Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@yelowangel neumim posoudit, jestli je to jak u cukrovky, ale je fakt, že sem píchla do bříška a nic.
@gry a je u toho testu návod kde doporučuji kde a jak píchnout ? :/ Akorát mě zaráží že jiné ženy píšou že je lepší čekat do.ms ... Přičemž mužů před ms dělat obyčejné testy tohle jsem myslela že přece jen ukáže výsledek o.neco.drive
@brambora28 Moc mě mrzí,co se Ti přihodilo. Snad se obejdeš bez revize. Taky jsem si tím musela projít a chápu,jak těžké období Tě čeká. Věřím,že se Vám brzy zadaří a malinké už s Vámi zůstane navždy 😉 Je to ten nejlepší lék na ten smutek. Moc držím palce,ať je vše brzy v pořádku.
Holky, musim vám napsat, co se stalo....dnes me v 10 propustili, jeli jsme domu a odpoledne ke tchýni. Seděla jsem u ni treba dvě hodiny a kdyz jsem se zvedla, hrozná nevolnost a šílené křeče, takze okamžitě do nemocnice. Hrozná úzkost a strach, malem jsem na gynekologii ani nedosla, jak to bolelo, byla jsem si jistá, ze mi někde prasklo to mimodelozni tehu. Hodinu jsme čekali na doktora, ja se kroutila na posteli. Nez prisel, bolest přešla....přítele malem odvezli, jak se bal...doktor me vzal na vysetrovnu, udelal UTZ a víte co, on ho našel!!!! Gestacni vacek 3,5mm v děloze a nechápal, proč ho neviděli dřív....😱☺️❤️
@llenka_li On se sviňák někde schovával! Tak teď tvuj případ teprve dostává spád! Držím pěsti!
Moc vám dekuju, jsem zrovna nejšťastnější na svete ❤️❤️❤️☺️☺️☺️ snad se mimousek udrží a poroste.
@llenka_li jééé já mám za tebe takovou radost!!!moc gratuluju teď už určitě bude všechno v pohodě
@llenka_li jee, tak to je super, konecne se neco seje a hlavne to vypada dobre 😍
@denisa3101 ukaze,kdyz kapnes dostatek krve. Me se nepovedlo. Ale asi ukazuje s jistotou.
A navic,rekni mi,kdo zkouma rust hcg div ze ne od 2+0 😀
@gry Nepřijde 🙂
@bibianne Jj,letí to. Už máme za sebou druhotrimestrální screening a vše vypadá v pořádku 🙂 Čekáme chlapečka a 3x potvrzeného. Těhu si užívám,břísko roste,akorát váha nějak rychle stoupá. Už mám 8kg nahoře :-/ Jinak mě bolí záda a stydká kost,ale za ten zázrak na konci se to dá vydžet 😀 ♡ A jak se daří Tobě? Brzy Vás čeká první screening 🙂
@monib66 juuu, chlapečka, to je krásný a moc gratuluju. Hlavně, že jste v pořádku, ikdyž tě trápí záda a další věci. Ještě se zeptám, nepotrápilo tě nějaké nachlazení, nemoc, chřipka nebo tak? Holky v jiné komunikaci mě dost vyplašily, aby to nemělo nevlahý vliv na miminko...:/ sedá mi to nachlazení na průdušky a jsem zahleněná a v lékarně mi dali akorát šumící vit.C ...
Jinak mě píchává v podbřišku, bolí a nafukují se mi prsa-přítel je spokojen ;) :D ale břišní svaly mi ochably, tak jsem jak bublinka nafouklá 🙂 jj, screening nás čeká 2.2., ale v pátek jsem byla na kontrole na utz, vše v pořádku, prospíváme, ale do toho 2.2. mě už nechce vidět :( se zbláznim do té doby 🙂

Fuj, já bych se asi do prstu nepíchla, jsem děsný bebíčko a když mi berou krev, tak nekoukám 😅