icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad no tak parada 🙂 ja vysadila v cervenci,tak snad se take zadari brzy 🙂 a tobe drzim palecky at vse dobre dopadne 😉

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 dekujiiii ja tobe taky...a zkus po styku udelat svicku! Vsadim se ze to bylo ono co pomohlo 😁😁😁

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad jojo vyzkousim 🙂 a jak jste se snazili??? My to zkusime obden. 🙂

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 taky jsme to zkouseli obden.. Nekdy i 3x za den 😁

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad no tak to u nas je to same 😀 hlavne aby se zadarilo 😉 vyzkousim tu svicku 😀 tak jsem pak zvedava na vysledek 😀

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 kdy to mas dostat? 😮 treba uz ssiiii tehu😊😊 ja to poznala hlavne kvuli bolestech v podbrisku a prestalo me barco chutnat 😱

mirindad
autor
5. zář 2016

Uz mam udelanych nekolik testu a jsou pozitivni, takze zadna nahoda, zadni duchove 😍😍😍😍

markethy235
5. zář 2016

@mirindad super 😃 posli nam jeste nejake foto 😉 to se nikdy neokouka 😍

mirindad
autor
5. zář 2016

Doufam, ze to jde videt 😊😊

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad teprve jsem 11 dc.. Ted cekam na ovulku,minuly cyklus byla 16 dc.. Tak uvidime kdy bude ted 😉

markethy235
5. zář 2016

@mirindad jde a moc pekne 😃

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 ja uz bych se snazila ted! Preci jen spermie preziji nekolik dni...takze bych na to skocila uz ted ..pak treba za 2 dny... Do te doby si myslim ze by mohli ucel splnit 😊

mirindad
autor
5. zář 2016

@markethy235 zeeee... Jeste ted nemozu tomu uverit 😊 uz jsem si musela zmenit status na kveten 2017 😀😀 nedalo me to 😀😀

markethy235
5. zář 2016

@mirindad ja koukam 😃 a kveten je super mesic, jeste neni takove horko atd. A ja jsem taky kvetnova 😂😂

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad dnes mame pauzu 😀 zitra uz to budeme jistit obden 🙂 pak uz budu jen doufat 😉

mirindad
autor
5. zář 2016

@markethy235 podle vypoctu by to melo vyjit na pritelove narozeninky, tak snad se podari at ma pekny darecek 😁 a kdyz nee..tak treba na tvoje! :😁

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 drzim moc moc palecky!!!!🍀😍

markethy235
5. zář 2016

@lenulinka10 drzim palce pri lovu ovu, at je tento cyklus uspesny 😉

markethy235
5. zář 2016

@mirindad to by mel ten nejlesi darek 😃

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad ja mooc dekuji 😍 ja drzim Vam at je vse v poradku 👶😍

lenulinka10
5. zář 2016

@markethy235 dekuji moc 😍 jste hodne 🙂 snad to klapne 😉

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10
@markethy235 ... Mame v rodine jak z me strany, tak i pritelove..hodne kluku..tak treba budeme mit chlapaaaakaa 👦👪💜

markethy235
5. zář 2016

@mirindad i princezna bude super 👧

mirindad
autor
5. zář 2016

@markethy235 anooo.. Hlavne ten prdola bude paradne rozmazleny ❤❤💋😙😁

markethy235
5. zář 2016

@mirindad a co na tu radostnou novinu pritel? Ja obdivuji holky, co to dokazi par dni doma tajit, treba v ramci darku k narozkam atd. Ja se mu pochlubim hned 😂😂

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad at je to chlapecek nebo holcicka,hlavni je ze to bude zdrave 😉 pritel je z dvojcat,takze jsem zvedava no 😀 snad to neschytam 😉

mirindad
autor
5. zář 2016

@markethy235 chudak zrovna spal po nocni, tak jsem ho vzbudila 😂😂 se jen usmal, pohladil me..komentar typu ze budu mit velky pupek a do minuty zaspal 😂😂.. Pak se uz hral s briskem a v klidu se divali na film s briskem v ruce 😍❤💋
@lenulinka10 anooo..prave jak budu na kontrole tak chcu nejake vitaminy predepsat, ktere pro me budou vhodne...z pritelove strany maji taky dvojcata, tak uvidiiime co z toho bude 👻😁😍

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad hlavne nas informuj 🙂 budeme na tebe vsechny myslet 😍 a ty jsi pred otehotneni zadne vitaminky nebrala? Ja beru 2 mesic superfolin 1.

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 nebojse nic😊 .. Ne prave 😑 kamaradka zacala brat az od 7tydnu a ma zdraveho chlapecka.. My sme se rozhodli ze dne na den ze zkusime mimi, tak jsem vysadila a uz jen zkouseli dokud se nepovede 😁

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad jo to neni pravidlo,ze se neco musi brat pred 🙂 on ti doktor poradi a neco urco predepise nebo doporuci 😉 tak to jste meli stesti,ze se zadarilo takhle rychle 😉

Strana