Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@yelowangel to měl nedávno doma chlap, já den předtím jen slabší průběh bez zvracení...
tak ať už je lépe!!! A malý to nechytne. Ono je nejspíš i něco ve vzduchu :-/
@simi1510 děkujem nikdy jsem nic tak šílenýho nezažila tak mě to vyděsilo...
@yelowangel
Tohle delaji vetsinou rotaviry.
@yelowangel Přesně tohle jsme měli oba s manželem - on o 2 dny dřív jak já, asi před čtvrt rokem.. Fakt jsem myslela, že umřu.. lítalo to ze mě horem spodem, a fakt jediný, co mi pomohlo, byla Cola - God Bless Coca Cola 😀 Ač ji teda normálně nepiju, max v nějakým drinku 😀 A taky za 2-3 dny ok.. Myslím, že to z jídla klidně může být, my to z něj asi taky měli..
@llenka_li Leni ano, stále špiním.. Příští středu jdu k Dr., tak pokud to bude přetrvávat, předpokládám, že mě opět pošle na revizi 😀 Už bych se ani nedivila.. Tak jsem zvědavá jak bude u tebe ovulace.. Budete už zkoušet..?
Jinak dneska jedeme do soboty do Prahy, v pátek tam jdeme na divadlo, budeme spát u Vlastové spolužačky z vysoké, dojede ještě jedna, tak se těším.. 🙂 No a v sobotu jdeme u nás na ples 🙂 Tak aspoň budeme mít nějaké příjemné zážitky konečně 😀
@katmir ježiš nestraš malej na ně není očkovanej
@brambora28 to je právě to jediný co jsme tak vydedukovali z čeho by to mohlo být no...kuřecí holt...užijte si divadlo i ples a přeju ať vám vyjde tombola
@yelowangel hlavne ze jste z nejhorsiho venku, taky jsem neco podobneho mela, dokonce dvakrat za sebou s odstupem asi 1 mesice, nejspis to taky bylo z kureciho, nasli mi campylobacter. Vzduchem se to neprenasi, takze malej by mel byt v bezpeci 🙂
@jade85 jeee tak to jsem si oddechla nevím co bysme dělali to by bylo tak na nemocnici kdyby to chytil
@yelowangel
Neboj,ne kazde rotaviry konci na infuzich v nemocnici.
Hlavni lek je voda po lzickach. A cola je super lek.
Plno deti konci v nemocnici prave z duvodu,ze se porusi dieta.
@brambora28 na co jdete pěkného? 🙂 Chce to se odreagovávat od těch špatných chvil
@brambora28 to je sila 🙈 to jsem zvedava, co ti zase poví. Snad se uz do te pristi středy docistis a budes mit klid...by mi asi hrablo, kdyby se mi to takhle táhlo, tak se drz ☺
Ja jsem 9DC a zvesela se uz snažíme, tak uvidime. Uz jsem psala, ze alespon pred zákrokem jsem mela ovulaci vzdy hodne brzy, těsně po MS, tak se ted furt pozoruju, abych poznala na jaké straně je ovulace, ale nic 😄 nepoznám to...tak uvidime ;) ono to prijde, nemam strach, jen trefit měsíc, kdy bude ovu na správne straně..😉
@katmir no na infuzích asi ne ale kdyby mě malej začal tak strašně zvracet s křečema a být apatickej jako my tak bych sanitku volala fofrem...
@llenka_li "zvesela se snazime" to je tak strasne pozitivni 🙂 drzim palce, s timhle pristupem to bude hned 🙂
Me zacina trochu pobolivat bricho jakoze pred MS, ale takovy stesti asi mi nebudu, abych to dostala 3 tydny po revizi...
Jinak dneska je to presne mesic od screeningu...prijde mi to jako sto let, pamet se to ocividne snazi zahrabat nekam hodne hluboko.
@jade85 on si pak člověk po te osklive pauze to "snažení" užívá mnohem víc ;) je to hrozne fajn se vrátit znovu do toho netrpeliveho očekávání a napětí ;) jo, jsem pozitivni 🙂)
Tak sup sup, at uz zase vyhlížíme dvě čárky spolecne, znovu od zacatku 😄
Jinak držím palecky, at je MS brzy tady, ja čekala 34dnu, tak dej vedet, az prijde 🙂
@yelowangel dekujeme, užijeme 🙂
@simi1510 jdeme na Manon Lescaut 😉
@llenka_li no teď od včera už skoro nic, ale nechci to zakřiknout, aby se to zase nerozteklo.. :-/
holky jak to děláte s domácí lékárničkou? My máme doma nějak moc prášků a obvazů a do normální lékárničky se nám to nevleze tak to pořád tak nějak přehazujem z místa na místo...chlap už mě půl roku slibuje že udělá nějakou spešl skříňku ale zatím se k tomu nemá..
@yelowangel ja mam lekarensky suplik v komode 😂
Krásnou neděli holky 🙂 Jak se máte? Já mela extremne narocny víkend 😀 Ve čtvrtek jsme jeli po práci do Prahy ke znamym, kteří mají 2 děti (4 a 2), do pul 3 seděli a povídali.. v sobotu se tak nějak váleli, a odpoledne jeli vsichni do Prahy na sraz s další kamarádkou, ktera má dceru (4), a pak jsme samozřejme nestíhali protože v 7 jsme meli divadlo, ale museli jsme ještě k nim do Jesenice pro věci.. Do divadla jsme přišli tak, že jsme sedli, a divadlo začalo ze 😀 Pak jsme jeli k nim, a do 6! do rána pili, povídali, tancovali.. no spala jsem 3 hodiny, pan jsem jen do 12 ležela, pac mi bylo blbe, litaly tam děti.. naobedvali jsme se, šli nafotit náramky, který kámoška vyrábí, a o pul 4 jeli domů.. Dojeli, vybalili se, po 2 měsících jsme na to hupsli! 😀 a chystali se na ples.. No a tam se můj drahy manžel opět opil, takže 3 dny v kuse jsme chlastali 😀
Dneska nehnul prstem a budu dospavat.. Přidávám foto z plesu s mym opilym miláčkem 🙂
@brambora28 moc ti to sluší! A hlavně, že jste si to užili!!! 🙂
@simi1510 super nápad akorát chybí ten šuplík 😂
@brambora28 moc vám to sluší. To jste měli teda náročný to bych nedala 🙂
@yelowangel já mam léky v krabici od bot ve skříňce na WC, kde mam kapesníky atd. 😉
@brambora28 děkuju za typ budu muset vyzkoušet. Aspoň dokud teda konečně chlapa nedokopu k ty skříňce.
@brambora28 Slusi 🙂 Zni to jako bezva vikend 🙂
Ahoj holky, konecne jsem take nakoukla. My zacali tenhle vikend sterkovat, brousit a malovat loznici, ceka nas jeste vytrhani starych desek, takze vylozene pracovni vikend i tyden pred nama, ale je to prijemny, uz se tesim na nove ☺ v tydnu uz jdeme objednat i nabytek a v patek nam delaji nove dvere, jsme se do toho pustili po hlave 😂 jinak probehlo i snazeni, ted bych mela byt v dobe ovu, jenze si nejsem jista, zda ji mam, tentokrat ji na sobe vubec nemohu poznat 😐
@jade85 hodne jsem četla, ze prvni čtyři týdny utíkají nejpomaleji a asi na tom neco bude ;) takze ty dva týdny uz jsou jen maly kousicek.
Ja si myslim, ze ovulace byla tak v předchozích třech dnech, podle pobolivani podbriska, takze tipuju zase od 9DC, ale cítila jsem stranu, kde neni vejcovod 😝 Dnes jdu na kontrolu po sestinedeli, tak jsem na to zvedava..
@brambora28 moc vám to sluší ;)
Ahojki holky, jsem tyden po revizi v 6+4.
V patek me ceka ko, modlim se at je vse ok a mimodelozni bude vylouceno.
Pokud bude vse v poradku po prvni Ms jdeme nove snazeni...
Uz cekat nebudu, pred pul rokem jsem prodelala revizi ve12t.
Drzim vsem palecky 🙂
@llenka_li @yelowangel @simi1510 @jade85
Holky moc děkujeme, bylo to náročné, ale skvělé! Jinak já jdu na kontrolu ve středu, a od pátku konečně bez krvácení, bez špinění, bez vložky, nemožné! 😀
@brambora28 zázrak 😄 super 👍🎊

Tak holky já se zas po delší době hlásím. Po 12 dnech špinění jsem to dostala tak su ráda že aspoň nemusím lítat na gyndu co se děje. A včera jsme mysleli že umřem. Oba. Nevím jestli to byla nějaká rychlá střevní chřipka nebo otrava kuřecím co partner dělal den před tím k večeři ale mělo to strašně rychlej nástup a brutální průběh. Ráno oba v pohodě a pak během hodiny oba strašný zvracení, křeče, průjem, zimnice hrozný bolesti svalů...nebyli jsme schopní se ani postarat o malýho, vždycky jenom rychle mu dát najíst, napít, přebalit a zas sme ho strčili s hračkama do postýlky. Zachránila nás až partnerova sestra která přivezla colu a kinedril a vzala si na 2 hodiny Míšu na starost. Holky to bylo tak děsný, já jsem v sobě neudržela ani lok vody. Dneska už je nám líp, já jsem pořád slabá a žaludek mám na vodě, partner má horečku ale jinak už dobrý. Jenom se modlíme aby to nechytnul malej.