icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
12. led 2017

@jade85 dekuji, snad to bude dobre.
JN

markethy235
12. led 2017

@jade85 jo, az dojede ze sauny a dodela prezentaci, tak se mi pry bude venovat 😊 stejne jsme zase propasli moji nemoci ovu..

lenulinka10
13. led 2017

Ahoj holky,tady vas predstavuji nasi vysnenou krasnou holcicku 😍 ma 25cm a 300g a vse je v poradku 😊

brambora28
13. led 2017

@lenulinka10 Moc gratuluji, a přeji hlavně zdravíčko 🙂

lenulinka10
13. led 2017

@brambora28 moc dekujeme 😘😊

gry
13. led 2017

Tak holky, dnes večer budu oznamovat 🙂 A vzhledem k tomu, že prcka nám nadělil přímo ježíšek, tak to pojmu ježíškovsky. Už vařim brambory na salát, za chvíli budu dělat řízky. Máme v zimní zahradě ještě malej ozdobenej stromeček. Dcera tam bude mít taky nějaký dáreček a manžel taky, no a psisko taky 🙂 Takže si uděláme ještě jeden štědrý večer 🙂 Manžel dostane 2 květináče a semínka sloní nohy, tak jsem zvědavá jak rychle mu to dojde. ( u první dcery zasel semínka sloní nohy, když se narodila a ted po dvou letech dostala každá babička jednu kytičku a pomalovaný květináč od dcery)

jade85
13. led 2017

@gry Ty to teda beres ve velkem stylu! Moc gratuluju a at se to vecer vydari 🙂

gry
13. led 2017

@jade85 tak když je to od toho ježíška 🙂

peet34
13. led 2017

Zdravím,
chtěla jsem se optat, jsem v 5 tt a dnes v noci mě vzbudila tak silná závrať, že jsem myslela, že to neustojím, ustála. Od rána mám tak strašné závratě, že už jsem to nevydržela a 2x jsem se neskutečně pozvracela, avšak závratě a točení hlavy neustává...mám 5-letou holčičku, předloni v létě, jsem potratila a ted se zadařilo, po dlouhém snažení...nevím zda mám čekat, až to přejde nebo jet navštívit lékaře...na tohle nejsem zvyklá, těhotenství s malou jsem měla naprosto bezproblémové..
Díky předem za rady, tipy a komentáře 🙂

brambora28
13. led 2017

@peet34 Ahoj, nedokážu ti říct moje zkušenosti, protože to mám s těhotenstvím trochu složité a tyto stavy nemám, ale myslím, že to k tomu prostě patří. Kamarádka od 7tt blila skoro pořád (až do konce 1. trimestru, a ani pak jí nebylo úplně hej) jen co se zvedla z postele.. Všude, pořád... V posteli, na wc, se psem na procházce.. Tak přeju, ať tě to brzo přejde 🙂

peet34
13. led 2017

brambora28
Ach ježiš, tak to se mám na co těšit...😀 Velice nerada zracim...
Tak budu doufat, že to brzy přejde..
Každopádně děkuju a moc a krásný zbytek dne 😉

markethy235
13. led 2017

@lenulinka10 gratuluji k holcicce, krasna fotka ☺

markethy235
13. led 2017

@gry to bude parada ☺ moc hezky darek a pokud nic netusi, bude to krasna vzpominka. At se vse vydari 😉

denisa3101
13. led 2017

Jimiž se tam rozpyla krev je možné po cca 8 minutách určit vysledek ?

lenulinka10
13. led 2017

@markethy235 moc dekuji 😘

brambora28
13. led 2017

Ahoj holky, jak se vede? Já se cítím tak nějak hrozně divně.. Dnes po obědě až do večera mi bylo zle, na zvracení, trochu se mi točila hlava. Dneska jsem zase spinila o něco víc nez obvykle, a hlavně nevím, jak vydržím až do pátku.. Už chci vědět jak na tom jsem.. Snažila jsem se najít nějaký podobný případ jako ten můj, ale prostě neexistuje.. Buď to bylo prostě špinění který trvalo několik týdnů a vše bylo v pořádku nebo šlo o potrat, kdy bylo krvácení intenzivní, bolestivé, doprovázené dalšími příznaky..
Takže fakt nevím..

evikkk13
14. led 2017

@brambora28 Ahoj, já mám teď v práci hrozný nářez, hafo přesčasu a na víkend notebook doma, takže ani nemám čas nějak přemýšlet a myslím, že to uteče strašně rychle a už se zase budeme moct snažit. Snažím se teď pár dnů dělat ovu test, abych vůbec tušila, zda mi to naskočilo a kdy to vlastně mívám....ale nestíhám, jsem flink a dělám to trochu nepravidelně, tak toho asi moc nevyčtu 😅 Začala jsem brát tento týden chlorellu a zelený ječmen a říkám si, že třeba alespoň trochu svému tělu splatím dluh za ty léta, kdy jsem mu dávala čoud. Pro ten lepší pocit no. A přemýšlím, zda jsem vůbec někdy schopná v takovým pracovním tempu zvládnout bezproblémové a pohodové těhu 😒 A PS: když jsem byla v nemocnici, přečetla jsem taky snad celý google, ale nemá to cenu - já neměla krvácení intenzivní, ani bolesti, ani žádné další příznaky...bylo to prostě špinění a pak sem tam takové ty tmavší kousky, asi sliznice, ale minimálně. Já vím, že bys chtěla vědět, ale bohužel, musíš vydržet na UTZ. Hrozně Ti fandím a tak nějak věřím, že to prostě bude OK!

A PS: Včera jsem byla v kině na téměř 2h dokumentu o kapele Rammstein a bylo to hrozně zajímavý a úžasně jsem se u toho uvolnila a vypustila z hlavy úplně všechno a pak po 15min předstávce následoval hodinový sestřih koncertu, přišla jsem domů a usnula jako miminko 😎

wenisa
14. led 2017

Krasny den devcata, jak pak se vam dari? My se zatim valime...🙂

bibianne
14. led 2017

@gry tak co vcerejsi oznamovani? 🙂

simi1510
14. led 2017

Tak u mne to nakonec vypada, ze ovu je az ted, tak snad se podari vecer sex 🙂

markethy235
14. led 2017

@denisa3101 co je vlastne tohle za test? Nekdy pred 2 lety jsem o nem cetla, ale takhle to vidim prvne. To se da normalne koupit v lekarne nebo pres internet?

brambora28
14. led 2017

@gry to mě taky zajíma 🙂

@evikkk13 Tyjo radši bych teď taky měla hodně práce abych na to nemusela myslet 😀 to je fajn, že sis užila kino a aspoň na chvíli vypla 🙂

markethy235
14. led 2017

@simi1510 krasny testy 😊 akorat koukam, ze jsi mela pozitivni uz vice jak pred tydnem. Nestalo by za to zkusit tehu? ☺

simi1510
14. led 2017

@markethy235 no mela... tehu jsem zkousela, vcera hezká uz i carka, ale dle teplot blbost... rano tehu bily, jen nejaky stín... tak to tak neberu 🙂

simi1510
14. led 2017

@markethy235 je to krevní test zap hcg, ja ho objednavam na gigalekarna.cz 🙂

simi1510
14. led 2017

@markethy235 muj graf k dnesku totiz

gry
14. led 2017

@bibianne @brambora28 no holky,chvili jsem myslela,ze ho prerazim. Rizky,salat,svicky,vonel frantisek,dcera,pes,manzel darky pod stromeckem. Nejdruv rozbalil jeden darek,tam mel luxusni sypany caje,dobre...druhej darek ,,kvetinace"? Rozbalil ,,to nemyslis vazne" Tak jsem chvili koukala a rikam ,,no to je jeste lepsi reakce nez prvne" no a pak mu to seplo. Vubec mu to nedoslo,myslela, ze mu davam seminka kytky, aby uz prestal pestovat debilno chili papricky (furt na ne nadavam). Ale fobry, mel obrovskou radost 😆 Prej jak byl nabuzenej,tak se mu dobre hral hokej.

markethy235
14. led 2017

@simi1510 ja se v grafech moc nevyznam, jako reoreticky jo, potom to nekde vidim a diskuzi k tomu a nechapu 😂 ja bych zkusila zitra, popripade pozitri znova tehu test 😊 o tom ZAPu jsem cetla, je to uz dyl, ale takhle ho vidim prvne, mrknu ze zvedavosti na net.

simi1510
14. led 2017

@markethy235 ja ho zkousela tenkrat v tom srpnu poprve... ale prijde mi, ze dela slabsi carky na to, ze z krve to ma byt lepe poznat a hlavne driv.

Uvidime 🙂

simi1510
14. led 2017

@gry 😂😂😂😂 Ach ti chlapi 😂😂😂

Vcera jsem mela zapnutou starou Ordinaci, kdy Tam oznamuje ze čekají mimi... ten chlap taky jak mimon 😂

Strana