Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
jinak ja vyhlizim prvni ms, v utery to bude 5 tydnu od revize, tak to by bylo tak idealni, aby prisla, minuly tyden jsem mela pocit, ze me trochu pobolivalo bricho a mela jsem takovou tu pravou super PMS naladu, ale krvaceni zadny...ja uz se chci snazit 😀
No dobre, nakonec ze me snažení o miminko udělá ve 30 hysterku 😂😂 predevcirem byl a dnes bude též, test je pozitivni i dnes, čárka je porad silnější nez kontrolní...možná o chlup světlejší nez vcera, ale to nevim..;)
@llenka_li ja na ovu testu vubec nemela carky stejne silne, byla svetla ale byla tam. Manzel byl zrovna taky, v dobe ovu v tahu, ale za 3dny dojel,hupsli sme na to a povedlo se 🙂 ale za 3tydny byla revize.
Takze sance je nejvice tedkom a taky je ze me skoro tricatnice histerka. Dnes jedu na ko po necelych 14dnech od revize, doufam ze bude vse ok a po ms jdeme na to. Mimidelozni mam vylouceno.
Drzim pesti at to vyjde 🙂
Tak uvidime za 2tydny, ale dva dny jsem mela bolesti v podbrisku, dneska ráno to byla bolest, ze jsem si vzala brufen, nemohla jsem ani chodit, totéž prsa...to jsem nikdy nezažila, poznala jsem ovulaci poprvé v živote. A ted je po bolesti, takze myslim, ze i po ovulaci ;) Snad tam to vajíčko do vecera počká. Jeste udělám test k večeru 🙂 Jinak docela sranda tohle pozorování se 🙈😄
@llenka_li tak dnes je jeste obrovska sance, musite na to vecer vlitnout 😁
Jinak ja ted snad ovu ani nemela mi pripadne 😐 a chlap se mi snad denne pta, kdy ut ji budu mit at do toho da vse 😂 u nas bude hysterka z nej 😂😂
@markethy235 Haha, to je vtipný 😄
@brambora28 tak vidis, dobry, byl sex? 😄
@brambora28 Taky bych to popsala jako tlak, ale takovej pichlavej. Fakt me mozna mene bolely ty porodni bolesti...
Já jsem nikdy ovu na sobě nepoznala, teda myslela jsem si že ji poznám a ono prd😀 Pak jsem si udělala poprvé ovu test a zjistila jsem že mám ovu až 21DC, když už jsem myslela že je dávno po a snaženíčko moc nebylo. Tak mi ovu test pomohl k poznaní ovu a zadařilo se🙂
Tak holky, jsem po kontrole, vše je ok, děloha čista, vaječníky taky, máme počkat 2MS, ale já teda počkám jen jednu🙂 Máme vše dovoleno, takže manžel se těší na večer😀
Jo a řekla mi dr., že jsem měla mikro těhu, že hodně žen to ani neví a prodělalo to. Mě to odešlo s MS, protože v děloze nic nebylo, ale na revizi jsem musela. Chtěla jsem nějaké léky na udržení pro příště a říkala, že tohle nemůžu počítat, že tohle se tvářilo jako těhu, ale v podstatě nebylo.
Takže snad do třetice všeho dobrého i zlého už to výjde🙂 Teď už budu čekat jen na tu porevizní MS🙂
Ted odpoledne uz byla testovací čárka stejne silna jako kontrolní...takze slábne, možná i nepatrné slabší, ale to nevim. Břicho uz jen nepatrně cítím...skoro vubec...takze uz je po. Musim doufat, ze vajíčko si pocka..
Tak schválně, za 14 dnu dam vedet, jestli se potkaly ty dva 😄
Tak ženy když už se to tu rozebírá 😁 jak dlouho putuje spermie k vajíčku ? 😁 Víme že vydrží ty 3 dny ve výjimečných případech až 5 dní ale vajíčko putuje a nečeká ... Ale jak dlouho trvá než se spermie dostane k vajíčku ?
http://www.otehotnet-cyclotest.cz/pri-touze-po-...
Zrovna dnes jsem to študovala 😀
@denisa3101 myslim ze jsme s manzelem cetli max pul hodiny...
Proto se dopurucuje po tuleni 15min vydrzet lezet 🙂
Holky, čtu ty diskuze, to je prdel 😂 Já nepoznám absolutně nic, ani před revizi, ani po. Ovulaci bez testu vůbec, přicházející MS až že špinění a to právě přišlo, což znamená, že luteální fáze je kratší než 10 dnů.... Nic moc zpráva. Jinak mám už týden šílenou rýmu, nějaká hezká virozka
@llenka_li Jj, sex byl 😉 Ale nepředpokládám, že by to bylo tak rychlé.. 🙂

@llenka_li prosimte klid, jestli spolu spite denne, krome jednoho dne, stejne to mohlo uplne klidne vyjit - den pred i den po ovulaci je obrovska sance 🙂