Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
zdravim všechny snazilky o mimi chtěla bych se podělit svama o svůj příspěvek mám 37 let mam 16tiletyho syna ale to s předešlým partnerem měla 21let a mám druhého přítele s kterým jsem už 8let stoho 5 let se snažíme otěhotněla jsem sním 2krat první ve 3mesici zamlkli potrat po druhé ve 4mesici opět zamlkli potom jsme byli na vselijakem vyšetření a řekli že je vse v poradku pak jsme byli na ivf na obilnaku a nic tet už je to 2roky zase snažení a pořád nic nevim co dělat ☹
Ahoj holky 😊 jaky jste mely vikend? U nas bylo vcera krasne, uplny teplicko, tak jsem byla skoro cely den venku a presazovala domaci kvetiny, i nejaky na zahonek, ani se mi vecer nechtelo domu 😎 a dneska jsme si makli, vytrhali lino a desky, je z toho sileny bordel vsude, ale snad uz mame tu nejspinavejsi praci na loznici za sebou.
A nejake novinky v oblasti snazeni? Vyhlizi/nevyhlizi nekdo MS? Mne ma prijit cca za tyden, coz i prijde, nejsem si jista, zda tento cyklus vubec probehla ovu 😞
@bubicko ahoj, resili doktori take to, ze behem snazeni jsi 2 potratila? A to ne uplne v zacatku, kdy se to samozrejme stava.
Ahoj holky. Já měla celý týden dost náročný. V práci jsem pro děti ve středu organizovali canisterapii a ještě ve čtvrtek jsem z toho byla úplně vyčerpaná 😀 V sobotu jsme měli v práci 2 veliký akce, takže celý den tam.. No a dnes jsem dopoledne poklidila trošku dvůr, kotelnu a vyprala 3 pračky, pak jsme byli u dědy na oslavě, a odpoledne jsem uklidila celý barák - včetně oken, kachliček na WC a v koupelně (naštěstí má mamka Karcher na okna, takže to je paráda).. Ale jsem totálně Jo a hrozně bych chtěla někam na dovču nebo aspoň prodloužený víkend, strašně dlouho jsme nikde nebyli a když jsem si brala v poslední době volno, tak to bylo kvůli zdravotním problémům..
Ale jak je venku hezky, tam je mi mnohem líp a už se těším na opikani špekáčků, grilování, sezení venku, na kolo, tenisky a prostě vše co s tím krásným počasím souvisí... 🙂
@brambora28 Jsem ráda že už ti je dobře. Na dovču si klidně zajeďte, koukni třeba na slevomat mají tam hory zájezdů, pobytů, wellness a i kdyby jste nic nevybrali jako inspirace je to fajn. A mimochodem seš dobrá že toho tolik stíháš, já bych poslední dobou jenom spala a spala...Víš co teď už jenom překonat jarní únavu, letní malátnost, podzimní melancholii a máme tady zase zimní spánek 🙂
@brambora28 ty jo, moc pekne 🙂
No joo, cekam prvni porevizni ms snad za 14 dni 🙂
@vjercik děkuji 🙂 to mě po potratu přišla, ale doufám, že už nepřijde 😀
@brambora28 musis verit ze neprijde 🙂 drzim ti pesti 🙂
cekali jste na jednu porevizni ms?
@brambora28 tak já jedu už 6. cyklus od revize... takže tak ☹
Ahoj holky, zase se ozyvam. Jsem zeď 37 DC. Test jsem si dělala 28 DC a byl negativní. Ani nečekám, že jsem těhotná, protože nejspíš ani neproběhla ovulace. Ve čtvrtek jdu k novému lékaři, tak to s ním všechno proberu. Jediný co na sobě pozoruju, že mě teď často pálí žáha a to mě nikdy nepálila.
Jinak Terezko krásný tetování 😍
No holky já už pár dnů maličkato spinim, ale pořád jsem to nedostala. Normálně se mi po revizi prodloužil cyklus z 29 na 34 cca. Což je zřejmé fajn z toho důvodu, že ovulaci jsem už 2x měla po 20 DC. Po tyhle menzes (treti od revize) do toho skočím rovnýma nohama a přestanu se chránit... Tak pak budu teprve napnuta, kdy má přijít MS, teď je mi to fuk 😅
@demikett Děkuji 🙂 Ještě to není hotove ale je to krásné 🙂
@brambora28 jejda promin... ale je to fajn,muzete se snazit hnedka 🙂
Také cekam necekam na MS, 28.DC bude ve středu za tyden...to budu 12DPO..;) je to napínavý 😄
@llenka_li Já jsem 21DC, a MS by měla taky dorazit ve středu 😀 Kolik jsem DPO ale netuším...
@brambora28 ja 20DC, budeme si držet palce 🍀....myslim, ze jsi psala, ze jsi ovulaci taky cítila, tak tak nejak no, ale ono je to jedno, bud proste pristi tyden prijde nebo ne...a uvidi se 😄 Ja spis cekam, ze prijde. Zrovna ten minuly tyden jsme to dost flakali..pak me čeká měsíc s ovulaci na spatne straně a květen to kdyz tak jisti 🍀☺
@llenka_li No sice jsem cítila bolest v podbřišku, ale nevím, jestli to byla ovulace.. Ale třeba ano :D
Teda az pristi patek
Holky tak mě dnes skoro celý den píchá v podbřišku, a to docela silně.. v takových nepravidelných intervalech - jednou za 30 minut, pak po 5 minutách, někdy několikrát do minuty takový silný píchnutí.. Úplně se děsím, co se to zase děje, a už se vidím, jak si to kráčím na Obilňák...
@brambora28 ty jo, snad zase nemas nejaky neprijemnosti 😞 doufam, ze to nic nebude a brzy te to odezni.
@brambora28 neee, to urcite nic neni, Jezis, ty si uzivas, to snad neni ani možný. A nemuze to byt opozdena ovulace, nechceš zkusit test?
@llenka_li @markethy235 Holky já doufám, že to nic není.. a že jestli to něco je, tak že je to můj budoucí potomek :D Uvidím jak mi bude.. Testovat (ovulaci ani těhotenství) v plánu nemám, ale uvidím...

Děkuji, za podporu, jsem na to zvedava 😄
@brambora28 tak říká se, ze je jak pohnojeno, tak budu držet palce ;)
Ale tak ono to ted na jaře pujde samo, nám všem, hned jak vyjde sluníčko, zase to tu bude samé // 🍀☀️