icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
30. led 2017

@simi1510 jj,kdyz slysim,jak treba kolegyne mluvi s lehkosti o potratu kamaradky - sla na nej sama teda,tak valim oci,clovek si to fakt musi prozit

simi1510
30. led 2017

@medulinek já nastoupila do práce a jedna holka mi říkala taky, pro mě cizí osoba, že šla tři dny zpátky na potrat... dobrovolně

katka9184
30. led 2017

Ahoj děvčata, nebyla jsem tu celý den a co tu čtu teď mi úplně rve srdíčko.
:(... Moc mě to mrzí.
Také doufám, že špatná období už jsou pryč a čeká nás lepší rok a spousta krásných miminek❤

leniiid
31. led 2017

Ahoj
Holky já mám dotaz... v neděli v 10 ráno mi byl píchnut pregnyl 5000 mela jsem folikul 19 Mm chci se zeptat,co znamená když mám čípek hodně vysoko takový polotvrdý,ale žádný bílkovitý hlen ze mě nejde..jaká je šance že ovu bude díky pregnylu? Bolelo mě 2 dny na stranách vaječníků a od včerejška přímo uprostřed podbřišku. Děkujuu

jade85
31. led 2017

Ahoj kočky, tak jsem před chvíli potratila, doktorce do ruky při vyšetření v podstatě. Je mi strašně, ale jsem ráda, že je to za mnou. Po třetí tabletce včera večer hnusny křeče do 3 do rána, kdy jsem si teprve (já blbá) nechala dát analgetika. Teď čekám na revizi, musí mě někam vmáčknout mezi plánovaný zákroky.

brambora28
31. led 2017

@jade85 Jo, ty analgetika jsem si taky dlouho nedávala, ani jsem nevěděla proč.. Pak mi došlo že si vlastně už můžu vzít cokoliv.. Já se úplně lekla, že jsi potratila sobě do ruky! Já to tak totiž v podstatě měla, jak jsem seděla asi 2h na wc a furt ze mě něco vytékalo, padalo, utírala jsem se... Držím palce, ať máš revizi brzy za sebou, pak už bude jen líp.. Já se trošku bojím, aby mě to nečekalo taky, když už 17 dní po potratu krvácím..☹

jade85
31. led 2017

@brambora28 Jo, tím mě sestřička pořad psychovala, ať chodím opatrně na záchod, aby to tam ze mě nevypadalo 😀 popravdě v noci v těch křečích už by mi to bylo asi jedno. No s tou revizi těžko říct, nic na co bych se těšila, ale je to jistota, ze tam nic nezůstane a nehrozí nějaká infekce a tak.

carries
31. led 2017

Holky moc děkuji za podporu, věříme, že se aspoň zdravá holčička zachrání!!!

@medulinek bohužel transplantace není možná, už v bříšku se nemocnému plodu nevyvíjí správně plíce, protože jsou utlačované těmi ledvinami.

@jade85 teď už bude jenom líp uvidíš, revize je otázka 20 minutek. Tělo se vyléčí rychle, s dušičkou už to bude horší. Já se s prvním potratem doteď moc psychicky nesrovnala ☹ Říkám si , že tomu pomůže mít zdravé mimčo.

@brambora28 a kdy jdeš na kontrolu? Říkal ti lékař, jak dlouho bys měla špinit. Já třeba i po revizi špinila dalších cca 14 dnú.

brambora28
31. led 2017

@carries No kdybych špinila, tak to asi neřeším.. Ale já prostě krvácím.. týden to bylo hodně, 3 vložky za den a to chodím fakt každých cca 30min na wc, krev kape do wc, toaletní papír celý od krve.. pak pár dní o něco lepší tak jsem si říkala, že to ustupuje.. ale od soboty zase hodně krvácení, 4-5 vložek za den, zase kusy něčeho, opět na wc kape krev... A to se mi právě nezdá.. Jako žádný bolesti nemám, podbřišek trošku cítím, hlavně když celej den sedím nebo jdu na delší procházku, ale není to bolest, spíš jen takový tlak, že to prostě cítím..

carries
31. led 2017

@brambora28 nebylo by lepší zajít k dr, ať se ultrazvukem kukne, jak to vypadá? Na další menstruaci je asi ještě brzo že? Já třeba tu první ms po revizi měla strašně silnou...

brambora28
31. led 2017

@carries Já jdu právě dnes 😉

katmir
31. led 2017

Holky drzte se.
Moc me to mrzi.😢

brambora28
31. led 2017

Holky tak happy end se nekoná. Sedím v nemocnici v čekárně a jdu se domlouvat na revizi. Doktor říkal že je to divný, že to vypadalo čistě. I ta doktorka v nemocnici říkala že to vypadá dobře. Jako ale nasral mě pac mi do té zprávy co jsem odevzdavala napsal že jsem odmítla revizi. Na jednu stranu je to pravda ale na druhou to bylo hlavně na doporučení doktorky, která řekla, že to není potřeba. Takže teď se na mě budou zase dívat stylem nojo, nechtěla jste hned a teď vám jsme dobří co.. vysrala bych se na ně, ale tím že tu jsem sama a nemám žádnou oporu tak mi není moc do skoku..

simi1510
31. led 2017

@brambora28 jeeeeežiš ☹ To jsou ale taky debilové, když to napíšou taky, jako kdyby ti řekli, je potřeba ji podstoupit a ty bys řekla, že chceš ještě počkat... tak ok... ale takhle?

Jinak držím palce, ať to zvládneš!!!

A už si byla na ultrazvuku? Že by tam viděli pozůstatky?

brambora28
31. led 2017

@simi1510 on mi řekl že na UTZ skoro nic není, že je tam jen zbytek. Ale já krvácím jak při nejsilnějších dnech MS to mi neprijde málo a ze by tam byl zbytek..

simi1510
31. led 2017

@brambora28 to není dobře, kór pokud to trvá x/xx dní v kuse...

Kdyby to bylo něco menšího, tak řeknou, že to odejde třeba s ms... ale když krvácíš takhle hodně, tak je to divné.

Hlavně ať jsi v pořádku!

brambora28
31. led 2017

@simi1510 Děkuji. No už jsem z toho jak se to táhne fakt unavená. S tím že jsme potratila jsem se smriila rychle, ale tohle mě strašně ubíjí..

simi1510
31. led 2017

@brambora28 já se ti vůbec nedivím. Věřím, že už ti to skončí a bude už lépe.

llenka_li
31. led 2017

Teda, to je fakt sila :(

Holky držte se, všechny. Jeden příběh horší nez druhy...je mi to moc líto...držím palecky at uz to mate holky hlavne za sebou...
Budeme se pak snažit všechny zase znovu od zacatku a uz to bude jen dobre..🍀🍀🍀🍀🍀

yelowangel
31. led 2017

Hoky mě všechno hrozně mrzí. Hrozně moc vám přeju ať už je všechno jenom dobrý.

carries
31. led 2017

@brambora28 držím palečky, ať to máš co nejdříve za sebou. A pak už bude líp uvidíš. Je to jenom malý zákrok.

evikkk13
31. led 2017

Děvčata, to je peklo normálně! Těším se na jaro, sluníčko, lehký vánek, dlouho světlo, vše kvete a zelená a nám všem už bude naprosto ok!!! A některé z nás už budou mít určitě zase malý pupík 😉 A některé z nás ještě mnohem větší, než mají teď! Držte se moc!!! ❤

PS: Právě jsem se finálně rozhodla, že na konci března poletím s manželem do Emirátů...moře, slunce, jiné prostředí, potřebuju se vypnout a myslím, že nám to prospěje. Od té doby, co jsem potratila, tak na to myslím skoro vždycky, když se k sobě trochu přiblížíme...a to stále používáme kondom! Nevím, jestli odhození kondomu ve mně nezpůsobí paniku....myslím, že vím, jak to @jade85 myslela, když psala, že si teď neumí představit další snažení, že asi bude chvíli trvat, než sebere odvahu....a to se navíc nedá srovnávat s něčím, co proběhlo dřív, než to bylo vidět na ultrazvuku. Phuuu....chci jaro a jiné myšlenky!

jade85
31. led 2017

@brambora28 neboj, vůbec nic to není, já to mám už za sebou, v porovnání s tím vyvolavanim potratu to byla srandicka. Ale chápu, ze te štve ten přístup a ze to musíš ještě řešit. Držím palečky ať je to rychle pryč.

Jinak za sebe muzu říct, ze zatím bylo psychicky nejnáročnější srovnat se s výsledky screeningu a pak potvrzení vvv. Možná si to, co se dělo včera a dneska jeste pořádně neuvědomuju, ale zatím cítím hlavně úlevu. Co se snažení týče, uvidíme po šestinedělí, jak na tom budu. Trochu zvažuju psychoterapii, spíš preventivně.

brambora28
31. led 2017

Holky děkuji všem za podporu.. Zítra v 8 nástup, cca ve 12 na sál.. Mě osobně nejvíc trápí to, jak dlouho se to už táhne, v podstatě měsíc.. Kdybych prostě potratila hned a prostě musela na revizi, už jsem to mohla mít dávno za sebou.. ale nejdřív že je naděje, pak to teda nedopadlo, ale byla naděje, že vše odejde samo, neodešlo, a teď tohle.. Takže se fakt těším, až to budu mít za sebou...

lusili1
31. led 2017

holky milé..když to tady čtu je mi mi smutno za Vás..držím všem ať se dáte všechny do kupy a co nejdřívě budete připraveny najít //!
Držte se ❤🍀

lentilkah
31. led 2017

@jade85 Ahoj, psala si do tematu o DS a ted koukam, ze uz to mas za sebou. To je dobre. Me taky prislo, ze bylo nejhorsi to zjisteni, ze je neco spatne. V nemocnici uz jsem byla relativne v pohode a to se podarilo porod vyvolat az 4.den. Tim jsem te ale nechtela predtim strasit. Nechci te strasit ani ted, ale ze je po vsem jsem si uvedomila az asi 4 dny po porodu a pekne to na me padlo. Predtim jsem se snazila byt silna, ale az kdyz jsem se poradne vybrecela, dokazala jsem to v sobe nejakym zpusobem uzavrit. Takze jestli muzu poradit, nedrz nic v sobe. Snad budes co nejdrive v pohode 🍀

llenka_li
31. led 2017

@jade85 jsi silna ženská 🌷 Ja jsem se taky strašně bála toho, co bude po zákroku, protoze jsem se hrozne složila, kdyz mi řekli, ze je konec a jdu na sal a po zákroku prisla jen uleva, a pak uz to bylo jenom lepsi. Nechci se s tebou vubec srovnávat, to se ani neda, ja jsem na UTZ ani nic neviděla, ale jen chci říct, ze verdikt byl šílený a mela jsem hrozny strach z toho, co bude pak a jak dlouho budu takhle vyrizena a byla jsem hrozne mile překvapena, jak strasne dobre jsem se po probuzeni cítila a jakou úlevu jsem cítila. Jsem 19dnu po a žadne úzkosti ani deprese jsem se nedockala. Naopak, cekam na 1.MS a nemuzu se dočkat dalšího snažení a dalších // a jsem si jistá, ze tentokrat to vyjde. Musi ☺️ a tobe taky, všem chuderkam tady....

jade85
31. led 2017

@lentilkah ahoj! Panebože 4 dny, jsi hrdina, ze jsi to dala, to by mě asi trefilo, ještě ze jsi mi to nenapsala, to bych tu včerejší noc trpěla ještě vic, kdybych se bála, ze to je první ze čtyř 😀Mně zavedli první tabletku asi ve 13:00 a pak další dvě po cca 3 hodinách a v 6 ráno bylo po všem. Jinak taky ještě čekám na ten pocit prázdnoty, ze už je to definitivně pryč. Ale mám teď před sebou spoustu pozitivních věcí - stěhování do nového, dovolená, svatba, takže snad nebudu mít ani moc prostor se v tom moc rochnit...

@llenka_li Dekuju, necítím se nějak moc silná, musela jsem to zvládnout, co jinýho mi zbývalo, stejně jako ty. Uvidím co bude po sestinedeli. Jsem si to tak propocitavala a došla jsem k tomu, ze by bylo vtipný otěhotnět o svatební noci, jako panna nevěsta 😀😇

lentilkah
31. led 2017

@jade85 Na me prave tablety nepusobily, dostala jsem celkem 15 davek a ani to se mnou nehlo. Bolesti zadne, jen krvaceni, ale zavrena na 10 zapadu. A cipek nepristupny pro zavedeni tech roztahujicich tycinek. Ty se podarilo horko tezko zavest az 3.den vecer. 4.den mi rano pichli vodu, dali kapacku oxytocinu a za 2 a pul hodiny bylo po vsem vcetne revize.

brambora28
31. led 2017

@lentilkah @jade85 Holky to zní hrozně.. jsem "ráda", že se mi to přihodila v 6-7tt, a tohle jsem nemusela podstupovat.... Jste fakt statečné!

Strana