icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

simi1510
21. únor 2017

@evikkk13 no vidis to! Jsem rikala, ze umí byt pozitivnejsi 🙂 doma pak sup na to s chlapem 🙂

evikkk13
21. únor 2017

@simi1510 kdepa, já držím poctivě tříměsíční pauzu od revize... Ale dobrý, ovuluju 🙂 a rozumím tomu dobře, že ovulace je až zítra?

simi1510
21. únor 2017

@evikkk13 od pozitivního testu je ovu za 12-36 h 🙂 já ji mám třeba za dva dny od pozitivního testu

brambora28
21. únor 2017

@evikkk13 Nene, nezkoušela jsem nic.. Chodila jsem poslední 4 týdny po doktorech, cca 2-3x týdně, jen mi píchali ze začátku 2x injekci, aby se děloha rychleji vyčistila, a pak brali krev jestli nemám zánět a jestli mám dostatek železa + kontrolovali klesání HCG.. Já uvidím, objednám se na příští týden k Dr... Každopádně to teď v neděli bude 6 týdnů, což asi je možný, abych stále špinila, ale přijde mi divný, že špiním i poté, co jsem měla MS, resp. možná je to špinění ještě MS.. Prostě nevím no..

lentilkah
21. únor 2017

@brambora28 Ja slabe zakrvacela jeste posledni den sestinedeli, pritom po ms jsem mela taky. Od te doby nastesti klid.

simi1510
21. únor 2017

@brambora28 je možné, že ti tam ještě něco zůstalo, co ještě částečně doodchází...

brambora28
21. únor 2017

@lentilkah Tak to je pro mě dobrá zpráva.. Doufám, že to je prostě jen tím, že se tělo čistí..
@simi1510 No na posledním UTZ byla 4mm staženina, a od té doby ze mě vyšlo celkem dost sraženin a krve, tak už snad tam nemá co být :D

lentilkah
21. únor 2017

@brambora28 Ja uz byla taky nestastna, krvacela jsem a spinila stridave cele sestinedeli. Podle me ani nemusi v deloze nic byt, muze to zpusobovat kolisani hormonu. Snad uz se ti to uklidni.

brambora28
21. únor 2017

@lentilkah No snad jo.. už jsem zase předevčírem propadala panice, že už toho mám jako fakt dost! 😀

brambora28
21. únor 2017

Zase trošku na odlehčení, kdo zná Sejrošku? Tentokrát radí, jak pečovat o dítě :D http://tv.prozeny.blesk.cz/video/3257321/agata-...

jade85
21. únor 2017

@evikkk13 mám schválený "volný průběh" 🙂 můj doktor na mě zkoušel že 2-3 měsíce pauza, ale pak řekl, že pokud se budu cítit, tak po šestinedělí. Já se nechci nějak zvlášť snažit ani hlídat ovulaci, prostě jen užívat si s mužem a uvidí se, co z toho bude. I když tím, že minule se nám zadařilo tak rychle, tak asi budu mít určitá očekávání 🙂 Jinak u tebe chápu, že to nechceš řešit před dovolenou, hlavně si to pořádně užijte 🙂

markethy235
21. únor 2017

@evikkk13 tak ten je krasny, ukazkovy ☺ aspon vis, ze ovulujes a ten mesic uz utece jako voda, hlavne kdyz budete na dovce. Na jak dlouho tam pojedete? A budete to mit i s poznavanim, nebo ciste jen more a slunicko, odpocinek? Hned bych jela taky 😊

evikkk13
21. únor 2017

@simi1510 jak víš, že ji máš za 2 dny od testu? To poznáš? 🙂

evikkk13
21. únor 2017

@markethy235 8 dní ale inclusive, bude to váleci dovolená s nějakým výletem do Dubaje, nějaké vodopády v okolí... Jinak prostě moře, slunce, jídlo, pití a hlavně čas sami pro sebe ❤

simi1510
21. únor 2017

@evikkk13 podle teploty, kterou měřím, někdy i podle bolesti

simi1510
21. únor 2017

@evikkk13 to zní úplně nádherně 🙂

llenka_li
21. únor 2017

@brambora28 sejroska je kamarádka, kolegyně z prace, uzasnej člověk a je skvělá. Prvni videjko na YouTube jsme ji s holkama natacely v praci 😄 takze sleduju všechny videa 😉

brambora28
22. únor 2017

@llenka_li Fakt, tak to je haluz 🙂 Taky ji sleduju, je to přesně typ člověka, kterej mi naprsto vyhovuje.. Mám jednu dost podobně střelenou kamarádku, která ovšem netočí videa, a ke všemu je teď těhotná.. dokážeš si představit těhotnou Lucku, ne..? Tak asi tak 😀

llenka_li
22. únor 2017

@brambora28 je super mit kolem sebe takove lidi ;) je to uplne neuvěřitelny, kam se dostala a jakou rychlosti. Ale je tak uzasnej člověk, ze si to fakt zaslouží...každopádně ta az bude tehule, tak to bude hodne velká sranda 😄 Ma malou neteř, o kterou se hodne stará a je skvělá teta...;) víc takových lidi..👍

jade85
22. únor 2017

@lentilkah
@brambora28 ja stridave krvacela/spinila cca 10 dni - 2 tydny, ted uz vetsinou nic, nebo jen takovy mini spineni, jsem presne v pulce, tak to snad vydrzi a pristi krvaceni uz bude ms 🙂

jo a sejroska je super, miluju tenhle humor 🙂

lentilkah
22. únor 2017

@jade85 Tak to mas dobry, hlavne aby to tak vydrzelo. Ja si uz kolikrat myslela, ze je klid a pak se to zase rozjelo.

jade85
22. únor 2017

@lentilkah já myslela, že je klid asi po týdnu a odneslo to čistě povlečený bílý prostěradlo 🙂 jsem zuřila 😖

lentilkah
22. únor 2017

@jade85 To verim, ja mela porad vlozku nebo minimalne intimku. Jak mi to ze zacatku prislo divny, protoze normalne pouzivam jen tampony, tak po sestinedeli jsem si bez vlozky pripadala jak naha 😀 Ale rada jsem si rychle odvykla.

brambora28
22. únor 2017

@jade85 No já právě krvácím více méně vkuse, někdy víc, někdy míň, od 5. 1...

jade85
22. únor 2017

@lentilkah no, to mi povídej, já taky jedu zásadně už minimálně deset let výhradně na tamponech a teď tohle 😀

@brambora28 chudáčku, to už je fakt moc. Tak snad už budeš mít brzo pokoj a tělo se umoudří

tesinka
22. únor 2017

Holky, tak se po delší době hlásím, jsem v plném pracovním procesu, nevolnosti jsou děsný, ale šéfová mi vychází vstříc jak může. V pondělí jsem byla na kontrole, mimi má už 3,5 cm a 8.3 jdu na screening, tak snad bude všechno v pořádku.

Průběžně dočítám 🙂

markethy235
22. únor 2017

@evikkk13 to budete mit krasny ☺ poradne si odpocinete a treba se vratite uz 3 😊
Nas ted hodne laka Kuba, dokonce jak pritelovi ted zemrel tata, tak chtel abychom uz jeli, aby si procistil hlavu. Jenze ja jsem v soucasne praci od poloviny ledna, takze nedostanu dovcu na tak dlouhou dobu. Tak musime cekat do leta.

markethy235
22. únor 2017

@brambora28 dobre video 😂 Sejrosku take sleduji a hodne mi bavi, takovych by melo byt vic.

luciesek9892
22. únor 2017

Zdravím koukám že úplně první příspěvek byl vložený 8.srpna 2016 a já se 15.8.dozvěděla že s přítelem čekáme mimčo a že jsem v 6tt.Jentak mimochodem pro zasmání jsem víkend kolem 8.8. propila asi jak jsem nejlíp uměla..slavila jsem narozeniny..a pak se dozvíme s přítelem takovouto novinku... Dnes mám ukončený 34tt a 5.4. máme daný první termín porodu kdy by se nám měl narodit chlapeček Honzík 🙂 už se moc těšíme 🙂

llenka_li
23. únor 2017

@brambora28 jeste porad se te to krvácení drzi? Ja uz jsem po MS..

Jinak průběh 1.MS, 1.den takova normalni MS, 2. a 3.den šílený, takhle silnou MS jsem nikdy nemela, nemohla jsem si ani lehnout, aniž by to nebylo všude, 4. a 5.den spineni.

Ted by me zajímala ovulka, dřív jsem ji musela mit těsně po skončení MS, muj odhad je 7.-9.DC, tak by me zajímalo, jestli to zůstalo stejne nebo jestli se soupne...ale nechci delat testy ani měřit, takze počkám, jestli neco poznám..

Strana