Můžete mi dát sezení jako dětský psycholog ?Děkuji moc

Mohu se zeptat, jak jste to vyřešili, máme stejný problém s dcerou 3 roky. V srpnu jsme byli na dovolené a zřejmě ze změny prostředí měla zácpu a asi 10 dnů nekadila, pak se vykadila 2x do nočníku, ale asi jí to bolelo. A od té doby kadí v noci asi hodinu poté co usne. Přes den je na ní vidět, že se jí chce kadit, ale drží to v sobě. Slibuji různé odměny, ale vykadit se prostě nechce. Ještě před spaním se jí ptám, jestli se jí nechce kadit. Řekne, že ne a pak se pokadí ve spánku. Ani o tom neví, Ráno se jí třeba jen zmíním (nevynadám, vše v klidu), že se vykadila do postýlky a ona mně vede k postýlce a řekne "hele mámo ee tam neni". Čurat chodí bez problému na nočník. Už se nám takhle pokadila asi 14x. Nevíme co s tím. Děkuji mnohokrát!