Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@llenka_li Vitej zpatky, myslela jsem na tebe! Hlavne ze uz je to za tebou. Ja byla po laparce uplne fit, ale brali mi jen cystu, dren ani cevku jsem nepotrebovala, nastesti, takze zalezi na rozsahu toho zakroku, spis nez na tom, jestli jsi cita nebo ne 🙂 Preju rychlou rekonvalescenci a drzim palecky, at se rychle zadari dalsi tehu 🙂
Pane jo, koukám, že dneska tu žádné úplné pozitivní zprávy nejsou... Tak snad budou už jen dobré zprávy....
@llenka_li No pořád si asi užívám míň než ty, ale docela mi to stačí abych pravdu řekla 🙂 Moc držím pěsti, ať se cítíš jenom líp a líp.. Domácí prostředí ti určitě pomůže. S těhotenstvím skrz revizi fakt raději nějakej pátek počkat, aby to nedopadlo zase špatně.. lehce se mi to říká, pritom když mi dnes ta dr.rekla ze půjdu na kyretáž a pak 3 měsíce budeme muset čekat, udělalo se mi úplně zle... 😒
@brambora28 drz dr,Teri,jsi statecna a uvidis,ze uz bude jenom lip 🙂🍀 nevid,co ti pichla za injekci?
@llenka_li ahoj, jsem rada ze jsi opet zpatky ☺ cita necita, mela jsi za sebou velky zakrok, tak se nedivim ze te bylo zle. Ne kazdy zvlada operace. Ted uz bude jen a jen lepe 😉 dalsi tehotenstvi uz bude dobre, ted sis to vybrala a priste uz bez komplikaci, uvidis.
Jinak, ja se dnes objednala na preventivku k doktorce, jdu tam zacatkem unora. Chci ji nahlasit, ze se snazime, podle meho to resit jeste nebude (snazime se od kvetna) a bude chtit cekat na ten "klasicky" rok snazeni. No, tak uvidime ..
@gry já bych se taky ráda přidala, kdyby vám to nevadilo 😌
@brambora28 to jsou pořád převraty. Člověk neví čemu pak věřit 😞 ale snad se obejdeš bez revize a bude to mít hladký průběh 😘
@gry take bych se pridala, kdyz tam budou holky tady od nas ☺
@bibianne injekci MEM - tak je to napsáno ve zprávě. Je to na dočištění. Jak je celý název říkala, ale nepamatuji si 😒
@markethy235
@brambora28
@jade85
Holky, koho jsem mohla, přidala jsem, Ostatní mi písněte na FB Gábina Rýdlová
@gry pridala jsem si te 😉
Holky, to jsou teda zprávy....snad vše zlé se v dobré obrátí! 🙂 Chtěla jsem se zeptat, kdo máte zkušenosti s ovu testama - dělám už pár dnů, ale zatím stále sněhobílé, ani náznak 2. čárky, je to stejné jako s těhu testama, že je pak duch, který sílí? Četla jsem, že může i slábnout a pak zase sílit, ale spíš mi jde o to, když jsem měla 1 den bílo a 2. den test nedělala, 3. den bílo - zda jsem to mohla prošvihnout 😀 Měla jsem sněhobílé všechny, ale občas to trochu flákám no...😝
Taky by mě zajímalo, jak to je s testováním obden😉
@evikkk13 ovu testy by se meli delat kazdy den 😉 nejdriv jsou snehobile, potom duch ktery sili. Pozor, jako pozitivni ovu test je bran tehdy, kdyz jsou obe carky stejne silne, pripadne testovaci silnejsi nez kontrolni. Ne jako tehu testy, kde je bran pozitivni uz pri "duchu". A potom ovu test slabne, zase do snehobila 😉
Ach jo, tak ja dnes zase 1 DC. MS dnech prisla, opet o 2 dny drive 😖 tak ja to samozrejme vedela, behem ovu jsem mela vysoke horecky a snazeni ani nebylo.
@markethy235 jeeeeeeeeeeee ☹ Ale zase ber to, že máš lepší měsíc snažení před sebou. 🙂
@simi1510 to jo, jsem i rada, ze chodi bez problemu pravidelne. Ovsem nemusela by uz prijit vubec 😊 a ted navic v unoru jdu na preventivku k dr, tak s ni proberu, ze se snazime.
@markethy235 Já vím, že by měly, ale jsem flink no 😎 Právě mě zajímalo, když bylo sněhobílo a pak jsem vynechala a pak zase sněhobílo, že asi není úplně možnost, že bych to prošvihla....náznak ducha nebyl za celý týden ani jednou.
Kam jste všichni zmizely? Že vy okupujete ty fb skupiny?
Dobre rano holky, tak jeste tyden do terminu MS ... Snad uz nedorazi...
@evikkk13 take tady porad koukam 😊
@wenisa tak snad uz nedorazi 😉
@markethy235 no snad ne... musíme si počkat...

@brambora28 koukam, ze si taky uzivas 🙂 Držím palce, at se obejdes bez revize ✊