icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evikkk13
9. led 2017

Fuj, já bych se asi do prstu nepíchla, jsem děsný bebíčko a když mi berou krev, tak nekoukám 😅

gry
9. led 2017

@yelowangel neumim posoudit, jestli je to jak u cukrovky, ale je fakt, že sem píchla do bříška a nic.

denisa3101
9. led 2017

@gry a je u toho testu návod kde doporučuji kde a jak píchnout ? :/ Akorát mě zaráží že jiné ženy píšou že je lepší čekat do.ms ... Přičemž mužů před ms dělat obyčejné testy tohle jsem myslela že přece jen ukáže výsledek o.neco.drive

monib66
9. led 2017

@brambora28 Moc mě mrzí,co se Ti přihodilo. Snad se obejdeš bez revize. Taky jsem si tím musela projít a chápu,jak těžké období Tě čeká. Věřím,že se Vám brzy zadaří a malinké už s Vámi zůstane navždy 😉 Je to ten nejlepší lék na ten smutek. Moc držím palce,ať je vše brzy v pořádku.

brambora28
9. led 2017

@monib66 @demikett Holky moc děkuji za podporu. Snažím se na to nemyslet a brát to jen jako další krok řízený osudem.. Jen doufám že se to obejde bez té revize a budeme se moci začít co nejdříveejdrive snažit.. Zítra jdu na kontrolu, tak dám pak vědět. 🙂

llenka_li
9. led 2017

Holky, musim vám napsat, co se stalo....dnes me v 10 propustili, jeli jsme domu a odpoledne ke tchýni. Seděla jsem u ni treba dvě hodiny a kdyz jsem se zvedla, hrozná nevolnost a šílené křeče, takze okamžitě do nemocnice. Hrozná úzkost a strach, malem jsem na gynekologii ani nedosla, jak to bolelo, byla jsem si jistá, ze mi někde prasklo to mimodelozni tehu. Hodinu jsme čekali na doktora, ja se kroutila na posteli. Nez prisel, bolest přešla....přítele malem odvezli, jak se bal...doktor me vzal na vysetrovnu, udelal UTZ a víte co, on ho našel!!!! Gestacni vacek 3,5mm v děloze a nechápal, proč ho neviděli dřív....😱☺️❤️

brambora28
9. led 2017

@llenka_li On se sviňák někde schovával! Tak teď tvuj případ teprve dostává spád! Držím pěsti!

jade85
9. led 2017

@llenka_li Já to říkala!!! Supeeeer 🙂

evabeda
9. led 2017

@llenka_li ježiš to je úžasný!!!!

isisa
9. led 2017

@llenka_li s prckem to dokazete!!!!! 🍀🍀🍀😊 strasej vas, protoze se na to prislo brzy.. ale zvladnete to!

llenka_li
9. led 2017

Moc vám dekuju, jsem zrovna nejšťastnější na svete ❤️❤️❤️☺️☺️☺️ snad se mimousek udrží a poroste.

simi1510
9. led 2017

@llenka_li musí! už takhle měl složitější cestu 🙂 ale byl objeven a to je hlavní! Já mám takovou radosttttttttt

sticker
yelowangel
9. led 2017

@llenka_li jééé já mám za tebe takovou radost!!!moc gratuluju teď už určitě bude všechno v pohodě

markethy235
9. led 2017

@llenka_li jee, tak to je super, konecne se neco seje a hlavne to vypada dobre 😍

gry
9. led 2017

@denisa3101 ukaze,kdyz kapnes dostatek krve. Me se nepovedlo. Ale asi ukazuje s jistotou.

medulinek
9. led 2017

@llenka_li tak to je ulet

evikkk13
9. led 2017

@llenka_li Tak teď to čtu, to je téměř neuvěřitelný! SUPER!!! 👍 👍 👍 Já Ti psala, že člověk není tabulka a nic není nemožné, ale upřímně, v tohle už jsem skoro nevěřila. Mám za Tebe radost 😝

medulinek
10. led 2017

A navic,rekni mi,kdo zkouma rust hcg div ze ne od 2+0 😀

tesinka
10. led 2017

Ahoj holky, já se už se řadila spíše mezi maminky odrostlejších klučíků, ale tohle na mě vykouklo 😉

monib66
10. led 2017

@llenka_li moc gratuluji 🙂 to jsou skvělé zprávy,moc Vám přeji ať mrňousek hezky roste a dělá Vám jen samou radost♡

monib66
10. led 2017

@tesinka jé,moc gratuluji 🙂

bibianne
10. led 2017

@llenka_li no tak to je teda peckaaaaaaa! Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů se stalo skutečností. Tento prdousek to prostě musí zvládnout, když už na sebe upoutal tolik pozornosti a dal o sobě tak rázně vědět 😀 moc gratuluji, buď na sebe opatrná 🙂🍀🍀🍀

gry
10. led 2017

Tak jsem nevydrzela a ted jsem udelal testy. 😚  ted jenom doufam, ze ve ctvrtek neprijde MS.

gry
10. led 2017

@llenka_li oooobrovitanska gratulace 💐

brambora28
10. led 2017

@gry Nepřijde 🙂

bibianne
10. led 2017

@gry jupijeeeeeej 😍👍

bibianne
10. led 2017

@monib66 no teda, ty už jsi 23tt, toto letí...jak ti je? Už jsi za půlkou 🙂 už víte co to bude?👶

monib66
10. led 2017

@bibianne Jj,letí to. Už máme za sebou druhotrimestrální screening a vše vypadá v pořádku 🙂 Čekáme chlapečka a 3x potvrzeného. Těhu si užívám,břísko roste,akorát váha nějak rychle stoupá. Už mám 8kg nahoře :-/ Jinak mě bolí záda a stydká kost,ale za ten zázrak na konci se to dá vydžet 😀 ♡ A jak se daří Tobě? Brzy Vás čeká první screening 🙂

bibianne
10. led 2017

@monib66 juuu, chlapečka, to je krásný a moc gratuluju. Hlavně, že jste v pořádku, ikdyž tě trápí záda a další věci. Ještě se zeptám, nepotrápilo tě nějaké nachlazení, nemoc, chřipka nebo tak? Holky v jiné komunikaci mě dost vyplašily, aby to nemělo nevlahý vliv na miminko...:/ sedá mi to nachlazení na průdušky a jsem zahleněná a v lékarně mi dali akorát šumící vit.C ...
Jinak mě píchává v podbřišku, bolí a nafukují se mi prsa-přítel je spokojen ;) :D ale břišní svaly mi ochably, tak jsem jak bublinka nafouklá 🙂 jj, screening nás čeká 2.2., ale v pátek jsem byla na kontrole na utz, vše v pořádku, prospíváme, ale do toho 2.2. mě už nechce vidět :( se zbláznim do té doby 🙂

simi1510
10. led 2017

@bibianne ja cetla, ze vadi horečky, jakmile pry horečky tak hned paralen, ale nachlazení nebo tak mimi zvládá.

Strana