Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Abychom pak všechny neskončily tam :D Já jsem na FB Terča Čtverča Kučerová.
Jinak já stále hrozný bolesti v podbřišku, i na dotek. Krvácím už jen krevní sraženiny a čistou krev.. ale břicho bolí na dotek a v každé poloze. Takže pokud si nedávám po několika hodinách Algifen, tak je to hnus a moc jsem se nevyspala.
Naštěstí se mnou zůstal manžel doma aby mě hodil k doktorovi, sama bych to asi nezvládla ☹ jsem ráda, že si zajdu na WC, jinak furt ležím. To je jediná poloha kdy mě to aspoň trochu přestává bolet...
@gry Moc gratuluji k potvrzení, a přeji ať vše dobře dopadne. Těším se na fotku!
@gry
@brambora28 to je teda hnus, uz by to mohlo pomalu prestat, ne? ☹ A co na to doktor, nebo jdes az dneska? Zas je aspon dobry, ze to z tebe jde samo a vyhnes se snad revizi a nemocnici.
@jade85 Jdu práce až dnes v poledne. Tak jsem zvědavá co řekne..
@brambora28 ježiši to mě hrozně mrzí ☹ moc držím palce aby u doktora dopadlo všechno dobře a neposlali tě na revizi...
@brambora28 drzim moc pesti, at jsi v poradku!
Cauky 🙂 nebyla jsem tu milion let :D jsem ted 6 dpo a druhym mesicem beru uz duphaston, kvuli spatne funkci zluteho teliska, snazeni uz 8 mesic :O
Tak jdu na revizi.. samozřejmě to pro mě dopadlo nejhůř jak mohlo. Ted jedu na Obilnak v Brně. Doktorka (zastupovala doktora) řekla, ať jedu hned.. achjo, jsem strašně nasrana ☹
@brambora28 jeeezis ☹ tak drzim pesti, at se to povede a jsi v poradku co nejdříve!
Jeste tam neco zbylo?
@brambora28 jej to me mrzi...ale utece to a bude dalsi snazeni a podari se 🙂
@simi1510 nevím, doktorka říkala, ze ona doporučuje revizi v mém stavu.. jsem zvědavá co řeknou v nemocnici..
@brambora28 to je mě líto! ☹ drž se není to nic příjemnýho. Máš odvoz pak domů? Nevím jestli tě pustí hned po zákroku ale já jsem byla ráda že se motám...
@yelowangel jo, je tu se mnou manžel.. no vím určitě že nechci na pokoj se všema těma cigankama co tu jsou a rodí jedno děcko za druhým.
@brambora28 bohužel to si nevybereš já jsem sice byla na pokoji s dvěma ženskejma a ani jedna nebyla cigánka ale to bylo v bohunicích a taky jsem podepsala revers protože si mě tam chtěli nechat přes noc a mě neměl kdo druhej den hlídat malýho když partner šel do práce. Vytahli mě kapačku a šup domů. První metry byli docela děs ale pak se to srovnalo.
@brambora28 moc mě to mrzí,já myslím,že Tě nedají na pokoj s rodičkami. Já byla na revizi ve Zlíně a byla se mnou na pokoji jedna maminka a také po revizi. Držím palce,ať je to brzy za Tebou a jsi v klidu doma.
Holky tak zase změna. Já nevím, asi abychom se nenudili.. na ambulanci mladá a moc hodná doktorka.. vše si vyslechla, prohlédla mě, ukázala mi UTZ a rika mi, že mi musí doporučit revizi, že je to nařízení, ale ze z jejího pohledu není nutná, protože se děloha čistí sama, už tam mám jen zbytek a ten by mel odejít sám. Tak jsem ji řekla, že bych byla ráda za to.. a ona ok, takže mi píchne injekci aby to rychleji odešlo, a od bolesti, a že kdyby cokoliv mám dojít, jinak kontrola za týden u mého doktora.
Jsem strašně ráda.. nedám dopustit na ty mladý doktory, mají úplně jiný přístup a snaží se najít alternativu.. ne jak ta stará co zastupovala mého dokrota - to bylo hned kyretáž a bez debat..
Tak už jedu domů a pevne věřím že teď už to bude dobre.
Děkuji opět všem za podporu, moc mi to pomáhá!
@brambora28 No tak to je bajecny! Teda samozrejme v ramci moznosti 🙂 Ted uz to bude fajn, za tyden se docistis, doktor ti to potvrdi a budete na to moct s muzem znova skocit 🙂 Ja mam taky relativne mladyho doktora a je to presne jak rikas - rekne, jaky jsou moznosti, nenuti, maximalne doporuci, kdyz si o to reknu (je fakt, ze nekdy byva az tezky z nej vymacknout rozhodnuti) 🙂
@brambora28 presne, mladi vpred 😉 ja mela u porodu mlady,stary a presne stejny pristup. Starej by uz delal cisare a mlady se do toho semnou opreli a sup,za chvili bylo hotovo. Drzim palce 😉
@petuliee ahoooj 🙂 dobre se vede, nojo, taky koukam, ze jsi jen par dni napred 🙂 Ja ted nedockave vyhlizim screening (presne za tyden), ale jinak je mi fajn, miminko roste, ja taky rostu (+5 kg od posledniho vazeni po operaci koncem zari), organizuju stehovani a svatbu... 🙂 Jak u tebe? 🙂
@brambora28 já ti nechci kazit radost a opravdu držím pěsti aby všechno odešlo jak má...ale já su zrovna ten případ co dostal injekci na vyčištění a za týden mě stejně hnali na revizi protože to prostě neodešlo i když mělo. Doufám že u tebe to bude jinak. Každopádně mě se za ten týden tak zhoršili bolesti že jsem chodila v předklonu tak kdyby náhodou neodkládej to a radši si na gyndu zajdi dřív. Držím palce ať už je všechno jenom dobrý.
@brambora28 tak držím pěsti, ať to je lepší! 🙂 Ale o tom přístupu mladý/starý nevím... Ono je to spíše o lidech... Já měla mladou doktorku, byla fajn, přehodila mě ke kolegyni na kontrolu - to byla Ruska, a hned že je to zamlklé... Pak jsem byla v Podolí, kde byl mladý kluk, co se učil a nic nevěděl, mladá holka doktorka a sestra... a hned, že je to na revizi... Byla jsem na konzultaci u jiného pak doktora, a že to je velké na to, aby to odešlo samo a že bůhví jak bych dlouho čekala, co by mě to potkalo a kde, že nikde není jistota atp. A dohodli jsme se pak na zákroku, že on mi ji prováděl sám na klinice po dohodě...
@brambora28 to je dobre, ze to dopadlo takhle a muzes byt doma. Kazdy pobyt v nemocnici je hrozny, obzvlast po takovem zakroku. Navic se urcite uz docistis sama.
A ty mlady doktori jsou fakt super, je videt, ze dokazi i novou techniku skvele pouzivat, navic maji vetsinou lepsi pristup.
Holky odepíšu všem dohromady. Vím, že ještě může k revizi dojít, ale taky nemusí. A naštěstí to není tak akutní a tělo si s tím snad poradi samo.. kdyby ne a měla bych jakýkoliv problémy, určitě hned pojedu a budu to řešit..
Co se týče mých zkušeností s doktorama, mám pocit, ze ti mladí možná nemají tolik zkušeností, ale zato jsou empatictejsi a hledají různé alternativy, než aby řekli no prostě půjdete na revizi a hotovo.. Na druhou stranu si vážím starých zkušených doktoru, který ale.prace musí fakt bavit, protože moje zkušenost je bohužel taková, že se jednalo o vyhořelé staroušky, který jsem spíš obtěžovala než že by mi chtěli pomoct..
Ahoj holky, tak jsem doma. Jsem po laparoskopii a odebrání pravého vejcovodu, bylo to opravdu mimodelozni těhotenství. Nevim, jestli jsem takova cíťa nebo jestli to je běžné, ale po operaci jsem mela šílené bolesti, dren, cevku a dva dny jsem se nepostavila na nohy, bylo mi zle a motala se mi hlava. Nakonec jsem omdlela na chodbe a mam velkou bouli na hlavě. Ale ted trochu pozitivneji, jsem od vcera doma a cítím se dobre. Žadne úzkosti, pláč, deprese, vsechno dobre. Popravdě řečeno, bych na to mohla klidne skočit hned znovu, ale byla mi provedena i revize, takze se bojím, ze by se tehu neudrželo kvuli nízké děložní sliznici..🙂

@medulinek pisni jak te najdu na FB