icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
6. únor 2017

@brambora28 tak to mas pravdu, v Brně jsou dobre nemocnice i lékaři...tak to pak nevim. Asi bych svému dr alespon zavolala. V te nemocnici by byl dnes zase uplne nekdo jiný, nez minule..a ono, sto lékařů, 100 názoru 🙄

brambora28
6. únor 2017

@llenka_li Můj dr. dnes neordinuje právě :-/ A v nemocnici jsou na ambulanci jen 2 doktorky, z toho jedna mě na revizi poslala, a druhá mě následující den poslala domů :D Tak si vyber :D

yelowangel
6. únor 2017

@brambora28 ježiš ty si teda užíváš. K doktorovi zajdi pokud se nedostane ven všechno můžeš umřít na otravu krve. Nebo rovnou do nemocnice jestli máš furt žádanku tak do jiný než si byla před tím. Držím všechno co mám abys už konečně brzy byla bez bolestí.

llenka_li
6. únor 2017

@brambora28 a gynekolog nema zástup, kdyz zrovna neordinuje? A co jet teda do jiné nemocnice v okolí. No fakt nevim 🙈 a jak ti je?

simi1510
6. únor 2017

@brambora28 byt tebou tak radeji hned nekam, pokud tvuj doktor neordinuje tak do nemocnice.

Lepsi plasit víckrát nez pak zjistit ze nemuzes uz mit treba deti....

denisa3101
6. únor 2017

Má někdo zkušenosti s těstem Wondfo ? Dělá prosakliny ?

simi1510
6. únor 2017

@brambora28 chtelo by to udelat radeji ultrazvuk a testy krevní. Je mozne ze ti chybí zelezo treba...

Drzim palce!

brambora28
6. únor 2017

@simi1510 Železo mi právě nechybí.. Ty testy mi dělali den před tím plánovaným nástupem, a prý mám železo ok..

@llenka_li Asi bych mohla k zástupu, ale to je ta doktorka, která mě minule poslala na revizi, kde mi pak v nemocnici řekli, že není potřeba..

@yelowangel Já doufám, že to tak vážné nebude tyjo, nestraš..

Jinak holky je mi mnohem líp, jako ten podbřišek cítím, hlavně na dotek a když jdu na malou.. Ale křeče a ty bolesti celkově jsou opravdu nesrovnatelný.. Napadlo mě ještě, jestli to nemůže být ta cysta, o které mi posledně dr.v nemocnici když mě poslala domů, řekla.. Jestli nemohla třeba prasknout nebo to tlačí.. No uvidím do zítřka, pokud se to nezlepší, tak to už budu muset řešit, protože mám taky strach, abych něco nezanedbala.. Ale pokud bych došla do nemocnice a zase na mě vyrukovali ať jdu na revizi, tak je asi pošlu do prdele :D

llenka_li
6. únor 2017

@brambora28 helet, ja bych sla hned, urovna břicho je tak hrozne nebezpečné, ze jako at jsou nepříjemný nebo at si o tobe mysli co chtějí, neco se tam 100% děje a oni to musi vidět a na dotek břicho citlivý byt taky nesmí...neriskuj. Ty jo, mam strach za tebe 😏 Sla bych do te nemocnice a rekla jim to lidsky, co se v noci stalo a ze chces mit jen jistotu, ze je to v poradku, abys neco nezanedbala, ze uz mas strach..at řeknou je to v poradku a cekejte dal a ty budes uplne v klidu a bude jistota, ze se nerozviji zánět nebo cokoli...tohle musi pochopit.

simi1510
6. únor 2017

@brambora28 souhlasím s @llenka_li

A kdyby něco, tak prostě říct, že jeden tě posílá na revizi, druhý den, že zase ne, jděte domů... a že máš zkrátka takové problémy a ráda bys věděla, co to je a že nechceš nic zanedbat.

Jinak od té doby, co tě posílali na revizi už je taky nějaká doba...

katmir
6. únor 2017

@brambora28
Ja bych tam taky sla hned,at pak nemas komplikace. Mrknou na to sonem a reknou co a jak.

medulinek
6. únor 2017

@brambora28 rozhodne to neni normalni a ac chapu,ze na revizi se nikomu nechce,bylo by to asi nejlepsi,prohledli by delohu,vycistili,taky me napadlo,ze by to klidne mohl byt k tomu vsemu mocak nebo taky mimodelozni,mohly to byt dvojky a jedno se uchytit mimo. Samozrejme nechci strasit,ale mit takovy bolesti,tak necekam co bude. A rict to rano manzelovi,tak me jeste serve.

markethy235
6. únor 2017

@brambora28 ty jo, ty to mas opravdu hrozne. Take se jako holky priklanim k tomu, jit radeji k doktoru, tohle zni uz docela dost desive. Hlavne at jsi v poradku, co si mysli nebo nemysli doktori by mi bylo asi uplne jedno. Drzim moc palce, at dnesni noc je uz dobra a rano kdyz tak hned k doktoru.

markethy235
6. únor 2017

@llenka_li urcite brzy ms prijde, zacnete se znovu snazit hned? Nebo vyckas, co dr rekne?
Jo, kez by byl tento mesic uz konecne plodny, po tech neprijemnych zpravach okolo i tady na diskuzi by to byla doslova odmena.

markethy235
6. únor 2017

@jade85 je, tak stehovani probehlo ☺ to verim, ze to vypada strasne, ale dulezity je, ze je to na dobre ceste, kuchyne v dohlednu atd 😊
Jinak ja testik neplanuji, maximalne kdyby nedorazila ms samozrejme. Ale to si jeste tyden pockam.

markethy235
6. únor 2017

Jinak teda holky, nam se to od zacatku roku nejak sere 😞 nejdriv jsem marodila ja, ze jsem i do nove prace musela nastoupit dele, potom i muj, ktery mel v dutinach hnis a v nose ma opet polypy (takze bude muset opet na operaci, kde byl jiz pred 3 lety a mel dost velky komplikace, tak se mu moc nechce). Kdyz jsme se z toho konecne vyhrabali tak dnes zase samy pecky. Volali pritelovi z nemocnice, ze mu v sobotu umrel tata - byl od zari v LDNce. A kdyz to volal jeste svagrovy a synovci, tak mu svagrova rekla, ze ji ceka ozarovani, nebot ji nasli rakovinu 😖
Ted jeste v unoru ceka mamu kontrolni sono jater, tak pevne doufam, ze uz se nam to spatne vyhne.

brambora28
6. únor 2017

@markethy235 To mě moc mrzí ☹ Jednou vše špatné ale musí skončit, a na konci Vás čeká něco dobrého! Přeji, ať Vám to neštěstí už skončí, a taky posílám hodně sil!

llenka_li
7. únor 2017

@markethy235 budeme se snažit hned. My se nechranime ani ted, jen spolu nespime tak často a opatrněji a myslim, ze ani ovulka nebyla...přesně jak píšeš, doufám, ze všechny tady během několika málo měsíců znovu otehotnime a v lete uz budeme všechny tehulky 🙂

brambora28
7. únor 2017

Ahoj holky, tak hlásím, že dnešní noc jsem přežila ve zdraví, nic mě nebolelo, dokonce i ten podbřišek se lepší a krvácím míň.. Nechci to zakřiknout, tak dám zase časem vědět 🙂 Ale už se taaak moc těšíme na snažení :D

llenka_li
7. únor 2017

@brambora28 tak co, jakpak ti je?

llenka_li
7. únor 2017

@brambora28 akorat jsem na tebe myslela, co je s tebou 😄 tak to je moc dobre, ze je to lepsi...snad uz budes mit taky klid. Uzivas si to poradne....

markethy235
7. únor 2017

@llenka_li spravny pristup a miminko si brzy najde cestu 😉

markethy235
7. únor 2017

@brambora28 super, konecne to vypada na dobre ceste. Mozna to opravdu byla vcera ta cysta. Mas jit jeste na nejakou kontrolu ke svemu doktoru?

brambora28
7. únor 2017

@markethy235 Jojo, mám jít po menstruaci.. Hlavně proto, že s tou menstruací se může cysta odplavit.. Teď mám 3 týdny po potratu, tak doufám, že MS brzo dorazí a můžeme do toho jít na novo... I když teď si vážně zahrávám s myšlenkou, že začnu podnikat.. Je to už několik let můj sen, a včera jsem si řekla, že do toho prostě půjdu, jestli né teď, tak nikdy.. Potřebuju si plnit svoje sny, něco dokázat, něco dělat a cítit se potřebná nebo se tady v té práci fakt zblázním...

jade85
7. únor 2017

ahoj holky, tak ja mam po kontrole, tyden po revizi jeste porad malinko spinim, ale doktor rikal, ze je to v poradku a ze na ultrazvuku nevidi, ze by tam "neco zapomneli". Nechopenku jsem domlouvala jenom se sestrickou, nabizela mi ji na jak dlouho chci, ale protoze v nedeli jedem na hory, tak jsem si ji nechala jen do patku. Sice uz bych pracovat klidne mohla, ale doma mam po stehovani spoustu rozptyleni a rozhodne mi ted dela lip pracovat doma manualne, nez se rozcilovat v kanclu 🙂 Jinak mame schvaleno snazeni hned po sestinedeli, doktor rikal, ze se sice doporucuje pockat pul roku, ale ze je to spis z psychologickych duvodu, takze pokud se na to budu citit, tak muzu. Ja to teda nechci brat jako snazeni, ale proste chci tomu nechat volny prubeh, srovnat si cyklus a uvidime 🙂 Pristi ctvrtek jdu k psychologovi, co mi doporucila @medulinek , ale musim rict, ze se zacinam citit opravdu dobre, skoro tak jako pred tehotenstvim.

llenka_li
7. únor 2017

@jade85 jsem za tebe moc rada. To je dobre, ze uz se citis o tolik lépe..🙂 a to snažení je super, uvidíš, ze brzy budes znovu tehulka a vsechno osklive bude zapomenuto...🙂))

jade85
7. únor 2017

@markethy235 hele rok 2017 vazne nezacal dobre, ale musime verit, ze to bylo jen vahani na startu. Doufam, ze tu snuru spatnejch zprav brzo preseknes radostnou zpravou o tvym tehotenstvi. To tak vetsinou byva, ze kdyz se vsechno s*re, tak pak prijde neco skvelyho 🙂

markethy235
7. únor 2017

@brambora28 tak to by mohla ms dorazit pristi tyden. Hlavne, at ji nemas zase tak silenou, protoze uz ted si 3 tydny prochazis opravdu necim hroznym.
Rozhodnuti podnikat je super. Taky jsem si cca pred 2 lety neco podobneho rikala, jenze v mem pripade byl problem jakym smerem se vrhnout, nebot mam vzdelani i prac.zkusenosti v obchode, kde uz moc moznosti podnikat neni. Potom mi bavi fotit a fotky i upravovat, fotila jsem i nejake svatby kamoskam a potom i kdyz otehotnely. Jenze ateliery jsou u nas pomalu na kazdem rohu, tak bych za chvili krachla 😞

markethy235
7. únor 2017

@jade85 to jo, takovy radostny rozseknuti bychom brali, snad se nam tedy behem roku zadari a hlavne nam tady vsem 💝 je dobre, ze se budes hojit i na dusi, hodne to pomaha. A po treba se po sestinedeli zase hned zadari, ted uz radostne az do konce 😉

brambora28
8. únor 2017

Hezké poledne holky.. Moje never ending story pokračuje.. Ta nedělní bolest byla prasklá cysta (teď jsem si četla příspěvky a příznaky co jsem měla já jsou pro to typické - silná bodavá bolest nízko v podbřišku, závratě, zvracení, mdloby, zimnice..).. Dneska nad ránem se to zase opakovalo, takže jsem jela dopoledne do nemocnice.. Doktorka už se na mě dívala jak na blázna, protože si původně myslela, že jsem na tu revizi nešla, protože jsem nechtěla, pak jsme si vše vysvětlili, vyšetřila mě (zrcadlo, UTZ, pohmat), a řekla, že ta bolest byla prasklá cysta, že už by to ale víc bolet nemělo, že mi udělají odběry, jestli se nejedná o zánět.. Pokud by to nebylo ok, musela bych na hospitalizaci - sledování a léčbu.. čekám v čekárně na výsledky, pak si mě zase zavolají, že to konzultovala s asi primářem, a udělají ještě HCG.. poprvé! někoho napadlo mi udělat odběr HCG, pak mi řekla, ať jdu domů a zavolám si na výsledky prvních odběrů za 2h a HCG zítra.. že kdyby cokoli - krvácení, bolesti, teplota, ať okamžitě přijdu, a že jinak kontrola v sobotu.. Jo a mám dodržovat přísný klidový režim.. Byla se mnou v nemocnici ségra, tak jsem teď u ní, a odpoledne mě vezme mamka domů, pojede do Brna..
Holky řeknu Vám, že jsem z toho už tak strašně psychicky vyčerpaná... Na nějakej potrat a na to, že jsem vlastně přišla o dítě, jsem dávno zapomněla, ale to co všechno se k tomu přidalo, jak se to táhne.. To fakt nikdy nikomu nepřeji, jsem úplně KO, nikdy to už nechci zažít, a strašně si přeji, ať to už skončí...:-/ Ať už nám všem ty trápení skončí a vše je zase v pořádku... 🙂

Strana