Taky nemáte kamarádku?
☹
dobré ráno... dneska jsem si pospali- do 9 😅 paráda... 😉 jdu vás jen pozdravit, musím pouklízet a vařít... 😉
Ahojda všem.
Musím se také přidat,taktéž nemám kamarádku,jsem z Liberce,sice tu žiji už 11let,ale nikdy jsem si kamarádku nenašla.Dokaď jsem neměla děti,tak mi to apsolutně nevadilo,stačila jsem si s manželem a celkem mi to vyhovovalo.Nyní co mám dětičky,tak mi kamarádka chybí,nemám si s kým popovídat o starostech a radostech a je mi smutno.
Ahojky,jen na skok,než se mě ty chobotnice vzbuděj 😀 Dneska mě normálně taky OBA spali do 8 😕 nechápu to 😅 Jinak neperu,neuklízím 😀 jen vařím a to špagety,děcka mají maso s omajdou od včera,tak jim dám trochu špaget k tomu 😅 U nás je taky pod mrakem 🙄
já dneska vařím 3jídla-mi a Tomíkovi na oběd polívku, Honzíčkovi červenou čočku a na zítra dělám rolky se šunkou ale asi si ji dám hned jak se udělá,jsou strašně dobré
jinak u nás je teď zamračeno a celkem zima.Byla jsem s holčičkama na prochajdě a kdyby svítilo slunko,bylo by to hezčí 🙂
@terynda oni si to zamkly, musíš poýádat zakladatelku o přístup... 🙂 já vím, je to divný, ale stojí to za zkoušku, třeba si tam snějakou maminkou sedneš... 😉
@smardik Aďas se naučil okolo 2 let, je letní dítě, tak jsme venku byli bez plín a naučil se čůrat venku a nějak mu to zůstalo i doma... 🙂
tak sem si na chvilku dáchla, nějak to na mě přišlo po obědě... 😅 😀
tak malej už to zalomil, dneska strašně brzo, tak jsem zvšdavá kdy bude ráno vstávat... ale nespal po obědě, tak asi už to na něj bylo moc... 🙂
co vy děláte celý den, nějak se to tu rozjelo a pak utlumilo... 🙂 musíme to zas rozjet... 😉
dobré ránko... 😉 dneska moc vyspaná nejsem, ase dopsím po obědě... 🙂 začíná tu vykukovat sliníčko, tak asi se dneska na chvilku půjdem vyvětrat... 😉 nasbíráme listy a usušíme a pak budem obtiskávat.. 🙂
co vy dneska máte v plánu..?
AHoj holky
@janulle22 my máme dneska o program postaráno. Budeme vozit dřevo (já se teda budu starat o malého), ale taky k ním nakoukneme jak jim to jde. Taky u nás vykukuje sluníčko. Konečně po těch škaredých dnech.
to je fajn, že máte taky sluníčko, snad vydr do odpol, ještě budu žehlit tak ať nevylezem a nezatáhne se... 😀
Ahoj holky,co nového:Teď jsem tu nějakou dobu nebyla,nějak nebyl čas,před chvílí odjela kamarádka s 2,5 letem a 4 měsíčním chlapečkem a byl to děs 😀 ten velkej bral naší Terezce hračky ta začala řvát,on pak taky nato začalo brečet to mimčo,no veselý ,fakt. 😀 Nakonec si opravdu nejlíp pokecáme jen po netu 😀 😀
Ani to pozpátku moc nečtu,jste srašně rychlí,co jste probírali,Neřešily jste co na vánoce,například manželům? 😔

Tak jsem to nenašla,teda moc jsem se k tomu nedostala,byla jsem teď u holky 😅