Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 chápu. Já jsem ten typ člověka, ktery je děsně nešikovny a nenápaditý a hlavně mě to děsně nebaví všechny tyhle věci typu - kamínky, perličky, zdobení, vyšívání, vyrábění...pokud dolepim toto album (i bez zdobeni), manžel bude zírat 😅 ale rozhodně má fotka větší váhu a vypadá i mnohem lépe než na pc nebo ve fotoknize. Včera jsem četla, že když se Ti do něčeho nechce, máš si říct, že to budeš dělat jen 20 min. Řekla jsem si včera, že aspoň začnu. A zůstala jsem v tom asi 5 hodin a mám tak 3/4 alba hotovo 😎
@brambora28 a jak Ti je bramborko? Co manžel? Je dobře, že jste si tu jeho reakci vysvětlili hned na začátku...
@evikkk13 Tak to jsi šikovná. Já dneska asi hodinu a půl lepila fotky do jednoho alba 😀 Na perličky a kaminky ani nedošlo.
Jinak je mi celkem fajn. Řekla jsem to mamce a segre. Mamka má za sebou taky potrat (potratila přede mnou takže říká že kdyby nepotratila, tak me nemá ) a bere tyhle věci tak, ze to tak prostě mělo být.
A celkově jsem se s tím tak nějak smířila, jen se trošku bojím toho, že nekrvacim.. zítra budu volat dr. a paní doktorce na homeopatii co mi dala kontakt bibi 🙂 tak snad to bude dobré.
@kristyna2709 : tak bych urcite pockala, az to dostanes 🙂 pokud to dostanes 🙂
@gry no nezdá se mě že ukazujou úplně jinak já vidím čárky na všem 🙂 gratuluju
@yelowangel jojo,carky jom ten jeden je ovu,dva tehu, jeden rano,jeden ted. Jsem jeste pred MS,tak doufam,ze ani neprijde.
@gry Tak to jsme 2 co doufají 🙂 já teda ovulační testy nepoužívám ale podle kalkulačky jsem měla mít ovilaci přesně na štědrý den a taky jsme se snažili...no MS měla přijít včera nebo dneska a zatím nic tak tomu dávám týden a pak testnu
@brambora28 moc mě mrzí, že ti těhu nedopadlo ☹ je to hrozný, ale věřím, že se z toho rychle dostaneš a brzo budeš znovu překvapená pozitivním testem 💋 posílám hodně síly 🙏🏻
Tak dnes hcg 1490 a opět nikde nic, v děloze nic, děložní sliznice do 8mm, žluté telisko na právem vaječníku...v břiše nikde nic. Jsem 4+2 a do středy jdu na propustku domu. Psychicky témeř na dne...😔
@yelowangel Týden? To máš dobrou výdrž, obdivuji a držím palce 😉
Tady mi třeba poradíte ... Od prvního dne ovulace mě mírně bolí břicho jako na ms dnes je to 7 dnů a stále poboliva ... Den před ovu byl nechraneny sex ... Je možné že se tam něco děje ... nemivám nikdy bolení břicha dokud nemám termín ms ... Tu mam dostat až 20.1
@jade85
@evikkk13 moc dekuju. UTZ delal ten dr Stepanek nebo Urbánek, ja furt nevim to jméno..🙂 Uz mi sam rikal, ze si s nima pěkné zahravam.
@evabeda ja vubec nevim, kdy ovu byla. 10.12. prisla MS a 29.12. jsem mela pozitivni tt, což bylo 19DC a byl pozitivni hodne, žádný duch...sex byl 15.,17., 19...a od 21. kazdy den, protoze byly pozitivni ovu testy. Tezko říct...
@evikkk13 no lehký to není a pokušení je velký 😀 tak su na sebe zvědavá, ale zatím stále nic a navíc se mě začlo sem tam navalovat (což z prvního těhotenství neznám) a sem tam mě z ničeho nic poleje horko (což je zas věc velmi dobře známá) tak uvidím...navíc ten můj chlap má snad radar protože mě furt vykládá jak mě nehlídá a dneska z něho vypadlo jestli "už jsem to náhodou neměla dostat" 😀 tak jsem to rychle zamluvila..
@denisa3101 to víš že se "něco může dít" spermie přežívají až 3 dny a jestli si měla ovulaci den po nechráněným sexu je to dost pravděpodobný...každopádně na test je ještě brzo budeš muset vydržet přibližně do termínu MS
@denisa3101 já jsem na tom úplně stejně, taky mě pobolívá břicho nebo ho alespoň cítím a MS má přijít 29.1.
@evabeda a ovulku už jsi měla ?
Náhodou nezkousela jste některá ten těhu krevní test ?
@denisa3101 jojo, ovulace byla 5.1., na pobolívání břicha vůbec nejsem zvyklá, to mě bolí vždy druhý-třetí den MS..jinak vůbec
@denisa3101 jojo, minulý týden, bohužel jsem ze sebe nevymáčkla dostatek krve. Ale já už vydržim. Příští týden jdu i k Mudr.
@gry takže lepší je se pořádně napít a pak to poteče ? Píchá se to kam do prstu ? Tak držím palečky aby ti to.dopadlo dobře ... Jinak je potřeba hodně krve ?
@denisa3101 jojo, do prstu. Já jsem masírovala, mačkala, mávalka rukou a prostě nic. Stačí jedna vetší kapka, max dvě, ale já vymáčkla jen malou minikapku a to bylo malo ☹ na druhou stranu, mě už i těhu test ukazuje slabou čárku. Tak ýž další krevní dělat nebudu. Držím palce.
@gry
@denisa3101 o tomhle testu jsem ještě neslyšela 🙂 ale jestli je jako na cukrovku tak to aby na to pomalu byli dva lidi. Chce to namačkat krev do prstu a pak píchnout tak jako trochu z boku a nahoru ne do středu bříška...je to pomalu věda..

@evikkk13 jj, fotokniha je super, dělala jsem fotokniha z Thajska jelikož jsem psala každý den zápisky (na FB mě sledovali a přidávali si mě cizí lidi 😀), takže je z toho spíš kniha než fotokniha. Tu jsem udělala jen mojí mamce a manželem a tchýni s přítelem. Jenže fotka je prostě fotka, alespoň pro mě to má takovej větší význam, a hlavně mám i různý kamínky a perličky atd.takze to album bude trošku scrapbookovy.. No tím je to složitější že :D No asi se do toho teď pustím ať mám aspoň něco hotové 😀