icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 to urcite pomohlo i to, ze skrz zpravovani baracku byly jinaci starosti a letacky..ze jsem aaaaz tak moc na to nemyslela..a jednou byla i oslava, opilecka noc, tak treba i to 😁😁😁

bajuliss
5. zář 2016

@mirindad klidne budu hazet porad kolwm sebe... Deti neni nikdy dost 🙂 no ja si porodim prcka par dni po narozkach 😀 tak treba se uraci vykouknout driv 😀 nebo budu mit dodatecny darecek 😍😍

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad noo mozne je vsechno 🙂 hlavni je ze se zadarilo a ted uz jen,aby vse bylo ok 😉 a to urco bude 🙂

mirindad
autor
5. zář 2016

@bajuliss no vidis, budem rodit narozeninove deti😁😁.. Ja budu na svuj mlada mamca, ale vubec me to neprijde a tesim se jak na vanoce 😍
@lenulinka10 ted zas at se zadari tobe, pak jeste marketce, at jsme komplet 😁😍

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad presne tak 😍 jeste pet_10 ta taky ceka az se zadari 😉 tak snad nam to vsem klapne 🙂

lenulinka10
5. zář 2016

@lenulinka10 pet_8.... Spletla jsem to 😉

lenulinka10
5. zář 2016

@lenulinka10 @pet_8 .... Do tretice 😀

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 podariii se vsem,kdyz u me davali male sance a za 2 mesice se podarilo 😍

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad ano tim vetsi je to radost ze? 😍 a co chlapovi uz jsi to rekla? 😉

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 anooo uz se mazlil s briskem a koupil nam dzus 😁😁💋

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad parada 😍 urcite bych stastny ze 😉 jsem zvedava,jak bude reagovat ten muj az budeme v ocekavani 😉 ten z toho bude hotovy 🙂

mirindad
autor
5. zář 2016

@lenulinka10 samozrejme ze bude stastny, pysny tatiiiinek ze mu funguji jajca 😁

lenulinka10
5. zář 2016

@mirindad 😀 to je jasny... Jsou na sebe pysny 😀 nejlepsi strelci 😀

pet_8
5. zář 2016

@lenulinka10 tady se rozdávají poukázky na štěstí v zadělávání miminek? 🙂

lenulinka10
5. zář 2016

@pet_8 jojo presne tak 😉 tak snad nam to k necemu bude 👍

pet_8
5. zář 2016

@lenulinka10 To doufám, jinak ze mě brzy vyroste chodící kontryhel 😀

lenulinka10
5. zář 2016

@pet_8 😀 no,tak ze me kyselina listova 😀

mirindad
autor
5. zář 2016

@pet_8
@lenulinka10 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

markethy235
6. zář 2016

Holky, tak u me se pohadka nekona 😞 na testu snehobilo, dle ocekavani, MS cekam behem dne 😭

mirindad
autor
6. zář 2016

@markethy235 vuuuubec na MS nemysli 😘 ja taky nemela ani ducha, bolesti jak kdybych to mela dostat a nic 😊 me se pozitivni ukazal 2dny po MS...treba bx se ukazal i driv, tak zkus do vecera pockat 😊😊😊

bajuliss
6. zář 2016

@markethy235 podle me je jeste hodne brzo 🙂 zkus pockat aspon ty sva dny 🙂 moc ti preju aby byla dalnice !! 🍀🍀🍀

markethy235
6. zář 2016

@mirindad
@bajuliss holky jste hodne 😘 ale moc tomu neverim. Od vecera mi je blbe a ja to mam fakt na den presne, takze do vecera se u me urcite ukaze 😭 dam vedet.

bajuliss
6. zář 2016

@markethy235 sakraaaaaa to je napinave.....presto neprestavam drzet palecky 🍀 na to koupim jeste dalsi data v zahranici...cekat na wifi az na benzinky se mi nechce 😀

mirindad
autor
6. zář 2016

@markethy235 nenenene MS uz neprijde 😁 sem patri tehulky 😁💋
@bajuliss ty nasa cestovatelko 😁 ja si pekne odpocivam u filmecku, venku hnusne...a vyhoda je, ze se muzu cpat zradlem, kdyz stejne bude brisko velke😂😂😂😂

markethy235
6. zář 2016

@bajuliss 😂😂 dalsi data kvuli konikovi 😂

markethy235
6. zář 2016

@mirindad joooo, kez by to dopadlo.
U nas je dnes nadherne, bych sla pekne nekam ven, tak mozna odpoledne, pokud nebudu porad na WC s cervenou 😞

mirindad
autor
6. zář 2016

@markethy235 nebudeees 😊 ja jsem v sobotu sla sbirat brambory 😁😁 a bala se ze to dostanu, porad pocit jak kdybych se pocurala 😁😁 ale nakonec diveeeej

markethy235
6. zář 2016

@mirindad to jsem mela ted taky, jako ze jsem se pocurala, tak letim v praci na zachod a zatim nic 😂 uz mi honi stihomam 😂😂

markethy235
6. zář 2016

Tak holky porad jeste nedorazila. Jedu si ted pro balicek do boxu, objednavala jsem si tehu testy, tak by bylo fajn, kdybych hohla zitra vyzkouset 😃 ale vypada to, ze zacinam spinit 😞

mirindad
autor
6. zář 2016

@markethy235 muzes vyzkouset i dnes 😊 a spineni nemusi znamenat hned MS 😘

Strana