icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

bajuliss
6. zář 2016

@markethy235 to vubec....vzkaz te cervene, ze jsem dnes koupila data, tak ze ji nechci ani videt !! No ja ji neuvidim... Ale preju ti, at ani ty ji neuvidis.... Drzim palecky i s priteleem... ( je hrozne zvedavy, co na tom Konovi porad resim 😀 )

markethy235
6. zář 2016

Tak holky, cervena dorazila 😞 ja to vedela, jak byl rano bily test, bylo mi to jasne 😩

ejmi2
6. zář 2016

Ahoj holky chci se k vam pridat, taky se s manzelem snazime o mimi uz delsi dobu. Ms ma prijit ve ctvrtek tak jsu zvedava, ale moc tomu neverim. Hrci nebo bubla me v podbrisku nevim jak to nazvat no proste stejne jako kazdy mesic pred ms ☹

mirindad
autor
6. zář 2016

@bajuliss ja radci mojemu ani neukazuju, ze tady jsem 😁😁
@markethy235 ale no taaak 😢 to je mi lito...dalsi cyklus to vyjde, verim tomu 💋💜
@ejmi2 vitej mezi nami 😊 rozhodne se s nami podel o vsechny novinky, ktere budou a preju hodne stesticka🍀😊

ejmi2
6. zář 2016

@mirindad diky 🙂
Urcite se podelim, mela jsi nejaky priznaky jeste pred ms?

markethy235
6. zář 2016

@ejmi2 ahoj a vitej 😃 podel se s nami 😉 a hodne stesti, treba budes ve ctvrtek prijemne prekvapena 😃

markethy235
6. zář 2016

@bajuliss muj asi o Konovi netusi, ten kdyby vedel ze se tu resi zrovna tohle 😂

markethy235
6. zář 2016

@mirindad no, uvidime, snad by to mohlo vyjit dalsi cyklus. Od 23.9. mame dovcu, to budu zrovna za polovinou ovu, tak treba 😃 akorat predtim mam chlapa na sluzebce v Hodonine, vrati se 22.9. takze se vlastne nebudeme moc snazit v celem prubehu ovu.

ejmi2
6. zář 2016

@markethy235 diky 🙂
Me prave zajima jestli jsou nejaky priznaky pred ms.
Bubla ti v podbrisku pred ms, podotykam vetry to nejsou 😊

mirindad
autor
6. zář 2016

@ejmi2 ja jsem asi tyden pred MS mela nafoukle bricho, to je asi to co me trapilo nejvoc...jak kdybych mela o 20kg navic 😁 kazdym dnem me pak bolelo v podbrisku jak kdybych to mela dostat... V den zpozdeni me bolely vajecniky...vcera me vysel pozitivni testiiiiik💋
@markethy235 juuu Hodonin je ctvrt hodinky od nas 😊 nekdy staci i jeden sex a je z toho mimi, tak nezoufej 😘

ejmi2
6. zář 2016

@mirindad nafoukla jsu, pobrisek me taky bolel a mam vetsi prsa. Myslim si zeby to mohlo vyjit. Akorat me zarazi to skroukani, to me vzdycky znaci ze za chvilu dorazi. Tak asi nic. Mozna zitra skusim test jeden den pred ms. Zkousela si test pred ms?

mirindad
autor
6. zář 2016

@ejmi2 MS mela prijit 3.9 ..zkousela jsem test tusim 30.8 a negativni a vcera krasne pozitivni 😊 ale treba u tebe uz bude pozitivni, kazda je na tom jinak...tak drzim palecky!! 💋🍀

ejmi2
6. zář 2016

ja to zitra zkusim a dam vedet drzte mi palce holky ☺

bajuliss
6. zář 2016

@ejmi2 ahoj vitam te u nas 🙂 preju aby to vyslooo 🍀🍀 ja mela nafoukle brisko, citlivejsi prsa a sama jsem mela tucha, ze se neco deje ( vylozene jsme neplanovali, nechavali jsme volny prubeh, at se stane, co ma )... No a vyslo to 🙂
@markethy235 jeeej ☹ no nic, budu drzet pesticky dal 🍀🍀 cely mesic vzdy po "svickuj" ... Za mesic se s tebou budeme tesit z // 😉

bajuliss
6. zář 2016

@markethy235 @mirindad Hodonin, a 15 vedle ?? Ja jsem Vsetiiiiiiiin...no neni to 15 min...ale taky to neni daleko 🙂

markethy235
6. zář 2016

@bajuliss
@mirindad no vidite holky a on tam pojede pres celou republiku, jsme z Plzne. Ale tak samozrejme to budeme zkouset pred i po, nejaka sluzebka nas nezastavi 😂

markethy235
6. zář 2016

@ejmi2 testik zitra vyzkousej, den pred MS uz maji holky i ducha 😃 jinak mne pred MS takto neskrundla, ja to poznam spis podle toho ze mi neni dobre, coz se mi potom drzi jeste prvni 2 dny MS.

markethy235
6. zář 2016

@bajuliss ja obcas svickovala, spis tedy lezim v klidu a muj jde prvni do sprchy. Taky jsem cetla, ze obcas pomaha, kdyz si holky podlozi zadecek a maji to tak po celou dobu styku. To mozna taky zkusim 😃

mirindad
autor
6. zář 2016

@bajuliss jaaa Breclav 😁

bajuliss
6. zář 2016

Jeee v Plzni jsem byla pred par minutama 😀 v Olympii, delavame tam povinou pauzu 🙂 ....no ja delala poradnou svici a nohy jsem si opirala o stenu :D vzdy aspon na 5-10 minut... No ale vypadalo to komicky :D
Breclav neni daleko 🙂 nekdy muzem pak dat scuka i s prckama 🙂 😍

markethy235
6. zář 2016

@bajuliss jeee vidis, skoda. Tak to budu muset delat ty svicky vice 😂 kdyz pujde do sprchy, tak muzu a nejaky komicky krkolomny operky o stenu neuvidi 😂

bajuliss
6. zář 2016

@markethy235 muj si toho vsiml a zacal si me fotit 😂 paxem zjistila, ze fotil jen jako 😀 ale od te doby me vzdy nejak rozesmival, nebo mi na prsty u nohou vesel tricko atd 😂😂

mirindad
autor
6. zář 2016

@bajuliss to by bylo fajn, treba dovedu nevestu pro tveho chlapaka 😁💑

cherry09
6. zář 2016

Ahoj holky, tak vkládám foto, které jste si "vyžádaly" odpovídáme 8+1. Pry od minula povyrostlo a uz ma pidi pahylky na nohy 😁

mirindad
autor
6. zář 2016

@cherry09 jeziiiis💜 hodne stesticka preju, doufam ze pristi tyden uz taky ukazu fotecku, nebo aspon at tomu prckovi krasne bije srdicko💜😊

bajuliss
6. zář 2016

@cherry09 jee 😍😍 tak at krasne rostete 🙂
@mirindad treba se postesti 😍 to vis, deti jeste ani nejsou na svete ( ani ja jeste na uplnych stopro nevim, co mimi bude ) ...ale maminy uz v tom maji JASNO !! 😂😍😘

markethy235
6. zář 2016

@bajuliss no prave, muj by se mi taky smal 😂 tak radeji na tajnacku 😂

markethy235
6. zář 2016

@cherry09 jeee, dobre zpravy a pekna fotecka 😃to uz bilo i srdicko vid. Krasa 😍

mirindad
autor
6. zář 2016

@bajuliss taky se ti zda zvlastni si rict o sobe JSEM MÁMA..? Nebo jenom me? 😁😁

bajuliss
6. zář 2016