icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

simi1510
10. únor 2017

@jade85 jen se vybrec, ono totiz po tom se dostaví neco jako úleva a clovek si mysli, ze je vse uz za nim po tom "zakroku", ale neni to tak. Dostaví se to s odstupem, bohuzel. Kolikrat jsme se tu doma taky zhadali nebo tak a pokazde to byla blbost svym zpusobem. Muzu rict, ze ted je to 5.mesic u me po revizi a mohu konecne rict, ze uz je to za mnou, i kdyz nezapomenu.

Ale clovek si prisel strasne sam, najednou to, z ceho se radoval nebylo... chlapi to nechápou, ale zase ... jestli se s nim muzes bavit o vsem a nemusis se toho bát, tak za nim jdi. Vsechno mu to rekni a rekni, ze potrebujes obejmout a vybrec se i jemu. Pak uvidis, ze i on ma v sobe tu bolest. U tech chlapu je to tak, ze pro ne to jakoby tim ukoncenim skoncilo, ale to co je v nich nedávají znat.

Ten muj mi na to jednou rekl, ze at si nemyslim, ze ho to nemrzí, ze to taky v nem je, ale ze je to neco, s cim uz se nedá nic delat, ze je to proste minulost co se nedá změnit a nejak vratit a ze se musi jit dal... ale trpeji taky, jen jak se rika, ze chlapi neplacou... a k tomu se snazi byt k tobe silní a ze jsou v pohode. Nehlede, ze oni nejsou schopni se o tom bavit, ani nevedi, co vse se pak deje dal, ze to nekončí jen ukoncenim toho tehotenstvi.

Navic tys to mela jeste horsi oproti mne... tak to chce hodne casu, ale bude lepe.

Kdybys potrebovala, tak klidne napis, my co si tim prošly at dříve nebo pozdeji, jsme tu.

simi1510
10. únor 2017

@jade85 tak vidis 🙂

On je taky nervni... a kdyz jsou dva nervni lidi a do toho neco jako "peskovani" tak jeden uz nevydrzi a nejak utoci.

Ale mluvte spolu hlavne hele 😉

brambora28
10. únor 2017

@jade85 Eli naprosto té chápu a ver, že takhle by tě rozhodil kdokoliv - rodiče, šéf v praci, kamarádka.. prostě si vše spojis s tím, co se stalo.. manžel je poslední dobou unavenej z práce, ale taky z toho, že má několik měsíců po operaci kolene a dlouho nemohl sportovat (a on je fakt velkej sportovec - fotbal, běh..) a vidím jak už strašně ten pravidelny pohyb a ten kontakt s ostatníma sportovcema potrebuje.. a já v tom samozřejmě vidím něco úplně jiného - jestli někoho nemá, jestli ho už nestvu svými problémy atd.. a samozrejme mě to taky mrzí protože taky potřebuju podporu.. ale on mi jí dává tolik a přesně jak píšeš, má své prace spoustu a je toho na něj taky moc.. ale včera jsme si to vyrikali.. řekl mi, že toho má moc v práci a je nešťastnej za ty moje problémy a trápení že neví jak mi má pomoct. No do toho samozřejmě jsme už přes měsíc bez sexu a to taky dělá své.. tak jsme se objali, řekli, že se navzájem potřebujeme.. tvůj přítel to taky určitě nemyslel zle, ale chlapi se nás často snaží podržet a nedat najevo to, že oni to taky bezvladaji a chtějí být za každou cenu silní.. někdy to už prostě nejde, ale ani přesto nepřiznají je toho na mě moc, a vypustí to ven tak blbě jako např.Včera ten tvůj - vycitkami.. určitě te ale miluje a chce podpořit.. jen poradím jedno, držte za každou cenu spolu a o všem mluvte.. znam hodně páru, které tyto situace (potrat, neotěhotní..) rozdělili, i přesto, že se předtím měli fakt rádi. Strašně důležitá je komunikace a upřímnost 🙂 Obejmete se, polibte se, dejte si vínko a udelejte si večer pro sebe, a vše bude dobré 🙂

jade85
10. únor 2017

@simi1510 dekuju. my spolu mluvime, respektive ja mluvim a on posloucha a pak kona, ono na tohle asi neni moc co rict, ale vidim, ze je tu pro me a kdyz v noci brecim, tak me obejme a neusne, dokud neusnu ja. nebo se mi snazi udelat radost. malo kdy rekne promin, ale kdyz uz neco pokazi, je videt, ze se snazi to nejak "odcinit" a hlavne uz to znova neopakovat. je to spravnej chlap, ale proste v tyhle situaci je to tezky ukocirovat pro nas pro oba.
jinak to, co ti k tomu rekl tvuj chlap je velmi podobny tomu, jak to vnima ten muj, aspon myslim, z toho mala, co mi rekl a z toho, jaky ma vetsinou k takovym vecem pristup.

yelowangel
10. únor 2017

@jade85 je dobře že se tě snaží podpořit a určitě v něm jenom bouchly saze protože je toho na něj taky moc. Zkuste si naplánovat společný aktivity, procházka, kino, večer s přáteli...trochu vás to oba rozptýlí ale stejně to chce čas. Breč, vztekej se, křič cokoliv co ti aspoň trochu pomůže.

jade85
10. únor 2017

@brambora28 dekuju, snad to zvladneme. zatim mi prave prislo, ze jsme hodne drzeli spolu, ale vcera jsem mela kvuli takovy blbosti pocit, ze se obraci proti me. ale vim, ze to tak urcite nemyslel. jo a uz zacinam chapat, proc mi sestricka nabizela neschopenku na cely sestinedeli, jestli ty hormony takhle budou radit jeste mesic, tak to v praci bude asi docela legrace 🙂

lentilkah
10. únor 2017

Vidis, nakonec tohle vsechno k necemu bude. Chlap asi pochopil, ze to prehnal, kdyz se ti snazi udelat radost a ty si alespon pustila ven emoce, ktere by ti nedovolili jit dal, kdybys je v sobe mela. Ted uz bude jen lepe.

jade85
10. únor 2017

@yelowangel Dekuju, v nedeli odjizdime na 4 dny do Rakouska na hory...myslim, ze to prislo v pravou chvili 🙂

jade85
10. únor 2017

@lentilkah ze jo, to me taky napadlo, ze kdyby me vcera "nenacal" tou vycitkou, tak to drzim v sobe a sejme me to buhvi kdy....hele diky za nasmerovani zpatky na cestu pozitivniho mysleni 🙂

brambora28
10. únor 2017

Holky ale rikam si, že tu všechny máme opravdu rady své partnery a hlavně že si jich vážíme. Kdyby @jade85 napsala do jiné skupiny (a já si jich tu dokážu představit několik), tak by to byly rady typu: vyser se na něj, chlapi jsou neschopní a sobečtí, oni to nedokážou nikdy pochopit bla bla..
Chci tim říct, že jsem na nás pyšná 🙂

simi1510
10. únor 2017

@jade85 tak to je hlavní, že spolu mluvíte a jste pro sebe na správném místě. Ono bude lépe, chce to pro oba čas. Ale jste na dobré cestě 😉

lentilkah
10. únor 2017

@jade85 Nemas za co 😉 Fakt uz bude jenom lepe.

lentilkah
10. únor 2017

@brambora28 Hezky si to napsala.

simi1510
10. únor 2017

@brambora28 Taky mě to kolikrát napadlo... ty ženské, co si tímto neprojdou, jsou proti chlapům a jejich myšlení atp., nevím, zda to myslejí špatně nebo ne... ale je to, že to je jak kdybys chlapovi nic neříkala, že tě neposlouchaj, třeba ani nepodrží...

My totiž objevily ty jiné stránky chlapa, a víme, že ti naši, jsou to nejlepší, co nás potkalo... A když se to vezme, tyto situace nám ukázaly, že jsme si nemohly lépe vybrat. Že tu pro nás jsou, dělají maximum toho, co umí a mají i své city, emoce, a tak.

Toto je jedna z mála skupin, kam chodím už. Jelikož jiná témata stojí už tak nějak za prd... V jedné jsem čekala nedávno, že mi pomohou přijít na pochopení toho všeho, co se mi v posledních cca 3 měsících děje... ale místo toho se do mě jen nevezly... Ale pak to řeší jiná a na jinou jsou jak míliusové,....

Tak děkuji tady naší skupince, co se umí držet 🙂 My to holky vše zvládneme, překonáme to, zažijeme krásné chvíle s mužíky a dočkáme se i vytoužených miminek.

Jen nám ten někdo říká, že si asi nejdřív máme zjistit, díky tomu, co máme doma (toho si pak vážit) a miminka se budou mít pak skvěle.

A jak jednou jedna paní psala, miminka k vám přijdou na návštěvu, zjistí co a jak, a pak se vrátí naplno. A přeci byste nechtěly, aby byly nějak v nepořádku, nemocné, trápily by se atp.

Jinak já si holky kolikrát říkám, že co by to bylo, kdybych byla náhodou vdaná za nějakého jiného, stalo se toto a on se na mě pak vyprdnul a ani by ho to nějak nezasáhlo... To by bylo na prd... takhle víme, že jsme si vybraly dobře do budoucna ty chlapy... I když samozřejmě se toho může stát tolik jiného... ale když to vydrží takovéto zkoušky, tak pak všechno 🙂

lentilkah
10. únor 2017

Tohle fakt nejlepe pochopi zena, ktera to zazila a na svem chlapovi videla tu bolest. Ne kazdy se projevi, nekdo to ani neumi ventilovat, nekdo se drzi, protoze ma pocit, ze musi byt oporou, ale ta bolest v nich je. Nebo alespon ja jsem to u pritele vycitila.

jade85
10. únor 2017

@brambora28 Ja bych to prave nikam jinam nez sem ani nenapsala 🙂 Jsem moc rada, ze to tady mame s tema chlapama podobne. Jako postezovat si na konkretni situaci je jedna vec, ale svyho muze bych nikdy nedala a kdyby mi ho nejaka pomlouvala, nebo se dokonce odvazila naznacit, ze se na nej mam vykaslat, tak bych s ni velmi rychle vybehla 🙂 Je mi skoro dvaatricet, za chvili mame treti vyroci, za 3 dny a 3 mesice se berem, tak asi vim, s kym jsem a proc s nim jsem 🙂 Fuj, to jsem se uplne rozcilila, jen jsem si to predstavila 😀

simi1510
10. únor 2017

@lentilkah ten můj třeba celou dobu před revizí nic, od konzultace u jednoho lékaře k revizi to byl týden... já na nervy, že to prostě nechápu, proč se to stalo, co se to stalo, proč jako to je všechno, čím jsem si to zasloužila, a pak ještě strach z revize, co když se to posejří....

a den před tím nástupem na kliniku? Se mi rozbrečel taky, že by mě tam nejraději nepouštěl, že se o mně bojí... A byl tam po celou dobu od mého nástupu (před přijmutím všechna vyšetření a odběr krve), až do večera... a to dle doktora tam neměl být... ale čekal na chodbě, byl se mnou....

simi1510
10. únor 2017

@jade85 přesně to nesnáším... vím, že je nějaký, má své chyby, mám to s ním kolikrát těžké... ale nedala bych ho... je to nejlepší chlap, kterého mohu mít, a vím, že mě má rád! 🙂

lentilkah
10. únor 2017

@simi1510 Pritel taky nejhur snasel kdyz jsem byla v nemocnici, kor jak se nedarilo vyvolat porod- byla jsem tam tyden. To na nem vylozene byla videt ta panika, ze mi nijak nedokaze pomoc. Predtim se snazil byt oporou, ale v nemocnici jsem musela uklidnovat spis ja jeho.

saritam
10. únor 2017

Ahoj holky mám už mesic vyndane telisko ,zkousela jsem testy na papirovem jedna carka a na normalnim testu do proudu moci dve carky nechápu to nejaké zkusenosti ...?

simi1510
10. únor 2017

@saritam oba byly stejné citlivosti? A jaká značka? Hoď případně fotky 😉

simi1510
10. únor 2017

@lentilkah taky sis toho užila, a on s tebou ☹ ale bude rozhodně už lépe!

lentilkah
10. únor 2017

@simi1510 Verim v to 😉 Clovek nikdy nezapomene, ale uz to boli mene. Cekam na druhou ms a zkusime to znovu. Neztracim nadeji.

simi1510
10. únor 2017

@lentilkah Držím palce! Já už jedu 5. cyklus...

lentilkah
10. únor 2017

@simi1510 A jak dlouho vam to trvalo predtim? Ja vysadila antikoncepci v breznu, 3 mesice trvalo, nez naskocil cyklus, dalsi 3 mesice jsme tomu nechavali volny prubeh a v zari se pak zadarilo s ovulacnimi testy. Snad se zadari co nejdrive a tobe preji to same.

simi1510
10. únor 2017

@lentilkah předtím? 11 měsíců... žádnou antinu jsem nebrala, chránili jsme se nejdřív kondomem a pak přerušovaně (to jsme zkoušeli jeden měsíc)...

A zadařilo se v době, kdy jsem nic nesledovala, jen jsem sledovala teplotu... ale říkala jsem si, že je to jen že se to zpozdilo.... Tento měsíc jsem se na to vykašlala po dlouhé době a buď se povede nebo ne... jelikož prostě čím víc jsem se snažila to cílit za účelem, tak tím spíš to nešlo... nebo já vlastně ani nevím, jestli nešlo... 3 cykly jsem měla duchy na těhu testech, jen jsem na to přišla, tak druhý den třetí den po tom přišla mrcha...

markethy235
10. únor 2017

@jade85 Eli, nic si z toho nedelej, to delaji hormony a celkovy dopad tve situace, chlap to zcela urcite pochopi a bude dobre 😉 ted vas oba ceka jen to hezke, nove bydleni, svatba a verim, ze brzy i nove tehotenstvi 😊

markethy235
10. únor 2017

Holky, musim vam take rict, ze jsem rada, jak jsme se tu krasne sesly 😊 obcas, kdyz mam trochu cas, tak kouknu do jinych diskuzi a hruza, skupiny kde se hromadne na bilem testu lovi duchy, to je mazec uz sam o sobe 😂 nebo si nekde nejaka postezuje na chlapa a dalsi svorne na to, at se na nej vykasle. Hlavne mi pripada, te ty temata jsou tu denne snad 10x. Tady je videt, ze jedna druhou opravdu vyslechne a podpori, coz je fajn. Proto by bylo skvele, kdyby to nekdy vyslo a jednou bychom se sesly, at uz s pupikama a nebo miminkama 😘

demikett
10. únor 2017

Ahoj holky, já se dlouho neozvala a spíš tak tiše přihlížím a jen s ohromením čtu, co všechno prožíváte, protože to je vážně mazec. Obdivuju a smekám před váma, jak s tím umíte naložit a pořád jste více méně pozitivní. My se opět začali snažit, přítel se rozhoupal a řekl mi, že chce miminko, že sice se bojí, ale chce <3 takže se zase přidávám k vám jako snažilka. Je to s náma jak nahoupačce 😀

No každopádně přidám story z dnešního dne, která se ještě během dneška vyvine. Je to teda z pracovního prostředí... pracuju v dětským koutku a dnes v 11 hodin mi sem dala maminka (známá firma, pořád to z ní táhne a je pořád lehce připitá) chlapečka skoro 6. No a chlapeček už je tu 6 hodin, maminka nedostupný telefon, takže se to bude muset nějak řešit. S manažerkou čekáme do 19:00 a pak se to bude řešit s policií a nebo se sociálkou, protože v řádu máme, že dítě můžeme vzít do svojí péče, pokud si pro něj nikdo nepřijde (to se ale nejspíš musí řešit se sociálkou). Je mi ho opravdu líto. Naštěstí je statečnej a po mamince se neshání. To by bylo ještě horší. To je prosím matka roku toto.. už jsem s ní jednou měla problém a ted tady nechá kluka. Přála bych jí, aby to začala řešit sociálka, ale nadruhou stranu chudák kluk ☹ už nevěřím, že si pro něj přijde ☹

simi1510
10. únor 2017

@demikett ty jo... tak dej vědět, jak to dopadlo. To je vážně matka... Chudák to dítě ☹

Strana