Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@evikkk13 Nene, nezkoušela jsem nic.. Chodila jsem poslední 4 týdny po doktorech, cca 2-3x týdně, jen mi píchali ze začátku 2x injekci, aby se děloha rychleji vyčistila, a pak brali krev jestli nemám zánět a jestli mám dostatek železa + kontrolovali klesání HCG.. Já uvidím, objednám se na příští týden k Dr... Každopádně to teď v neděli bude 6 týdnů, což asi je možný, abych stále špinila, ale přijde mi divný, že špiním i poté, co jsem měla MS, resp. možná je to špinění ještě MS.. Prostě nevím no..
@brambora28 Ja slabe zakrvacela jeste posledni den sestinedeli, pritom po ms jsem mela taky. Od te doby nastesti klid.
@brambora28 je možné, že ti tam ještě něco zůstalo, co ještě částečně doodchází...
@brambora28 Ja uz byla taky nestastna, krvacela jsem a spinila stridave cele sestinedeli. Podle me ani nemusi v deloze nic byt, muze to zpusobovat kolisani hormonu. Snad uz se ti to uklidni.
@lentilkah No snad jo.. už jsem zase předevčírem propadala panice, že už toho mám jako fakt dost! 😀
Zase trošku na odlehčení, kdo zná Sejrošku? Tentokrát radí, jak pečovat o dítě :D http://tv.prozeny.blesk.cz/video/3257321/agata-...
@evikkk13 mám schválený "volný průběh" 🙂 můj doktor na mě zkoušel že 2-3 měsíce pauza, ale pak řekl, že pokud se budu cítit, tak po šestinedělí. Já se nechci nějak zvlášť snažit ani hlídat ovulaci, prostě jen užívat si s mužem a uvidí se, co z toho bude. I když tím, že minule se nám zadařilo tak rychle, tak asi budu mít určitá očekávání 🙂 Jinak u tebe chápu, že to nechceš řešit před dovolenou, hlavně si to pořádně užijte 🙂
@evikkk13 tak ten je krasny, ukazkovy ☺ aspon vis, ze ovulujes a ten mesic uz utece jako voda, hlavne kdyz budete na dovce. Na jak dlouho tam pojedete? A budete to mit i s poznavanim, nebo ciste jen more a slunicko, odpocinek? Hned bych jela taky 😊
@markethy235 8 dní ale inclusive, bude to váleci dovolená s nějakým výletem do Dubaje, nějaké vodopády v okolí... Jinak prostě moře, slunce, jídlo, pití a hlavně čas sami pro sebe ❤
@brambora28 sejroska je kamarádka, kolegyně z prace, uzasnej člověk a je skvělá. Prvni videjko na YouTube jsme ji s holkama natacely v praci 😄 takze sleduju všechny videa 😉
@llenka_li Fakt, tak to je haluz 🙂 Taky ji sleduju, je to přesně typ člověka, kterej mi naprsto vyhovuje.. Mám jednu dost podobně střelenou kamarádku, která ovšem netočí videa, a ke všemu je teď těhotná.. dokážeš si představit těhotnou Lucku, ne..? Tak asi tak 😀
@brambora28 je super mit kolem sebe takove lidi ;) je to uplne neuvěřitelny, kam se dostala a jakou rychlosti. Ale je tak uzasnej člověk, ze si to fakt zaslouží...každopádně ta az bude tehule, tak to bude hodne velká sranda 😄 Ma malou neteř, o kterou se hodne stará a je skvělá teta...;) víc takových lidi..👍
@lentilkah
@brambora28 ja stridave krvacela/spinila cca 10 dni - 2 tydny, ted uz vetsinou nic, nebo jen takovy mini spineni, jsem presne v pulce, tak to snad vydrzi a pristi krvaceni uz bude ms 🙂
jo a sejroska je super, miluju tenhle humor 🙂
@jade85 No já právě krvácím více méně vkuse, někdy víc, někdy míň, od 5. 1...
@lentilkah no, to mi povídej, já taky jedu zásadně už minimálně deset let výhradně na tamponech a teď tohle 😀
@brambora28 chudáčku, to už je fakt moc. Tak snad už budeš mít brzo pokoj a tělo se umoudří
Holky, tak se po delší době hlásím, jsem v plném pracovním procesu, nevolnosti jsou děsný, ale šéfová mi vychází vstříc jak může. V pondělí jsem byla na kontrole, mimi má už 3,5 cm a 8.3 jdu na screening, tak snad bude všechno v pořádku.
Průběžně dočítám 🙂
@evikkk13 to budete mit krasny ☺ poradne si odpocinete a treba se vratite uz 3 😊
Nas ted hodne laka Kuba, dokonce jak pritelovi ted zemrel tata, tak chtel abychom uz jeli, aby si procistil hlavu. Jenze ja jsem v soucasne praci od poloviny ledna, takze nedostanu dovcu na tak dlouhou dobu. Tak musime cekat do leta.
@brambora28 dobre video 😂 Sejrosku take sleduji a hodne mi bavi, takovych by melo byt vic.
Zdravím koukám že úplně první příspěvek byl vložený 8.srpna 2016 a já se 15.8.dozvěděla že s přítelem čekáme mimčo a že jsem v 6tt.Jentak mimochodem pro zasmání jsem víkend kolem 8.8. propila asi jak jsem nejlíp uměla..slavila jsem narozeniny..a pak se dozvíme s přítelem takovouto novinku... Dnes mám ukončený 34tt a 5.4. máme daný první termín porodu kdy by se nám měl narodit chlapeček Honzík 🙂 už se moc těšíme 🙂
@brambora28 jeste porad se te to krvácení drzi? Ja uz jsem po MS..
Jinak průběh 1.MS, 1.den takova normalni MS, 2. a 3.den šílený, takhle silnou MS jsem nikdy nemela, nemohla jsem si ani lehnout, aniž by to nebylo všude, 4. a 5.den spineni.
Ted by me zajímala ovulka, dřív jsem ji musela mit těsně po skončení MS, muj odhad je 7.-9.DC, tak by me zajímalo, jestli to zůstalo stejne nebo jestli se soupne...ale nechci delat testy ani měřit, takze počkám, jestli neco poznám..

@evikkk13 no vidis to! Jsem rikala, ze umí byt pozitivnejsi 🙂 doma pak sup na to s chlapem 🙂