icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
10. únor 2017

@markethy235 diky 🙂 snazim se koukat dopredu na svetle zitrky, ale proste hormony mi sem tam zaridi horsi chvilku...

@demikett super, ze se preci jen budete zas snazit 🙂

A podobny pribehy, kdy matky takhle kaslou na svoje deti, me ted stvou snad jeste vic nez kdy pred tim. Misto aby maminka byla rada, ze ma zdravy dite, tak ho necha celej den v detskym koutku? A chudak kluk se po ni ani nepta, protoze je ocividne zvyklej? To je tak strasne smutny 😢

simi1510
10. únor 2017

@jade85 protože některým to šlo třeba přes antikoncepci, nechtěně... neváží si toho pak, že vlastně mají nejcennější dar...

demikett
10. únor 2017

@jade85 je to fakt hrozný. Normálně ho tu nechává tak 4 hodiny a to už je dost.. je to fakt hrozný. Neváží si ho. má ještě jednoho syna, ale ten už je velkej, ale není mu ani 15. Jako abych byla upřímná, doufám, že si pro něj teda nepřijde a začne se to řešit už se sociálkou, protože tohle není normální. Nehorší je, že tohle odnese nejvíc ten chlapeček a ona?, Tý to bude uplně jedno. ☹

markethy235
10. únor 2017

@demikett tak vitej zpatky, u snazilek 😊

Jinak chudak malej. Mama se mu nekde zhulaka a jeho necha samotneho 😞

lentilkah
10. únor 2017

@simi1510 Tak snad se vam to povede co nejdriv. Ja to predtim nijak nehrotila, ale ted uz po miminku fakt touzim a bojim se, ze to jak naschval nepujde.

demikett
10. únor 2017

Tak policie našla maminku doma!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡 je to normální????? Ona zapomene na svoje dítě!! Já jsem tak vytočená. To jí taky ještě něco řeknu, až přijde 😡😡😡

simi1510
10. únor 2017

@demikett nic s tím ale dělat nebudou, co?

demikett
10. únor 2017

@simi1510 bohužel asi ne. Ale má přijít o půl. Jak ji znám, tak pro něj nepřijde 😖

simi1510
10. únor 2017

@demikett jak to pokračuje?

demikett
10. únor 2017

Paní přišla. Hrozně se omlouvala, že prý stěhujou. Zase to z ní táhlo. Policie ji našli doma, tak toms tím stěhováním zas tak horký nebude a hlavně stěhování a mít doma syna se nevylučuje, takže nechápu. Podle mě kecá. A ještě měla málo peněz. Takže tu mám její občanku a zítra mi má donest 120 kč. Neverim tomu ze je donese. Socialka urcite nic resit nebude.... jsem akorat vytocena

demikett
10. únor 2017

A chlapečka už jí nebudeme brát na hlídání, tak aspon neco..

simi1510
10. únor 2017

@demikett a jéééééé ☹ chudák dítě

katmir
10. únor 2017

@demikett
To je srasne. Nechapu 😠
Jinak holky k tem partnerum. Ja jsem se rozvedla po 13 letem vztahu. Ex manzel sel jinym smerem. Deti mame ve stridavce a jsme pratele. Az ted jsem nasla po predchozim vztahu,kde bylo psych.tyrani sveho budouciho manzela. Mame skvele vyrovnany vztah,vsechno resime v klidu a zadna hadka do ted nebyla. Ted jsme spolu rok,v cervnu bude svatba.
Jsem moc rada,ze tady na sve polovicky tolik nenadavame a je citit takova partnerska pohoda. Moje mamka me hrozne moc od vztahu odrazovala,pac pritel je telesne postizeny (DMO). Ja jsem moc rada,ze ho mam.
Ja jsem ted 7 DPO a uz bych testovala,ale jeste je brzy,stejne by byl jeste neg.
Omlouvam se za vypsani.
Pekny vikend😉

kristyna691991
11. únor 2017

Ahoj holky já pořád čekám.Mela jsem to dostat 8.2. a pořád nic testik jsem si dělala a furt negativní.vecer mě začne pěkně bolet podbřišek už asi 3 den a říkám si teď to dostanu a pořád nic.V pondělí chci volat doktorovi

demikett
11. únor 2017

Holky, já už se úplně stydim sem něco napsat o nějakým snažení... včera jsem to asi zakřikla a když jsem přišla domů z práce, tak přítel hned začal, že co s tím mimčem... že prý ho chce, ale asi s tím budeme muset počkat kvůli penězům (máme teď půjčeno dost peněz od babičky) abychom jinto stihli vrátit a pak něco našetřit atd... jako na tohle jsem taky samozřejmě myslela a proto jsem si nebyla jistá tím snažením... no anpak přítel řekl, že teda jo, že ho chce teď, tak jsem byla šťastná, že oba chceme to samý... no a teď už si to zase rozmyslel...já se vsadím, že za týden to zase bude jinak 🙄 no takže už zase přihlížim vašemu snažení 😞 a příště si to pořádně rozmyslim, než prohlasim, ze se zase snazime 😖

tammm
11. únor 2017

@demikett vždy se najde něco,neřešila bych to a nechala tomu volný průběh 😉

demikett
11. únor 2017

@tammm to je taky pravda 😊 uvidíme, jak to bude.. jak ho znám, tak ho to dávání si pozor přestane tak po měsíci bavit 😂 každopádně jsem tento měsíc začala měřit teplotu... ne kvuli početí, ale spíš tak pro zajímavost, abych věděla, kdy co je 😄😊

janey007
11. únor 2017

Ahoj holky, @kristyna691991 já teď taky čekám na ms, dělala jsem si test 33DC, byl negativní, ale ms nikde... doktorka říkala, že mám ještě týden počkat a zkusit test znovu, tak čekám, ale nevěřím, že by byl pozitivní. No už aby ms přišla a mohli jsme se zase další cyklus snažit, to čekání je otrava.

tammm
11. únor 2017

@demikett koukej na nas 😀 furt bylo něco a rozhoupalo se to po 10 ti letech a mě je 37 😀 a když sme oba připraveni,tak to nejde ☹

markethy235
11. únor 2017

@kristyna691991 ahoj, to chce klid, kolikrat tt zacne ukazovat obe carky i po tydnu zpozdeni, mohla si mit ovu o par dnu dele 😉

demikett
11. únor 2017

@janey007 já taky měla spoždění v lednu. Testy negativní, bolest podbříšku. Doktorka rikala za tam mohla byt cysta, ale nic tam nevidela. Dostala jsem to 47 nebo 48 DC

markethy235
11. únor 2017

@demikett ja bych to snad ani neresila, vzdycky se neco najde, bud zmena prace, sestreni, stehovani, ... Ja treba v loni od zacatku vedela, ze budu chtit zmenit praci, coz se i stalo, ale snazili jsme se porad, nez zase cekat v nove praci po zkusebce, preci jen uz nejsme uplne nejmladsi a clovek nikdy nevi, za jakou dobu se zadari.

demikett
11. únor 2017

@markethy235 máte pravdu holky... vždycky se něco najde. Mě je teda 20, takže času máme relativně dost, ale kdo ví, jestli nám to půjde hladce. Už od září si nedáváme pozor a stále nic. Může to být souhra náhod a nebo někde problem 😏

evikkk13
11. únor 2017

Ahoj děvčata! Pracovně teď sedím asi na třech židlích, tak nestíhám psát, ale stále čtu. Mám za sebou druhou porevizní MS a před sebou kontrolu u gynekologa 3M od operace. Musím říct, že cyklus se mi prodloužil z 28-29 na 33-34. Ovulku jsem úplně nechytila, ale ze všech indicií mi vychází, že pokud jí mám, mívám jí až někdy po 20 DC. Otázka je, jestli se i i teď při delším cyklu šoupne a prodlouží se luteální fáze, či jak se tomu říká 🙂

@jade85 V šestinedělí se mnou hormony docela dost cvičily. A i v práci. Přišly zkrátka momenty, kdy jsem nebyla schopná ovládnout slzy a probrečela celou poradu, protože jsem si uvědomila, co všechno se mi v práci nepovedlo. Za normálních okolností bych asi byla v depce a na sebe naštvaná, ale slzy? Přede všema včetně šéfky? Ufff.....A co se týká muže, myslím si, že jen sám taky trochu tápe. Mně manžel nedávno řekl, že už několik let nebrečel, ale když jsem byla v nemocnici, že měl hodně namále. A že nejhorší pro něj bylo to, že mi nemohl nijak pomoct a ani to se mnou prožít, protože já byla v nemocnici a on doma. Samozřejmě za mnou každý den chodil, ale viděl mě jen v županu na nemocničních chodbách a slyšel ode mě historky, co všechno jsem tam slyšela nebo viděla u jiných holek. Chlapi si s tím pak sami neví rady, jak nám být oporou. Věřím, že tvůj muž to zle nemyslel a Tvoje reakce ho určitě překvapila, je fajn si o tom promluvit.

simi1510
11. únor 2017

@demikett my poprvé začali v září 2015 a povedlo se až v červenci 2016, ale bylo to zamlklé a revize byla v září... teď 5. cyklus a zatím nic... Ono když to má přijít, tak to přijde 🙂

brambora28
12. únor 2017

Ahoj holky, vše čtu, ale neměla jsem čas reagovat 😉
Já jsme byla včera na kontrole, byla tam jiná paní doktorka, opět mladá a moc hodná, a taky hodná sestřička (starší, ale taková ta, co ji práce baví, dělá ji od srdce a není nepříjemná jen proto, že tak musí být o víkendu..).. Takže jsem opět celou story opakovala dr.ta mu udělala UTZ s tim, že cysta tam opět je, že se pravděpodobně opět naplnila.. odebrala mi zase HCG a zítra si budu volat.. dobrá zpráva je, že už jen spinim - někdo víc, někdy míň, a bolesti už nemám.. Mám ale doporučen stane klid - resp.ne sport, sex (ten prý až po menstruaci), netahat se s ničím... Já už doufám že to bude dobré, HCG bude klesat a cysta odejde s menzes... Jinak mě před chvílí začalo bolet jako při menzes, a jak ji nesnáším, tak se tentokrát těším, až přijde 😀
Až bude vše za mnou tak tu svoji Story musím někam sepsat protože je to fakt neuvěřitelný 😀 Těším se až půjdu ke svému dr.a donesu mu těch 5lekarskych zpráv a vysvětlování proč jsem na tu revizi zase nesla 😀

brambora28
12. únor 2017

http://www.jimesdetmi.cz/2017/02/12/biomatka/
Holky něco na pobavení. Věřím, že jsme tu všechny rozumné, takže to berte s nadhledem, a pokud je tu přeci jen nějaká "biomatka", tak se omlouvám. Ať si dělá každý co chce, ale vocaď pocaď 😉

simi1510
12. únor 2017

@brambora28 je to dobrý no 😀 jen tedy nevím, co se jim nezdá ohledně toho, že nechce antinu... já nejsem bio matka, ale proti antikoncepci jsem 😀

brambora28
12. únor 2017

@simi1510 Jojo, ona tam spíš napsala úplně vše 😉 dost věcí tak je docela normálních...

yelowangel
12. únor 2017

Taky nejsem biomatka ale je fakt že pár věcí usnadní pak práci. Kdyby malej nezůstal na sunaru a nebyl tak zvyklej na flašku nemusela bych ho teď složitě učit pít z hrnu protože by to už uměl. A lžičku sice nebojkotuje ale teprv teď se sám začíná snažit dávat si ji do pusy. Takže jako jo nadsázka super ale neškodí něco si z toho vzít 😉

Strana