Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@dyslovka ... Mela jsem to uz dostat ale nedostala ... Delala jsem si tehu test po 6 dnech po styku to je asi brzy ze ?
Holky já nevím co je to za kouzelne týden, ale byla jsem dnes u dr. V pátek mi říkal, ať skočím do týdne na kontrolu ke svému dr., ale jelikož jsem vůbec nekrvacela, tak jsem šla dnes.. no a doktor mi dělal UTZ a rika no, asi by to chtělo vyčistit, ale ze to je hned atd.. a pak říká, ale já tam něco vidím, ta bublinka, co jsem viděl v pátek, tam pořád je.. já vás nemůžu poslat na revizi, ještě počkáme. No a byla jsem objednaná na 20.1., tak to nechal.. Holky, ta malinká jiskricka naděje, že to třeba neodeslo, ale krvácení způsobilo něco jiného... Ten dr.na pohotovosti říkal, že je tam krev, že sice vidí kousky toho váčku, ale bral to tak, že potracim, a ze to odejde.. takže já měla víno, tatarák, tvaruzky, horký vany, sáňkování, tahám se se dřevem.. teď se asi fakt dám na modlení.. vím, že ta naděje je hrozně malinká, už jsem se smířila a tím, že je konec, takže kdyby to dobře dopadlo, byl by to fakt zázrak.. to bude nejdelších 10 dni v mým živote..
@brambora28 držím moc moc moc moc pěsti, aby to dopadlo dobře! A jestli ne teď, tak příště! Dej vědět, pak co a jak!
Já to říkám stále, že třeba zázraky existují... i když mě tu dneska jisté slečny/paní chtěly kamenovat.... Já sama uvidím, zda se stal zázrak...
@brambora28 No tak to je mazec! Ja jsem vecny optimista a tady sance rozhodne jeste je! Myslim, ze to, co jsi delala, jsou normalni veci, ktery zenska dela, kdyz jeste nevi, ze je tehotna, coz je takhle na zacatku dost bezny, takze si nemyslim, ze jsi tim tu sanci na dobry konec nejak snizila. Moc drzim palce! 😘
Jeee moc držím všechno co mám. To je super zpráva. Dej pak určítě vědět jak si dopadla. Věřím tomu že se miminko drží.
@yelowangel Děkuji, budu vás ti všechny informovat. Pokud to dopadne dobře, tak to bude fakt zázrak..
@brambora28 tak to by byla parada a mooooc budu drzet palce, at je toho 20.1. pro tebe i maleho bojovnika prvni nejkrasnejsi navstevou u dr. Verim, ze by to mohlo dopadnout opravdu dobre. Hlavne klid a nestresuj se, to co si delala opravdu dela dost holek, nez zjisti ze jsou tehotne 😉
Tak holky já se hlásím 1DC tak minulý rok nám to nevyšlo...no nic budem zkoušet dál 🙂
@brambora28 ty blaaaho 😇🙏👏
@brambora28 teda lidi,co se to tu deje 🙂 zeby tri kralove s dobryma zpravama chodili opozdene? 🙂
Holky, myslete na me zitra rano, jdu na kontrolu a snad uz konecne odbery k prvotrim screeningu. Citim se fajn, ale vzhledem k tomu, co se tady posledni dobou deje za dramaticke zvraty, tak drzeni palecku neuskodi 🙂
Holky já tomu moc nevěřím, resp.jsem smířena s tím že to nedopadlo a nechci tomu dávat moc velkou naději, ale doufám.. A vám moc děkuji za podporu. To asi ty srdíčka, co jsem dostala 🙂
Ahoj, patrim mezi snazilky... Snazime se od cervence lonskyho roku a furt nic... Tak snad rok 2017 bude naklonen vetsimu stesti 🙂
Ahojky holky, jsem tady nová....I když co se týká snažení a věku už zaběhlá😁 musím se už smát, nebo bych musela brečet.... Budu moc ráda, když si tady čas od času s někým popovídám....😉 Jak dlouho se tady snažilky snažíte??
@kerrynka87 taky jsem tu nova... Co se snazeni tyka, my se spritelem snazime o prvni dite... Zacali sme se snazit v od cervence lonskyho roku a furt nic... Tak snad uz nebudeme cekat dlouho...
@brambora28 moc držím pěsti,ať máš 20.1 samé dobré zprávy a ať Ti těch 10 dní uteče,jak voda 😉
Děkuji😉
Ahojky tak abych to shrnula...Já přestala brát antinu po 10-ti letech asi v srpnu 2015, ale ne z důvodu plánování těhu, ale aby se mi začalo pročišťování tělo.... Opravdu nechráněný sex jsme měli asi od dubna 2016...Ale objevilo se spoustu komplikací...Malá sliznice, ms chodí, jak se jí zachce a čas na sex je největší kámen úrazu....Přítel se už konečně rozhodl, že by do toho i šel, ale vidí to jak Hurvínek válku....🙄 nejvíce mu dělá problém ,,plánovaný sex,, resp. po clostilu... Tak jsem tomu asi od září 2016 dala klid....A dnes jsem byla opět na gynde s tim, že bychom se do toho opět chtěli pustit.... Dostala jsem agolutin,norethisteron a samosebou clostil.... Nejvíce mě zajímá, jak se k tomu všemu stavu vaši chlapi?? A co říkáte na norethisteron?? Četla jsem spoustu záporu....
@jade85 budu drzet palce 😉
@brambora28 ja osobne bych se k tomu take neupinala, zaroven bych delala vse jako tehotna, kdyby nahodou a tech 10 dni se to da vydrzet 😉
@kerrynka87 Pane jo... Ja vysadila antinu s byvalym pritelem pi sedmi letech brani... To chodila ms se spozdenim... Ale s nim to nevyslo a tak jsem zacala brat antinu od znova... Tu jsem brala adi rok a pul ( do konce cervna 2016) po tom sme se se zacali tak nejak snazit... Sex sme meli nechraneny i pred tim... Jinak chlap se k tomu stavi tak, ze na vysetreni pujde ale nejdriv budeme sexovat casteji nez ted... Je fakt, ze tomu moc nedame... Nejvice teda tomu dame kolem ovulace a pak je to takovy jakoze skoro vubec...
@brambora28 Počítej s nejhorším, věř v nejlepší 😉 To je taky dobrý zvrat! Já už v pátek chtěla napsat otázku, jestli si ten doktor je na 100% jistý a jestli není ještě šance a jestli bys neměla jít k tomu svému....ale člověk nechce rýpat do živého a dělat falešné naděje. Ovšem.....tady je třeba naději udržet, i když to bude dlouhých 10 dnů. A nějaký víno, tatarák....tsss...pohoda, aspoň ses odreagovala a hodila trochu do pohody, to mohlo jen prospět 🙂
@brambora28 to je vazne zazrak 😍 tohle bude dlouhych deset dni i pro nas. Ale davej na sebe pozor at je koblizkovi jak v pokojicku a ukaze vam,ze se ma cile k svetu 🙂 moc drzim pesti,Teri🙂
@wenisa no právě...Kolem ovu a to si to ještě musím hlídat...Mám pocit, že je to takové strojené.... A ano ještě musí na ten sp..gram...Tak to bude taky ještě zábava.... Mám pocit, že to jde tak nějak lépe těm co jsou spolu chviličku než ti co jsou spolu třeba šest let...🙄
@bibianne Děkuji moc. S tou homeopatii zatím počkám a uvidím na výsledek toho 20. 🙂 Ale kontakt se určitě bude někdy hodit 🙂
@kerrynka87 no my jsme spolu dva roky... Ale jak uz spolu rok a pulbydkime tak teb sexik neni uz takovej... Kdyz sme se vidali jen obcas sexiku bylo vic... Ale snad se to od letoska zmeni... 🙂
@brambora28 určitě, je to jenom na tobě, číslo máš. To člověk pozná, kdy potřebuje pomoct a kdy je lepší vyčkat ;)

@gry krasne testy 😊 potichu gratuluji a tady uz opravdu neprijde 😉