icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
17. únor 2017

@vaporetka taky zvladam bez. Nemam ani moc bolesti, vcera vecer akorat, jinak to je dobry, spis to množství 🙄 co jsem tak četla, často se stává, ze 1MS prijde dobre a ta druha treba bez injekce neprijde nebo je cyklus hodne dlouhý, ze ne vzdy se to srovná tou 1MS. Každopádně jsem i hodne četla, ze 2.MS uz nepřišla...😉 delala jsi si test?

3tom
17. únor 2017

Holky, tak se jdu take pochlubit. Dnes jsem 24 DC, MS mivam pravidelnou, 30 dni. Nedokazu s jistotou presne rict, kdy byla ovulace, ale dnes je to presne 10 dni od sexu. Test je 25kovy a neni delany ani z ranni moci. Carka se objevila do minuty. 🙂 Ja mam takovou radost a pevne doufam, ze se miminko udrzi a vse bude v poradku

jade85
17. únor 2017

@3tom gratulace, konecne nejake dobre zpravy mezi nami 🙂 drzim palce, at vse pokracuje tak, jak ma 🙂

Snad uz se to tady vsechno v dobre obrati! Ja jsem dneska druhy den v praci, vcera jsem byla poprve u psychologa domluvit se co a jak. Od pristiho sezeni zacneme s terapii imaginici, tak jsem zvedava, jak to bude fungovat. Jinak u me sestinedeli nuda, hormony se mi zda se celkem srovnaly, s muzem nam dovolena hodne pomohla, jsme zas jak hrdlicky, i po trech letech spolu 🙂

simi1510
17. únor 2017

@jade85 to jsem rada!!!

lory303
17. únor 2017

@3tom ahojky, nez sis udelala TT bolely te vajecniky nebo prsa nebo jine priznaky?

3tom
17. únor 2017

@jade85 Moc dekuji a preji hodne stesti!

@lory303 Ahojky. No ja po 1.porodu ovulaci +- 1 den poznam, ma priserne bolesti, ktere trvaji i tyden po ovulce. Ted to bylo trochu jine, hlavne me spis jakoby simralo v podbrisku. Nidacni krvaceni nebylo, ani zmena hlenu, nic. U 1.tehotenstvi jsem mela jak nidaci, tak zmenu hlenu, tak priserne bolesti prsou a zvetseni o 1 cislo nez se mela dostavit MS. Ted tu bolest prsou nedokazu rozeznat, protoze jeste kojim 19mesicniho prcka. O druhatko se snazime asi 5 mesicu, v listopadu to nedopadlo, tak si moc preji, at je to tentokrat v poradku.

A vsem vam preji hodne stesti, co nejdrive // a hlavne bezproblemove tehulkovani.

3tom
17. únor 2017

@lory303 Jo a jeste teda krome simrani byl u me priznak, ze se mi nekolik dni dela opravdu šoufl nekolikrat denne na chvilku jen.

lory303
17. únor 2017

@3tom děkuji za info, ja se asi fakt moc prohlizim :-/

llenka_li
17. únor 2017

@jade85 skvěle zprávy ;) hlavne, ze jste se skoromanzou v pohode...🙂 Uz jdi premyslela, kdy se začnete zase pokoušet, jestli hned po MS nebo si das čas na psychickou zotavenou?

@3tom obr gratulace a držím ✊️ at to dobre dopadne 🙏

llenka_li
17. únor 2017

Jinak jak jsem byla hrozne nad veci a rikala si, jak dalsi snažení nebudu vubec resit, tak s 1.MS přišlo velké teseni se na dalsi snažení a nove dvě čárky 👏🏻😄😋 takze je mi jasne, jak zase kazdy měsíc od ted budu MS nedockave vyhlížet a počítat dny 🙈

carpatia
17. únor 2017

@brambora28 To by me zajimalo, jak se ti povedlo to neresit..ja jsem si namlouvala, ze to resit nebudu, ze toho mame hodne - mala, dve prace, stavime dum...ale stejne, jakmile mam tak tyden pred ms, jsem uplne mimo a jedine, na co myslim je, jestli se to povedlo...a s kazdym uplynulym mesicem bez pozitivniho vysledku, je to cim dal horsi...

simi1510
17. únor 2017

@carpatia měla jsem to teď posledních 5 měsíců taky od revize, znám to..... ale prostě najednou se to zlomilo a neřeším to tak 🙂 Je to o čase, je to i o člověku, o zájmu... Kamarádka mě přivedla k malování, antistresovým omalovánkám, a asi to taky pomáhá 🙂

brambora28
17. únor 2017

@carpatia No nepovedlo.. Určitě ne tak, jak bych si přála.. Ale poslední 2 měsíce před pozitivním TT jsem nebyla až takovej blázen.. Jako já sice hlídám ovulaci, ale podle aplikace, kde to určitě není nijak přesný, ale předpokládám, že v rozmezí pár dnů.. Měřila jsem si ji jeden měsíc, a asi 3 měsíce jsem dělala testy několik dní před termínem a samozřejmě jsem měla všechny příznaky... Přitom při skutečným těhu jsem těch příznaků moc neměla (jen mě bolely prsa a cítila jsem podbřišek..), ale možná je to tím, že to nebylo dobré už od začátku.. Ale teď doma nemám žádné testy, myslím 1 těhu, a určitě nic kupovat nebudu.. Beru Femibion (ale listovku beru už skoro rok), a nic víc..
Ale jak píše @llenka_li , s menstruací přišla další naděje, těšení a očekávání.. Ale chci se mírnit, ty zklamání jsou totiž pak každý měsíc větší a větší...

berucha_monule
17. únor 2017

miminko se nám nějak nedaří už několik měsíců, ale ... neztrácím naději.. bude JARO.. a vše začne pučet a Já snad brzo začnu i kvést 🙂

monib66
17. únor 2017

@3tom Moc gratulujo a přeji ať je celé těhu bez problémů 🙂

A všem snažilkám přeji ať brzy najdete // a hlavně ať všechny miminka zůstanou u maminek v bříšku živá a zdravá až do porodu 🙂 :-*

vaporetka
17. únor 2017

@llenka_li Na test ještě chvilku počkám. nechci plašit zbytečně...ale přiznávám, že jsem se přistihla , že se teď šetřím..co kdyby, že :D? říkám si, hlavně se nestresit...šáhnu po dlouhé době na šití...šiju teď lněné pytlíčky na bylinky a ty pak dávám kamarádkám jako dárek :D

na test si troufnu příští středu, to by bylo 35 dní po MS...

jade85
17. únor 2017

@llenka_li dekuju 🙂 no jak bych ti to rekla, nechci se "snazit", ale po sestinedeli chceme zase zacit s nasim normalnim sexualnim zivotem a HA uz brat nebudu 🙂 Nevim, jak to budu psychicky zvladat neresit, ale oficialni plan je volny prubeh 😀 Uvidim, jak pujde ta terapie, ale doufam, ze po sestinedeli uz budu ve stavu, kdy se dalsiho tehotenstvi a pripadnych komplikaci nebudu nejak chorobne bat a telo i hlava budou pripraveny. Mimochodem skoromanza je bezvadny slovo, rada tak sveho draheho ze srandy tituluju 😀

jade85
17. únor 2017

@brambora28 gratuluju k prvnimu DC 🙂 A s tou knizkou a kavarnou je to super napad. Taky bych na to chtela mit "koule", odejit z korporatu, ktery me slusne zivi a zacit delat to, co mam rada - psat, prekladat, ucit...mozna po matersky, kdo vi 🙂

evikkk13
18. únor 2017

Ahoj ženský, já jsem téměř 3 měsíce po revizi. Mám za sebou 2 MS, nebolestivé, celkem krátke, a cyklus prodloužený z 29 na 34. Dle doktora vše OK. I tak pořád doporučuje vyčkat a drží se svých původních 4-6 měsíců. Takže za mě, asi to lekari radi kvůli psychice. Jsem přeci už ok. Fakt je, že cyklus mám delší a MS kratší a slabší, tak třeba ještě sliznice není tak, jak by měla být. Každopádně mám teď pracovně dost šílenou situaci a jedu asi tak na 150%, nestíhám na to vůbec myslet a čas děsně letí. Za měsíc s manželem do Emirátů, tak myslím, že tam zahodim kondomy a dej se vůle boží...Jsem ráda, že vás mám a že mám aspoň kam napsat krátkou zprávu, jak to mám teď já a denně sleduju, co se tu děje. Všem vám moc držím palce!
@jade85 ta fotka z hor je boží 🙂
@brambora28 kavárnu kde? Přijedu! To je bomba 🙂

carpatia
19. únor 2017

Prosim o nazor, tento cyklus si delam ovu testy celou dobu, abych vyzkoumala, jak to u me probiha. Ovu byla 13.DC, dnes jsem 24 DC, tedy uz 11DPO, na testu by tedy uz neco mohlo byt videt, ovsem tam snehobilo.Nicmene prikladam ovu testy z poslednich dni. Co myslite, muze ovu test pred ms silit? Zadne priznaky nemam, krom toho, ze me tak dva dny z boku boli prsa, jakoby svaly...ale to se mi pred ms obcas stane.Diky

jade85
19. únor 2017

@evikkk13 Dekuju 🙂 hele mě doktor nakonec taky přiznal, že to čekání doporučujou hlavně kvůli psychice. To by bylo fajn, kdyby ses z Emirátů vrátila těhotná ;)

brambora28
19. únor 2017

@evikkk13 Ahoj 🙂 Kavárnu u nás ve Vyškově (kousek od Brna).. jsou tu asi 3 ale všechny takový tuctový.. prostě nic zajímavýho, a jediným smyslem je dát si kafe a umělej zákusek.. já bych to chtěla.trosku pozvednout a místo dobré kávy a domácích zákusků nabídnout i nějaký zážitky - besedy o cestování, hudební večery, autorská čtení atd.. nic takového u nás prostě není..
Moc si to užijte v Emirátech, já teď studuju Myanmar, úplně jsem si tu zemi zamilovala.. 🙂

simi1510
19. únor 2017

@evikkk13 užijte si dovcu pak a pokud cítíte, ze to tak oba chcete, jdete do toho :/) pry jsou na to nejlepsi ty dovci 🙂

evikkk13
20. únor 2017

@brambora28 Zní to báječně! Já vždycky když sedím v nějaký takový kavárně, tak těm lidem závidím 🙂 Je mi jasný, že to musí stát hodně času, peněz a starostí, vést takový podnik...ale pak tráví celý den v kavárně s příjemnými lidmi a ta práce je musí zákonitě bavit 😉 Děkuji, bude to válecí dovolená s výletem do Dubaje, možná na nějaké místní vodopády. Bohužel, nemůžeme jet na dýl než na týden, protože už takhle to byl v práci hardcore vyřídit si dovolenou a ještě ve stejném termínu jako manžel 😝

evikkk13
20. únor 2017

@jade85 Tak nepředpokládám, že by to bylo na první pokus, i když by to bylo fajn 🙂 Teď na konci února to budou 3M od operace, nechám proběhnout 3. MS a pak už to prostě nebudu řešit...Kdy mám ovulaci stejně nevím, ani jestli jí mám. Jen doufám, že nebudu čekat na 2.pokus třeba rok, to bych asi začala být trochu hysterická 🙄

evikkk13
20. únor 2017

@simi1510 Díky 🙂 Věřím, že si oba odpočineme, vypustíme z hlavy každodenní starosti a stres a užijeme si čas určený jen nám! Začínám se dost těšit 😎

markethy235
20. únor 2017

Holky tak pro info, volala jsem si pred chvili na vysledky te kultivaci a je to dobre, vse mam negativni, aspon ze tak. Za cca 3 tydny jdu na krev a muj na spermio.

katmir
20. únor 2017

@markethy235
Ja jdu na gyn.za 3 hod.
Poresime briso a pokusim se s ni domluvit i na hormolnim profilu. Jsem dnes 4.dc,tak snad to pujde.
Jinak tuhle ms jsem si uzila. Normalne nebo spise nenormalne to mam 2 dny max,ale uz 2.cyklus tak klasika 4 dny. Ale tahle byla dost silna.
Beru jen kys.listovou a Inofolic.
Dam vedet vecer nebo zitra.

brambora28
20. únor 2017

@katmir Tyjo 2 dny, to ti upřímně závidím.. Já to mám tak 5-7, z toho 3-4 dny extra silné, šílené bolesti, a pak 2 dny slabší, a pak tak 1-2 dny špiním... Jinak držím pěsti, ať jsou jen dobré zprávy ;)

demikett
20. únor 2017

Tento mesic merim teplotu a jak jsem si myslela, ze me se problemy a pocetin nebudoi tykat, tak jsem narazila. Poctive merim a dnes jsem uz 23DC a stále neproběhla ovulace. Jsem z toho dost otrávená a bojím se, jestli se s tím dá něco dělat ☹ jen tak pro zajimavost graf...

Strana