Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@markethy235 dekuju 🙂 no jestli to takto pujde netypicky dal... Vyrobeno v Italii, zjisteno ve vlaku... Uz ted ma projetou pulku evropy... No snad porodim v nasi porodnici 😂😂
Holky holkyyy, tak co? Jak jste na tom, nejake novinky? _😊🌼🌸🌻
U mě nic nového, mam zase celodenku v práci, spálila jsem se ještě o plech, tak mám zase na ruce šrám 😠 ráni mi bylo blbe, ale to spis z toho, ze se mi nechtelo vstavat po 4 hodinach spanku 😂
@markethy235 achjo, jeste ze odchazis 😁 .. Zitra jdu pro test, jsem netrpeliva, snad odolam do uterka 😁😁😁😁
Ja nic noveho.... Ja cekam na vysledky vasich testiku 😀 a doufam ze pozitivnich !!!! 🍀
@mirindad to mozna jeste vecer zkusis testovat 😂 ja uz jsem taky netrpeliva 😂
Holkyyyyyyyyyyyy...co mysliiiite? 😍😍😍😍
@mirindad nooo gratulaceeeee 👍👏
Deeekujuuu 😍 pristi tyden k doktorovi.. Tak snad se bude prdolka pekne vyvijet 😍
@mirindad parada 😜 mam radost za tebe... Ja ted cekam na ovulku,tak snad se zadari,jak dlouho jste se snazili? 😉
22.cervna jsem vysadila 😊 ja mam snizenou funkci stitne zlazy od narozeni a co me rikala doktorka je pry obtiznejsi otehotnet.... Ale necekala jsem ze to bude tak brzo 😁😊
@mirindad jeeee, nadheraaaa 😍😍 ja to u tebe ocekavala, kdyz uz mas takove spozdeni 😃 moooog gratuluji 😘
@markethy235 deeeekuju moc 😍 ted uz jenom cekat na teeeve zitra 😍
@mirindad posli na me tenhle bacil 😍 ja dam hned zitra vedet, ale myslim, ze u me bude snehobilo 😥
@cherry09 tak zitra se tesim na peknou fotecku z utz 😃 a neboj, budou same dobre zpravy 😉
@markethy235 posilam 😁 ja jsem si taky myslela, ze z toho nic nebude... Delam test, pak vidim jak se tam neco rysuje... No ja z toho byla uplne hotova 😂 delala jsem pred chvilkou druhy a vysel taky pozitivni 😊

@bajuliss ted jsem cetla tvuj clanek na blogu, jak jsi testovala v kupecku vlaku a prislo mi to super 😃 lepsi, nez klasicky doma na WC 😉