icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
16. únor 2017

@llenka_li parada 😊

markethy235
16. únor 2017

@brambora28 tak to konecne vypada, ze je to na dobre ceste a uz to bude v poradku. Ted jeste MS a veskery trapeni snad uz bude pryc.
Presne tak, u me je tedka, zase si rikam, ze mi aspon nezkazi vikend 😀

brambora28
16. únor 2017

@markethy235 Já to dostala včera.. jelikož jsem ale furt špinila, a neměla jsem typické bolesti, tak jsem nevěděla, jestli je to MS, cysta nebo krvácení kvůli potratu.. No je to MS.. Pro jistotu beru furt něco od bolesti, i když ta bolest je teď taková trošku jiná.. No jdu si zapsat do svého menstruačního kalendáře, že po 53 dnech to přišlo :D

vaporetka
16. únor 2017

A co zkusit kontryhelovy caj na bolesti MS? Hodne mi to pomohlo ;)

brambora28
16. únor 2017

@vaporetka Ahoj, jestli je to na mě, tak já mám bolesti tak silné, až z toho zvracím a omdlívám.. Bohužel bylinky mi nezaberou, musela bych ten čaj pít minimálně týden dopředu a několikrát za den, a zas tak mi nechutná :D Je ale pravda, že ho teď mám u sebe, tak si asi udělám 🙂

llenka_li
16. únor 2017

@brambora28 super, tak to mame uplne stejne nakonec 👏🏻 😉 Ja mam Kontryhel v kapkach, nějaký extrakt od Juklu a jinak Gynex a čaj Ludmily Mojzisove...tak snad uz bude jen dobre a brzy se zadari uz se zdarnym koncem 🙂

yelowangel
16. únor 2017

@brambora28 jeee chtěla jsem ti akorát naspat že teda konečně to vypadá že budeš v pořádku a všechno naskočilo jak má a zas máš bolesti...tak snad už budeš v pořádku a za týden budeš mít konečně pokoj

brambora28
16. únor 2017

@llenka_li Já si teď udělala taky kontryhel a šalvěj 🙂 Gynex mi nezabral vůbec řekla bych, brala jsem ho 4 měsíce..

@yelowangel Ano, je to konečně tady :D Bolesti jsou ale nic oproti tomu, jak to bývalo předtím, tak klepu na dřevo!

llenka_li
16. únor 2017

@brambora28 ja tomu taky moc nevěřím, ale tak rikam si alespon pro ten pocit 😄 ted MS prisla 34DC, takze spokojenost největší, ze mam 1.MS za sebou nebo spis ted pri sobe a ze vše nabehlo jak ma a od příštího mesice se začneme snažit o mimi a snad si nas zase brzy najde, i kdyz jsem o vejcovod lehčí 🙂)

brambora28
16. únor 2017

@llenka_li No já uvidím, jak mi bude po MS, jestli už zkusíme teď nebo až další cyklus.. každopádně se na to zkoušení fakt těším :D

brambora28
16. únor 2017

Jinak jsem se děvčata přihlásila a hned zaplatila dvoudenní baristický kurz (protože bych si moc přála otevřít kavárnu), a začala jsem (konečně) psát knížku (protože mě psaní hrozně baví) 🙂 Tak mám teď o zábavu postaráno 🙂

llenka_li
16. únor 2017

@brambora28 a to je důležité 👍😄

yelowangel
16. únor 2017

@brambora28 super nápad 👍 taky jsem několikrát začala psát a nikdy nedopsala nemám tu trpělivost. Máš můj obdiv.

simi1510
16. únor 2017

@brambora28 tak at se dari! 😉

brambora28
16. únor 2017

@yelowangel No já taky nevím, jestli dopíšu.. :D Ale ráda bych dopsala 🙂

@simi1510 Děkuji 🙂 A co ty, v jaké jsi fázi aktuálně?

simi1510
16. únor 2017

@brambora28 ja aktuálně 19 dc a ovulka nejspis na spadnutí, ale neřeším to. Dala jsem se na cestu, ze to bud prijde ted nebo pozdeji 🙂 ale od te revize se cítím az ted dobre, trvalo to hold celých 5 mesicu no ☹

A za mesic tu s nami bude uz chlupaté kotatko 😃

Ted jen aby se moje podnikání rozjelo a bude to fajn 🙂

brambora28
16. únor 2017

@simi1510 No vidíš to 🙂 Je dobře, že ses na to vykašlala.. Ono ty rady, který nám všichni dávají, ať to neřešíme, a že to přijde atd., jsou fakt pravdivý.. Jen je pro nás těžký to tak fakt dělat.. Taky nechci řešit ovulace atd., já se prostě jen těším na to zkoušení :D

simi1510
16. únor 2017

@brambora28 kdyz clovek musi dospet do te fáze, kdy to neřeší no... a to chce cas

markethy235
16. únor 2017

@llenka_li ty pijes caj L.Mojzisove, jaky je? Predevcirem jsem ho ze zvedavosti objednala, jenze ja a bylinky 😮😂😂 zitra si to jdu vyzvednout, tak o vikendu ho vyzkousim.

ms.neomagic
16. únor 2017

Ahojky vsichni..jak se tu mate? 🙂 ja vas ctu,ale nepisu..protoze jsem se rozhodla,ze nebudu nic sledovat atd...jenze ted..celou dobu super..ale ted uz mam 2dni zpozdeni,test negativni,necitim se ani tehotne ani pred ms...a zas to na me padlo ☹ do prrrrr..

brambora28
16. únor 2017

@ms.neomagic Já už nesleduji jiné diskuze jen tuto.. a když přeci jen občas nahlédnu někam, tak si říkám, jak jsem ráda, že mám to období kdy jsem řešila a sledovala každej prd, za sebou 🙂 uvidíš za pár dni, třeba to bude dobrá zpráva 🙂

ms.neomagic
16. únor 2017

@brambora28 ja si myslim,ze to bude akorat tak dobra zprava,ze to zase dorazi v sobotu...posl.dobou to byva pravidlem..mam sonotni kramy..a je jedno jestli po 28,25 nebo 23 dnech.. :-\

simi1510
16. únor 2017

@ms.neomagic a kolik dní zatím jsi teď? Jinak těmi sobotními krámy si mě pobavila, i když pro tebe to vtipné asi není... Ti asi taky ty hormony lítají, ne?

ms.neomagic
16. únor 2017

@simi1510 dneska jsem 26dc...no uvidim v sobotu..dr zatim neresim..

simi1510
16. únor 2017

@ms.neomagic tak já jen, že tady píšeš měsíc co měsíc, že čekáš ms, ta nikde, že test nic...

ms.neomagic
16. únor 2017

@simi1510 ja vim..porad doufam..chci pockat do kvetna,to jdu na cytologii,tak pak to zacnu resit..

simi1510
16. únor 2017

@ms.neomagic a zkoušela si na to brát nějaké vitamíny nebo tak? Aby se ti to tak moc nelišilo měsíc co měsíc?

katmir
17. únor 2017

Krasne rano

@markethy235
Ms dnes dorazila,tak zacinam novy cyklus. V pondeli me teda ceka gyn,tak pak dam vedet co a jak.
Holky pekny vikend

llenka_li
17. únor 2017

@markethy235 Jj, helet ja taky bylinky nemusím, ale da se.. s troškou cukru nebo medu je docela dobry. Snažím se pít 3x denně, ale spis mi to vychází 2x...;)

Jinak ta 1.MS, to je teda neco, takhle silnou jsem ji nikdy nemela..🙈 druhy den zase kapu Gynex a Kontryhel, tak jsem zvedava na výsledky. Zvažují, jestli resit ovulku nebo se na to vykašlat, rekla jsem si, ze uz nic kontrolovat nebudu, ale zajímalo by me, jestli vubec proběhne po zákroku...nebo bude cyklus anovulacni.

vaporetka
17. únor 2017

@llenka_li me po revizi gynex a kontryhel dost pomohl. Prvni MS byla masakr...ale dala jsem to bez brufenu!!! A to jsem ho poslednich par let bez brufenu nedavala. Mivala jsem velky krece, pri kterych jsem se nemohla na nic soustredit....
Ted cekam na 2MS, zatim ma zpozdeni.

Strana