icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
3. zář 2016

@bajuliss ted jsem cetla tvuj clanek na blogu, jak jsi testovala v kupecku vlaku a prislo mi to super 😃 lepsi, nez klasicky doma na WC 😉

bajuliss
3. zář 2016

@markethy235 dekuju 🙂 no jestli to takto pujde netypicky dal... Vyrobeno v Italii, zjisteno ve vlaku... Uz ted ma projetou pulku evropy... No snad porodim v nasi porodnici 😂😂

mirindad
autor
4. zář 2016

Holky holkyyy, tak co? Jak jste na tom, nejake novinky? _😊🌼🌸🌻

markethy235
4. zář 2016

U mě nic nového, mam zase celodenku v práci, spálila jsem se ještě o plech, tak mám zase na ruce šrám 😠 ráni mi bylo blbe, ale to spis z toho, ze se mi nechtelo vstavat po 4 hodinach spanku 😂

mirindad
autor
4. zář 2016

@markethy235 achjo, jeste ze odchazis 😁 .. Zitra jdu pro test, jsem netrpeliva, snad odolam do uterka 😁😁😁😁

bajuliss
4. zář 2016

Ja nic noveho.... Ja cekam na vysledky vasich testiku 😀 a doufam ze pozitivnich !!!! 🍀

mirindad
autor
4. zář 2016

@bajuliss Ja to hecnu snad uz zitra 😁😁 dneska furt nic a boli me pravy vajecnik, tak snad to neni nejaky problem 😕

bajuliss
4. zář 2016

@mirindad aaa moc preju, at se zadari ... Ja to hrozne prozivam 😀

mirindad
autor
4. zář 2016

@bajuliss skoda, ze ty dve carky nemozu pak ani zapit 😁😁😁

bajuliss
4. zář 2016

@mirindad ja taky ne 😀 max otevrem "rychly spunty" 😀

markethy235
4. zář 2016

@mirindad to mozna jeste vecer zkusis testovat 😂 ja uz jsem taky netrpeliva 😂

mirindad
autor
5. zář 2016

Holkyyyyyyyyyyyy...co mysliiiite? 😍😍😍😍

mirindad
autor
5. zář 2016
lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad nooo gratulaceeeee 👍👏

mirindad
autor
5. zář 2016

Deeekujuuu 😍 pristi tyden k doktorovi.. Tak snad se bude prdolka pekne vyvijet 😍

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad parada 😜 mam radost za tebe... Ja ted cekam na ovulku,tak snad se zadari,jak dlouho jste se snazili? 😉

mirindad
autor
5. zář 2016

22.cervna jsem vysadila 😊 ja mam snizenou funkci stitne zlazy od narozeni a co me rikala doktorka je pry obtiznejsi otehotnet.... Ale necekala jsem ze to bude tak brzo 😁😊

markethy235
5. zář 2016

@mirindad jeeee, nadheraaaa 😍😍 ja to u tebe ocekavala, kdyz uz mas takove spozdeni 😃 moooog gratuluji 😘

cherry09
5. zář 2016

@mirindad No je tam určitě!! Gratuluji.

Mě čeká zítra Dr. vím o tečce :D ale ted se bude potrzovat srdeční činnost, tak jsem nervní.

mirindad
autor
5. zář 2016

@markethy235 deeeekuju moc 😍 ted uz jenom cekat na teeeve zitra 😍

mirindad
autor
5. zář 2016

@cherry09 ja su z toho cela nervozni ze ve me neco zije 😁😁😁😁😁

cherry09
5. zář 2016

@mirindad Mě to uteklo na dovče, takže jsem to neřešila 🙂 Ale jak se bliží zítřek, tak jsem nervní, zda bude ♥ tlouct.
Počkej až to bude žít "vedle" tebe, to bude něco 😝

mirindad
autor
5. zář 2016

@cherry09 vubec na to nemysli!!! Hezky tam zitra nakluses s pozitivnim myslenim a pochlubis se s foteckou 😊😊😊

cherry09
5. zář 2016

@mirindad Díky 🙂 Fotečku mám, dal mi fotku o velikosti 1/4 normálního utz :D ale je tam fakt jen tečka. Tak ted to snad bude fazolka, s kterou se budeme už chlubit. Jdu žehlit, ať na to nemyslím, jdu tam až na večer :D :/

markethy235
5. zář 2016

@mirindad posli na me tenhle bacil 😍 ja dam hned zitra vedet, ale myslim, ze u me bude snehobilo 😥

markethy235
5. zář 2016

@cherry09 tak zitra se tesim na peknou fotecku z utz 😃 a neboj, budou same dobre zpravy 😉

mirindad
autor
5. zář 2016

@markethy235 posilam 😁 ja jsem si taky myslela, ze z toho nic nebude... Delam test, pak vidim jak se tam neco rysuje... No ja z toho byla uplne hotova 😂 delala jsem pred chvilkou druhy a vysel taky pozitivni 😊

terez93
5. zář 2016

@mirindad - Uaaa moc moc moc gratulujuuuuu!!!! 😊😊😍😘

bajuliss
5. zář 2016

@mirindad no vidiiiiiis!!! Ja to tusila.... Tak jdeme otevirat ty rychly spuntyyy... Na ty nase spuntyyy at nam krasne a zdrave rostou 😍😊😜🍀

mirindad
autor
5. zář 2016

@terez93 dekujiiii 😍
@bajuliss jsi na me hodila bacil 😁😁 za to ti dekuju 😁😁 jsem si podle kalkulacky na netu vypocitala ten termin porodu jen tak ze srandy 😁😁 a vychazi to na den na pritelove narozky 😁😁

Strana