icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

gry
14. led 2017

@simi1510 a ja si rikala,ze mu to bude jasny jeste nez najde ty seminka. No asi ne 😂

denisa3101
14. led 2017

@markethy235 ano dá se koupit jak na netu tak v některých lékárnách pokud ho mají ... Může se stát že na tebe budou koukat jak na debila co to po.nich chceš že nic takového neexistuje 😂 já si ho objednala a ten den pro něj ještě šla stal 200 Kč ... Doufala jsem že když to je teda z krve a za 200 tak bude lepší kvality :/ moc neporadil příště kašlat na takové "novinky" radsši za 200 obyčejné testy

gry
14. led 2017

@denisa3101 presbe receno

denisa3101
14. led 2017

@gry no a teď jsem koukala na recenzi těhu testu a ten krevni hodnotily 3 ženy a všechny 3 NEDOPORUČUJÍ ... Měli pozitivní výsledky ale slabučke čárky a těhu nebyli ... Za pár dní přidám i já hodnocení 😕

simi1510
14. led 2017

@denisa3101 tak ja tehu byla tenkrat a udelal slabou, ted nejspis nejsem, ale reagovalo to na ovu, a slabsi carka....

denisa3101
14. led 2017

@simi1510 a u mě tu druhou teda udelalo to že se tam dostala ta krev ? Jelikož ta je zřetelná

simi1510
14. led 2017

@denisa3101 v tvém pripade bych rekla, ze je to vadný kus, takhle se tam ta krev do testovací části nema vubec dostat :-/

markethy235
14. led 2017

@denisa3101 diky za info 😉 tak ja bych si ho urcite nekupovala, mbe staci obyc testy a pripadne Clear Blue, tohle uz je docela masakr. Spis mi to zajimalo, kde se da koupit.

markethy235
14. led 2017

Stejne vam holky reknu, ze je to hrozny business, vsechny ty ovu testy, tehu testy s ruznou citlivosti, digitalni testy a ted jeste tohle k tomu. Samozrejme je to fajn vec (i kdyz tyhle krevni mi uz pripadaji moc), ale jak to vse cloveka zblbne a pohlti ☺ ja se snad zeptam mamy, jak zjistila ze ceka me. Podle meho az kdyz ji proste neprisla MS a sla k doktoru 😀

brambora28
14. led 2017

@markethy235 Taky jsem nad tím několikrát přemýšlela, že je to šílený, jak to člověka pohltí.. přitom stejně, i když to zjistí třeba i několik dní před MS, trvá docela dlouho než mu to vůbec doktor potvrdi, a pak žije několik týdnů v takové nejistotě jak to vlastně dopadne, že si třeba zeď říkám, že bych byla možná radši, kdybych to nezjistila.. nebo zjistila až tak, že by mi třeba 14 dní meskala MS...

simi1510
14. led 2017

@brambora28 když ono je to těžké... Já to třeba zjistila po víc jak týdnu vynechání v srpnu... Říkala jsem si po předchozích nezdarech, že je to zase stres z práce atp. A pak jsem říkala, co když ale, jelikož teplota bazální byla nahoře... tak jsem zkusila test a bylo to tam... ale k čemu? :-/ stejně to pak bylo zamlklé a dle doktora je nejlepší jít co nejdříve, než se člověku z toho pak ještě vytvoří zánět nebo tak něco, popř. začne někde krvácet a nevíš dopředu jak moc, kdy tě to chytne...

Popř. někomu zase může být včas nasazena léčba a čím dřív to zjistí, tím lépe pro ní a miminko...

jade85
14. led 2017

@markethy235 ja jsem rada, ze me tohle nesemlelo, ze ovu testy nebudu resit jsem se zarekla hned na zacatku snazeni a protoze jsem tomu, ze bych mohla tak rychle otehotnet, fakt neverila, tak jsem zacala testovat az po par dnech zpozdeni, takze tech tehu testu jsem spotrebovala jen par 🙂 Dva na zjisteni a pak asi tri na check toho, jestli sili carka 😀 Ale mela jsem megastesti, po par mesicich bych to hrotila jak blazen, znam se 🙂

markethy235
14. led 2017

@brambora28 presne tak. Ja ty prvni 2-3 mesice testovala jeste par dni pred terminem MS, potom jsem si rekla, ze aspon v den MS kdyz nedorazi rano. Ted chci testovat az kdyz nedorazi aspon 3 dny. Akorat ze u me dorazi presne na den, 2 dny meska a nebo taky o den drive 😐 zkratka bych to rada zjistila az dele, ne tim, ze by mi to bylo sumak, ale abych si usetrila aspon par dni nejistoty..

markethy235
14. led 2017

@jade85 to jo, ty jsi mela obrovske stesti ☺ si pamatuju, jak te to meskalo a vsichni at udelas test 😀 a ty ze prece nemuzes byt tehu hned prvni mesic 😊 ale stejne je to krasne, komu se to takhle povede.

jade85
14. led 2017

@markethy235 no jako nebyt vas tady na koniku, tak to asi zjistim az u doktora, kam bych sla resit, ze nemam ms 😀 mne hlavne test vysel asi jeste 32. DC negativni, takze to me jeste vic utvrzovalo v moji teorii 🙂

wenisa
15. led 2017

Krasne rano devcata🙂 Cetla jsem, ze jste tu rozebiraly testy. Ja osobne doma zadny testy nemam... Mela jsem doma jedno baleni tt ale to jsem vyplacala v prosinci... Ale rekla jsem si, ze doma zadny testy nechci... Test koupim az to bude potreba... Pak to cloveka akorat tak laka a kdyz to neni pak pozitivni je akorat zklamanej... A za to mi to nestoji...

markethy235
15. led 2017

@jade85 to jo, to bylo takove prijemne prekvapeni, vid ☺ akorat ted od te doby tu moc pozitivnich testu neni, snad se to tedy ted prolomi.

markethy235
15. led 2017

@wenisa ono je to fakt asi lepsi. Si pamatuju ten prvni a druhy mesic, ze jsem jich mela koupeno celkem dost a potom to porad lakalo 😁 ted mam doma jedno baleni obyc testu a jeden ten digital, ke vsemu jsem si to schvalne schovala, abych po tom hned rano nesmatrala 😂 a testovat budu proste az dyl.

brambora28
15. led 2017

Ahoj holky. Nenesu dobré zprávy.. půlku noci jsem strávila na WC, a to co jsem si prožila nepřeju ani svému největšímu nepříteli. V noci už jsem totiž opravdu potratila, prostě to vím, cítím se teď tak nějak hrozně prazdně, bez života, ale hlavně jsem strašně unavená a musela jsem si dát léky od bolesti, jinak bych to nevydržela.. začalo mě bolet břicho jako při MS už večer.. v noci mě to vzbudilo a šla jsem na WC, a tak se to rozjelo. Řekli že mě spoustu krve, a hlavně jsem cítila jak ze mě jdou ven a následně padají do mísy kusy něčeho.. Omlouvám se že to tak popisuji.. ty kousky byly nejspíš plod.. pokud nespadla do WC přímo, utěrka jsem to na papír. Bylo to veliké, asi 5cm, vypadalo to jako kus jater, pak kus sliznice.. no prostě hnus, bylo mi hrozně zle. Musela jsem jít vzbudit manžela ať na mě dává pozor kdybych omdlela..
Po hodine co že mě lezli toto jsem už spíše jen krvácela a bolest jako pro největších křečích při MS.
Ted mi taky není ok, ale je mi líp, asi působí Algifen.. Nevím jestli nezůstanu zítra doma, protoze docela dost krvácím.. a k Dr.pujdu asi dřív než v pátek...
Snad máte lepší víkend..🙂

markethy235
15. led 2017

@brambora28 Terezko drz se 😘 muselo to byt opravdu hrozne, ale ted uz bude lepe. Urcite zajdi zitra k doktoru, at te prohledne, zda tam neco nezustalo, at mas jistotu ze budes v poradku a bez nejakych zdr.nasledku. Posilam hodne sil 😘

simi1510
15. led 2017

@brambora28 jeee ☹ tos mela tedy šílenou noc ☹ drz se a dávej na sebe pozor. Rozhodne bych sla co nejdříve k doktorovi, aby to vse zkontroloval.

A pokud hodne krvacis, vezmi si železo, at doplnil ztráty, pokud ti tedy nejak nevadi.

Hlavne at se das dohromady a jsi v poradku!

jade85
15. led 2017

@brambora28 to musela být vážně hrůza, ještě takhle uprostřed noci 😢 Určitě zůstaň zítra doma, dojdi si k doktorovi, odpočívej. To nejhorší máš za sebou, teď už bude jen líp😘

demikett
15. led 2017

@brambora28 To je mi líto Tery ☹ tohle je fakt hrozné, co se děje ☹ ale máš to za sebou a teď už jen k doktorovi, aby tě prohlídnul... další těhotenství už vyjde, tomu věřím :-* ani nevím co moc napsat, ale je mi to vážně líto ☹

brambora28
15. led 2017

@demikett @jade85 @simi1510 @markethy235 Holky moc děkuji ❤ Pravda je, že jsem ráda, že se to konečně nějak rozseklo. K dr.zajdu zítra, snad mě vezme. Dnes jsem chtěla uklízet a odstrojovat stromek, ale budu raději ležet.. Díky moc všem za podporu, doufám, že už to bude jen lepší 🙂

kerrynka87
15. led 2017

Taaaak 1.dc po agolutinu...Testy nakoupené, tak samo jako kontryhelovy čaj a ve čtvrtek clostík.... Další etapa.... Přeji všem hodně štěstí 😉😉😉

gry
16. led 2017

Holky, prave jedu od Mudr. Potvrzene delozni tehu, 4+4, kontrola za 14dni ( to uz by melo byt videt srdicko a tlouct). ☺

jade85
16. led 2017

@gry super gratuluju 🙂 ty dva tydny mezi potvrzenim tehu v deloze a srdickem si moc dobre pamatuju, ale neboj, rychle to utece a pak uz to bude jen radost 🙂

monib66
16. led 2017

@brambora28 Moc mě to mrzí,musela to být strašná noc. Hlavně pořádně odpočívej,ať jsi co nejdříve v pořádku. Brzy si k Vám určitě najde další mimi cestu a už s Vámi i zůstane.

gry
16. led 2017

Holky,zalozila jsem na FB tajnou skupinu !TAJNOU! Takze i pro tajnustkarky doma. Chcete se nekdo pridat? Těhu a porod 2017

medulinek
17. led 2017

@gry ja bych rada,tady to vecne nejde

Strana