icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
5. bře 2017

Děkuji, za podporu, jsem na to zvedava 😄
@brambora28 tak říká se, ze je jak pohnojeno, tak budu držet palce ;)

Ale tak ono to ted na jaře pujde samo, nám všem, hned jak vyjde sluníčko, zase to tu bude samé // 🍀☀️

bubicko
5. bře 2017

zdravim všechny snazilky o mimi chtěla bych se podělit svama o svůj příspěvek mám 37 let mam 16tiletyho syna ale to s předešlým partnerem měla 21let a mám druhého přítele s kterým jsem už 8let stoho 5 let se snažíme otěhotněla jsem sním 2krat první ve 3mesici zamlkli potrat po druhé ve 4mesici opět zamlkli potom jsme byli na vselijakem vyšetření a řekli že je vse v poradku pak jsme byli na ivf na obilnaku a nic tet už je to 2roky zase snažení a pořád nic nevim co dělat ☹

markethy235
5. bře 2017

Ahoj holky 😊 jaky jste mely vikend? U nas bylo vcera krasne, uplny teplicko, tak jsem byla skoro cely den venku a presazovala domaci kvetiny, i nejaky na zahonek, ani se mi vecer nechtelo domu 😎 a dneska jsme si makli, vytrhali lino a desky, je z toho sileny bordel vsude, ale snad uz mame tu nejspinavejsi praci na loznici za sebou.
A nejake novinky v oblasti snazeni? Vyhlizi/nevyhlizi nekdo MS? Mne ma prijit cca za tyden, coz i prijde, nejsem si jista, zda tento cyklus vubec probehla ovu 😞

markethy235
5. bře 2017

@bubicko ahoj, resili doktori take to, ze behem snazeni jsi 2 potratila? A to ne uplne v zacatku, kdy se to samozrejme stava.

brambora28
5. bře 2017

Ahoj holky. Já měla celý týden dost náročný. V práci jsem pro děti ve středu organizovali canisterapii a ještě ve čtvrtek jsem z toho byla úplně vyčerpaná 😀 V sobotu jsme měli v práci 2 veliký akce, takže celý den tam.. No a dnes jsem dopoledne poklidila trošku dvůr, kotelnu a vyprala 3 pračky, pak jsme byli u dědy na oslavě, a odpoledne jsem uklidila celý barák - včetně oken, kachliček na WC a v koupelně (naštěstí má mamka Karcher na okna, takže to je paráda).. Ale jsem totálně Jo a hrozně bych chtěla někam na dovču nebo aspoň prodloužený víkend, strašně dlouho jsme nikde nebyli a když jsem si brala v poslední době volno, tak to bylo kvůli zdravotním problémům..
Ale jak je venku hezky, tam je mi mnohem líp a už se těším na opikani špekáčků, grilování, sezení venku, na kolo, tenisky a prostě vše co s tím krásným počasím souvisí... 🙂

yelowangel
5. bře 2017

@brambora28 Jsem ráda že už ti je dobře. Na dovču si klidně zajeďte, koukni třeba na slevomat mají tam hory zájezdů, pobytů, wellness a i kdyby jste nic nevybrali jako inspirace je to fajn. A mimochodem seš dobrá že toho tolik stíháš, já bych poslední dobou jenom spala a spala...Víš co teď už jenom překonat jarní únavu, letní malátnost, podzimní melancholii a máme tady zase zimní spánek 🙂

brambora28
6. bře 2017

Holky já jsem opět neodolala.. Malý princ a liška, metodou handpoke 🙂
A jak se Vám jinak vede? Je nás tu hodně, co jsou ve fázi čekání zda přijde MS nebo ne že 🙂

vjercik
6. bře 2017

@brambora28 ty jo, moc pekne 🙂
No joo, cekam prvni porevizni ms snad za 14 dni 🙂

brambora28
6. bře 2017

@vjercik děkuji 🙂 to mě po potratu přišla, ale doufám, že už nepřijde 😀

vjercik
6. bře 2017

@brambora28 musis verit ze neprijde 🙂 drzim ti pesti 🙂
cekali jste na jednu porevizni ms?

simi1510
6. bře 2017

@brambora28 tak já jedu už 6. cyklus od revize... takže tak ☹

vjercik
6. bře 2017

@simi1510 delas si ovu testy?
Nebyt testama, tak si myslim ze mam ovu 14dc. A ono prd a ovu sem mivala az tak 21 dc.
Takze bez nich ani ranu 🙂

demikett
6. bře 2017

Ahoj holky, zase se ozyvam. Jsem zeď 37 DC. Test jsem si dělala 28 DC a byl negativní. Ani nečekám, že jsem těhotná, protože nejspíš ani neproběhla ovulace. Ve čtvrtek jdu k novému lékaři, tak to s ním všechno proberu. Jediný co na sobě pozoruju, že mě teď často pálí žáha a to mě nikdy nepálila.

Jinak Terezko krásný tetování 😍

simi1510
6. bře 2017

@vjercik jj dělám, pozitivní ho mívám 20DC, ovu dle teploty nastává z 21 na 22 DC

vjercik
6. bře 2017

@simi1510 aha...tak to je divny...snad se uz brzy zadari....
Aspon vis ze mas ovu...

evikkk13
6. bře 2017

No holky já už pár dnů maličkato spinim, ale pořád jsem to nedostala. Normálně se mi po revizi prodloužil cyklus z 29 na 34 cca. Což je zřejmé fajn z toho důvodu, že ovulaci jsem už 2x měla po 20 DC. Po tyhle menzes (treti od revize) do toho skočím rovnýma nohama a přestanu se chránit... Tak pak budu teprve napnuta, kdy má přijít MS, teď je mi to fuk 😅

brambora28
6. bře 2017

@vjercik Ja na revizi ale nebyla ale po potratu jsem měla MS po 5 tydnech.
@simi1510 To mě mrzí.. Určitě to ale brzy přijde!

brambora28
6. bře 2017

@demikett Děkuji 🙂 Ještě to není hotove ale je to krásné 🙂

vjercik
6. bře 2017

@brambora28 jejda promin... ale je to fajn,muzete se snazit hnedka 🙂

llenka_li
7. bře 2017

Také cekam necekam na MS, 28.DC bude ve středu za tyden...to budu 12DPO..;) je to napínavý 😄

brambora28
7. bře 2017

@llenka_li Já jsem 21DC, a MS by měla taky dorazit ve středu 😀 Kolik jsem DPO ale netuším...

llenka_li
7. bře 2017

@brambora28 ja 20DC, budeme si držet palce 🍀....myslim, ze jsi psala, ze jsi ovulaci taky cítila, tak tak nejak no, ale ono je to jedno, bud proste pristi tyden prijde nebo ne...a uvidi se 😄 Ja spis cekam, ze prijde. Zrovna ten minuly tyden jsme to dost flakali..pak me čeká měsíc s ovulaci na spatne straně a květen to kdyz tak jisti 🍀☺

brambora28
7. bře 2017

@llenka_li No sice jsem cítila bolest v podbřišku, ale nevím, jestli to byla ovulace.. Ale třeba ano :D

katmir
7. bře 2017

@llenka_li ja budu mit 28 DC v patek,ovu jsem mela 13.DC,tak uvidime. 😆😆😆

katmir
7. bře 2017

Teda az pristi patek

llenka_li
7. bře 2017

@katmir a tt uděláš kdy? Kdyz vis, ze byla ovu 13DC, tak 10DPO uz by mohlo neco byt 🙂 to bude napínavý tyden ;)

brambora28
7. bře 2017

Holky tak mě dnes skoro celý den píchá v podbřišku, a to docela silně.. v takových nepravidelných intervalech - jednou za 30 minut, pak po 5 minutách, někdy několikrát do minuty takový silný píchnutí.. Úplně se děsím, co se to zase děje, a už se vidím, jak si to kráčím na Obilňák...

markethy235
7. bře 2017

@brambora28 ty jo, snad zase nemas nejaky neprijemnosti 😞 doufam, ze to nic nebude a brzy te to odezni.

llenka_li
7. bře 2017

@brambora28 neee, to urcite nic neni, Jezis, ty si uzivas, to snad neni ani možný. A nemuze to byt opozdena ovulace, nechceš zkusit test?

brambora28
7. bře 2017

@llenka_li @markethy235 Holky já doufám, že to nic není.. a že jestli to něco je, tak že je to můj budoucí potomek :D Uvidím jak mi bude.. Testovat (ovulaci ani těhotenství) v plánu nemám, ale uvidím...

Strana