Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 Brambůrko to je mi moc líto

Holky moc mě mrzí,co všechno si musíte zkusit. Je to strašný, kolik žen to potká a musí se s tím porvat. Já sice revizi musela podstoupit v 8tt a i tak jsem se s tím srovnávala skoro půl roku. Pomohlo mi až další těhu,dnes už jsem 26tt a zatím je vše v pořádku a doufám,že to tak i zůstane a za pár měsíců budu mít u sebe svého chlapečka. Věřím,že i Vám se brzy zadaří a miminka budou v pořádku. Moc Vám to přeji :-* Jste statečné, posílám Vám spoustu sil.
@medulinek nejsem ani jedna z holek, které si označila....ale já ho brala a zamlklé jsem měla... s doktorem jsem řešila právě to, že když jsem tenkrát krvácela, tak že by to bez toho asi později odešlo samo, ale díky tomu se to stalo. A nejsem jediná, našla jsem s tím právě pár diskuzí atp.... a je hodně holek, které o něm tvrdí, že je to svinstvo....
@medulinek já taky ne. Vůbec žádný hormony ani na otěhotnění ani na udržení tehu. Nebyl důvod. Plod velikostne staří u mě neodpovídal, ale omlouvalo se to delsim cyklem po vysazeni HA, pak doktor, ze to špatně změřil...až doktorka na screeningu to brala jako varovný signál. A taky ze jo.
@simi1510 U nás to bylo složitější. V prosinci 2015 byla revize a pak bohužel přítel odešel z práce,tak jsme se začali snažit až v květnu. Bohužel jsme se vídali jen 1x za 14 dní a vždy to vycházelo na neplodné dny. Když nám podruhé vyšel plodný víkend zadařilo se (srpen 2016) a v září jsem objevila // 🙂 Určitě se Vám brzy zadaří a prcek už s maminkou vydrží zdravý až do TP 😉
aha,tak to to nebude,jn me to tak napadlo,hlavne by jste se daly brzo dohromady a priste uz to urcite dopadne dobre
@simi1510 simi,my teda nejsme po prirozenem,ale po IUI a po prvni revizi jsem otehotnelaa hned pri dalsi IUI po 3,5 mesicich,po dalsi revizi jsem otehotnela pri druhem pokusu IUI po taky 3,5 mesicich a po treti revizi jsem otehotnela po vynechanem lete taky na druhe IUI a to bylo po 5ti mesicich.Ale je to proste s pomoci a s hormony no.
@simi1510 jasně,neni to tajny,mam protilatky na spermie i trofoblast a spatnou srazlivost,takze se spermie prostrci co nejdal,aby si jich moje imunita nestihla vsimnout.Samozrejme se k tomu pak berou i leky na oslabeni imunity a na redeni krve,to redeni jsem dostala az pri poslenim pokusu a to uz to konecne klaplo a ted uz se snad mimca dockame
@monib66 tak já už se tento cyklus zabavovala jinak, i když jsem se snažila vést ten sex k plodným dnům... Jen prostě nevím, najít duchy na testu a pak mrcha... tento cyklus prostě jsem měla 40DC, 10 dní prostě oproti předchozím cyklům delší....
Snad to půjde nějak no... Přemluvila jsem ho k pořízení kočičky...
Holky ani nevím, jestli to sem psát... Ale revize se nekoná. Připadám si jak blázen. Včera jsem tam měla srazeninu 8mm (revize se pry dělá od 15mm mi dnes řekla doktorka která mě při nástupu k hospitalizaci prohlížela), ale tím, že jsem předtím dlouho krvácela mi ji chtěli udělat i tak. Ale včera jsem zase hodně zakrvacela včetně srazeniny, a dnes už sraženina 5mm. Řekla ze asi tím jak že mě včera kus vypadl. Takže prý revize není určitě nutná, a pichla mi zase injekci aby se děloha zatáhla a že by měl odejít ten zbytek a pak už krvácet určitě nebudu max jen špinit. takže doufám že už je to teda definitivní, protože si už fakt připadám jak magor!
@brambora28 nejspis krvacis tedy pro to, ze deloha poznala, ze neni docistena a vypuzuje to takto.
Tak at na revizi vazne nemusis, a konecne se toho zbavis.
@simi1510 No hlavně mi to asi spustily ty včerejší prohlídky a UTZ... Jako já jsem ráda, že na ni nemusím, jen se bojím, aby to zase za týden nebylo jinak..
@brambora28 teda ty si uzivas. To jsou nervy, viď 🙂 Držím palce, aby se deloha konečne docistila a mela jsi uz klid.
@brambora28 drzim palce at uz mas klid od toho!

@lentilkah To už byl fakt porod snad se všema dostupnýma lahůdkama...😖
@brambora28 Jedna z věcí, která mě hodně trápila bylo, proč moje tělo tu vvv nepoznalo a nezbavilo se nemocného plodu samo "dokud byl čas" a proč to muselo dojít az tak daleko. A to zdaleka nejen kvůli ty procedure, kterou jsem ted absolvovala ☹