Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 slusi vam to 😊 vypadate spokojene. Ono je dobre obcas takhle vypnout, obzvlast kdyz uz jsi bez problemu 😉 ted uz to snad bude jen dobre.
@katmir zrovna jsem ti chtela psat, jak to s tebou vypada. Treba ty atb jeste pozvolna zaberou, uz mas dobrane csechny? Dej zitra vedet, jak jsi dopadla, drzim palce.
@katmir to budes hodna 🙂 Dosta jsem toho nacetla a ta sliznice by mela byt si myslim okolo 12DC okolo 6-8, ale četla jsem, ze jde otěhotnět i s nižší sliznici. Takze to resit nebudu, kdyz dr. rekl, ze je to v pohode. Ted pro změnu porad přemýšlím, co ta ovulace, jestli uz proběhla nebo bude az za ty 4 dny nebo jestli jsem bez ovulace. Ale ted uz to nezjistim, s dalším cyklem budu testovat, at vím 🙂 a koupim Inofolic.
@katmir dej urcite vedet, jak ti to dopadlo? A tu bolest jsi dřív nemela? Od jaké doby je? Ja jsem treba začala mit bolesti pri sexu po prvním porodu, neco me tam uvnitř tlacilo az bolelo. Všechny možný vyšetření, vše v poradku a nikdo nevěděl, co s tim a srovnalo se to az dalším porodem...
@llenka_li
Ono je to slozitejsi. Od dubna do srpna jsem mela telisko. Byli jsme spolu kratce i kdyz jsem vedela ze to klapne,ale deloha protestovala. Svagr.zkousela ruzne povyrahnout,ale muselo pryc. Pak jsem mela 4 mes hak a to bylo v pohode. Bolesti zacaly ted od ledna,co jsme se zacali snazit o mimi.
Od 2. porodu mam uz 12 let od 1.por 15 let.
Nemela jsem stesti na partnery. Ted jsem svoji druhou polovicku nasla,holky jsou z neho nadseni,tak super. Mne uz je 36 let a kvuli zakl onemocneni nemam moc casu na mimi. V min.jsem mela uz dve laparky kvuli torzi ovaria a nasl.srusty.
Rozumim porodnictvi a pediatrii,ale tohle uz je i na me moc.
Dekuji holky za podporu.
Dam vedet asi az zitra. Nemam gyndu v Praze,ale az v Jihlave a jedu tam po praci.
Diky
Ahoj děvčata, mám dotaz...Posílala jsem Vám asi před týdnem fotku ovulačního testu. Dělala jsem si ho asi 20teho v pondělí, byly tam dvě čárky, říkaly jste, že mám pak udělat ještě jeden, že by ta druhá čárka měla být silnější, dělala jsem ho odpoledne, ale čárka byla slabší...Jak je možné, že test byl pozitivní 19-20 a ovu jsem měla až 23.2.? Bolesti v pravém boku, teplota...
Já to nechápu...😒
Holky vsem Vam preji at se brzy zadari 🙂
Ja jsem tyden po revizi, dnes mi volal dr.vysledky histologie a prej vysledky neukazaly ze by byl plod v deloze. Jela jsem na krev na hcg a uz jsem na nule, krev negativni,takze mimodelozni vylouceno 🙂
V patek jdu na ko ke sve dr. Tak snad bude vse v poradku a po prvni ms sup na to 🙂
Ahojky holky, tak já jsem byla dneska na roční preventivní prohlídce na gyndě... No tak závěr je takovej, super, že mám pravidelný cykly, ale mám si pořídit ovu testy a zkusit zda vůbec ovuluju... No pak mám na levém vaječníku cystu a za tři měsíce jdu na kontrolu... ještě mi brala krev... ale na co brala krev už si nepamatuju ale má to co do činění s tou cystou, jelikož měla za sebou takovej stín... tak nevím co to je...
@markethy235
Jedu z gyn.hormonalni profil je o.k.
@llenka_li
Svagr.konecne nasla muj levy vajecnik,min.ho nemohla najit. A uplne se ji nelibi,je spatne ulozeny,je pritahly k deloze. Tak to by mohla byt pricina,pak prip.endometrioza,protoze se bolesti obj.v navaznosti na cykly. Ale mam kolem delohy krec.zily a ty taky nemusi byt bez viny.
Ted se mame snazit;pac na levem vajecniku mam 19 mm foliklik,vpravo nic. Delozni sliznici mam 11 mm. Tak za tenhle vysledek jsem dostala pochvalu 🙂
Tak uvidime,prip.laparka v pulce dubna hned po ms. Ale moc se ji do ni nechce,protoze pokud se nam zadari,tak bohuzel u nas cisar na 100%.a to by byla druha operace.
To jsem se rozepsala.😀
@katmir teda, to jsou skvěle výsledky, myslim ten folikul a sliznice, ted se to musi povest 🍀☺
A dekuju za informace, od zítřka budu testovat, at vím ;) treba dneska me od rána bolí podbrisek az az..takze fakt nevim. V prosinci jsem musela 100% otěhotnět těsně po MS, protoze 19DC bylo HCG 470, tak proto jsem si jistá, ze pro me ovu probíhala hodne brzy, ale to se mohlo po zákroku zmenit...tak hold zkusím ty testy..🙂
Ahoj holky, ta mám po kontrole.. 🙂 Doktor říkal, že cysta je malá, cca 2x3cm, že s tím se stejně nic nedělá.. A říkal, že se sice doporučuje čekat tak 3 měsíce, ale ať se klidně snažíme, že to může trvat třeba i půl roku.. Tak mě trochu uzemnil, když všichni předtím říkají že to jde po potratu hned.. Což samozřejmě může, ale spolíhat se na to nechci 😉
Každopádně vstříc lepším zítřkům! 😀
@brambora28 tak se podivej na me 😃 paty cyklus od revize a nic... 😉
@simi1510 No vždyť právě.. Taky se na to raději nespoléhám, i když bych teda byla ráda 🙂
@llenka_li super. To vypada velmi nadejne.
Mne rikala svagrovka,ze folikl roste cca 2 mm za den. Takze podle meho cca 19 mm,a zitra by mel prasknout.
Takze snazit se,snazit se...
Mame to dost podobne,tak uvidime.
My jsme se dosnazili vcera vecer a ted uz broucka necham na chvili oddechnout. 😀
ahoj HOLKY, neporadíte mne prosím kam máme zajít na spermiogram? Dnes jsem obdržela žádanku pro svého přítele.
Jsem z Prahy. Ráda bych chtěla vědět Vaše názory kam vyrazit na vyšetření spermií?
chceme miminko a nějak nám to nejde a můj věk se čím dál zvětšuje ČÍSLO 🙂
@llenka_li krasny test, tak nic nepromeskat 😊
@markethy235 přítel se mi ztratil někde u Hradce, snad se najde 😂
@berucha_monule ahoj ☺ a doktorka ti nerekla, kde u vas jsou? Mne rovnou nabidla vsechny, ktere u nas jsou, ja si vybrala ten nejbliz od domu a take ho musela napsat do zadanky ☺
Tak jsme to bohužel projeli. Přítel přijel hodne pozde a byl KO, takze ja poprvé ovulku jak z učebnice, super pozitivni test a nic...takze treba za dva mesice, předpokládám, ze dalsi měsíc bude ovu z vaječníku bez vejcovodu. Je to teda pech, spime spolu denně a zrovna v takhle důležitý den, to nevyšlo...je mi z toho az smutno.
@llenka_li Prosimtě nesmutni, třeba to vyšlo den před nebo zítra.. Třeba ovulace nebyla denně, třeba se sperma udrželo z předchozího styku 😉 Vůbec bych to takhle nehrotila 😉
@markethy235 vůbec nám nic nedoporučila
@brambora28 tak me bolí břicho a prsa tak, ze ovu urco dneska v noci proběhla..no neda se nic delat. Samozrejme to nejak nehrotim, ale tim, ze vím, ze zrovna ovuluji z te dobre strany, tak to zamrzi..

Jsem po kontrole, vše v pohode, muzeme se snažit...ptala jsem se ho na nízkou sliznici, ted 12DC byla 4,4mm a rikal, ze je to v poradku a nemam se tim vubec trápit. Mne to prijde málo, ale ok. Vpravo bez vejcovodu folikuly do 10mm, vlevo s vejcovodem do 13mm. Co si o tom myslíte? Mohlo uz k ovulaci dojít, nezdá se mi, ze bych ovulovala treba az za 4-5 dnu, myslim, ze jsem po ovu den, dva, břicho me pobolivalo, ale to bez testu a měření nezjistim a hlavne nezjistim z jaké strany 😏 No hlavne, ze je vše v poradku a nezakazal snažení. Rekl, ze si mysli, ze nebudeme mit problem a az kdyby se nějakou dobu nezadarilo, pošle nas do CARu, ale ze to předbíhá a mam přijít na klasickou prevenci na konci května.