icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
7. bře 2017

@brambora28 taky mi napadla ovulace, ale tezko rict. Kez by se te takto uhnizdoval potomek a jedina cesta na Obilnak by byla na ultrazvuk 😉

markethy235
7. bře 2017

Jinak holky mne ma dorazit MS v nedeli/pondeli, takze pristi tyden uz pujdu na ten horm.profil a muj na spermio. Jen doufam, ze mi u dr nebudou moc trapit, sestra ma pry zlomenou ruku, tak mam strach, abych nemela celou modrou ruku 😐 pry mi to kdyz tak odebere doktorka.

lory303
7. bře 2017

Ahoj holky, byla jsem ted u Dr.a mam folikul 21,5mm a dostala jsem pregnyl 5000. Je lepsi mit sex dnes mebo zitra kdyz je folikul tak velky?

tammm
7. bře 2017

@lory303 asi bych ho spáchala dnes.

lory303
7. bře 2017

@tammm dekujiii🙂

tammm
7. bře 2017

@lory303 je dost velký a myslím si,že praskne i díky Pregnylu brzy 🍀

lory303
7. bře 2017

@tammm necekala jsem ze bez clostiku uz 13DC budu mit tak velky folikulik. Ale tak snazime se uz 9.mesicu,tak moc nadeje si davat nechci. Dnes to ale pojistime😄

llenka_li
7. bře 2017

@lory303 dnes a zitra ;)

katmir
7. bře 2017

@llenka_li nevím jestli vůbec. Asi počkám, až po MS, jenže je to těžké odolat. Polovina mozku by testovala i v pátek, druhá říká, buď v klidu a vyčkej...tak uvidím, která vyhraje 😀

@lory303 já bych to také jistila dnes a zítra ráno, myslím, že praskne v průběhu noci...mně alespoň švagrová říkala, že praská, když je kolem 21-22 mm, a roste 2 mm za den.

@brambora28 a nemůže to být ta tvá cysta ? Jako házet nápady na dg.můžeme, ale pokud to nepřestane, tak stejně budeš muset opět na gyn. Ach jo, si to teda užíváš...

mně se taky bříšo pořád nechce uklidnit, švagrové mám volat příští týden a pokud bych nebyla těhu, tak mi zarezervuje termín na laparku. Už mě to přestává bavit.😔
Ale já doufám, že....

vjercik
7. bře 2017

Ty jo, jsem dnes 14dni od revize a citim vajecnik, myslim ze mam ovu jak bic. Pro zkousku mimo hru nechci plytvat testy...
Tak snad prijde ms za 14 dni 🙂

markethy235
7. bře 2017

@lory303 jak pisou holky, pojistila bych to dnes i zitra ☺ drzim palce, vypada to hodne nadejne 😊
Jen bych se chtela zeptat, mas za sebou nejaka vysetreni? Kdyz te dr dala ten Pregnyl.

llenka_li
8. bře 2017

@katmir to znám ;) taky si rikam, ze vydrzim déle a nebudu to hrozit, ale uz se vidím pristi tyden 🙈😄

lory303
8. bře 2017

@markethy235 ahojky, brala jsem minuly mesic clostibelgyt, ale byli jsme na spermiogramu a nedopadl moc dobre, pritel ma pohyblivych spermii 15%, takže žádna slava.. me vzali krev a v patek jedeme znovu do centra jak dopadly vysledky, takze krome krve a mereni folikulu jsem zadnou prohlidku nepodstoupila, ale vcera jsem byla u dr. a vyzadala jsem si zadanku na hormonalni profil... takze jak budu 2 nebo 3DC tak jeste udelam hormonalni profil. Nabidla mi i laparoskopii,ale vubec nevim co to je... nechci do sebe cpat zbytecne hormony, kdyz to vypada, ze je problem u pritele s pomalými spermiemi.
@katmir sex včera byl, ale rano jsme nestihali ☹ tak jeste dnes vecer, snad nebude pozde...jinak dekuji za rady 🙂

tammm
8. bře 2017

@lory303 15% není žádna slava,ale neznamená to neplodnost u muže,stačí jedna spermie a to si myslím,že jich ma víc.Laparo je dobra volba,zjistí ti zda je v pořadku to,co doktor nezjistí z uzv.Byla jsem cca 2 mesice zpet a jsu rada že jsem to podstoupila.Stačily 3 dny dovolené na zotavenou.Clostik mam na přisti cyklus taky.

lory303
8. bře 2017

@tammm a bolí ta laparoskopie? zustanou ti nejake jizvy? Ty se jak dlouho snazis? vše máš ok? 🙂 díky za odpoved 🙂

tammm
8. bře 2017

@lory303 nebolí,byli mě jen zle z narkozy den.Tři malinke jizvy,jedna v pupiku,dvě na stranach vaječníků,cca 1 cm.Ale nejdou skoro vidět.
Snažíme se od loňskeho ledna,přítel spermio v pořadku.Ja měla nepruchozi pravy vejcovod,ted je už zpruchodněn.

brambora28
8. bře 2017

Ahoj holky, jak se vede..? Co vy holky @mirindad , @medulinek , @bajuliss dlouho jste se neozvala, snad je vše v pořádku 🙂
My dnes máme s manželem výročí, které jsme si teda na dnešní den určili, protože to u nás bylo takové složité.. Dnes jsme spolu 6 let 🙂 Ale jelikož jsme měli minulý rok svatbu, tak asi budeme více slavit výročí svatby.. Celkově to nijak extra neslavíme, většinou jdeme na večeři, koupíme si čokoládu atd. 🙂
Tak přeji všem krásný den, my dnes jdeme na running sushi, tak se těším 😉

markethy235
8. bře 2017

@lory303 dekuji za informaci ☺ me to prave zajimalo, kdyz si psala, ze se snazite 9 mesicu a uz mas Pregnyl. Ja jdu totiz pristi tyden na horm.profil a muj na spermio, snazime se od kvetna, takze uz 10 periodu, pristi tyden naciname 11 periodu 😞

bubicko
8. bře 2017

@markethy235 právě jsme byli na genetice ale vše bylo v pořádku tak nevim

mirindad
autor
8. bře 2017

Čauteee baby ☺ vidím tu nové tváře, to je dobře! Neuvěřitelné, že jsem to tu založila v srpnu, byla nevědomky už těhotná a už je březen :-O už jsem v 8 měsíci, někdy to vážně utíká ♥ Čekám chlapečka Adámka ♥
Někdy si vážně říkám, že závidím těm, co můžou dělat cokoliv a neohlížet se, že mají v bříšku miminko.... někdy i brečím bolestí a zoufalostí 😀 Ale musím to ještě chvilku vydržet ♥
Je fakt, že jsem se tu dlouho neobjevila, ale snad jste všechny v pořádku :-O a máte dobré zprávičky 🙂 všem přeju hodně štěstíčka, které ještě nenašly ty vysněné 2 čárečky!

brambora28
8. bře 2017

@mirindad Tak to je super 🙂 Dneska jsem sledovala tvůj a bajulissin profil a nestačila jsem se divit.. no nás tu právě většina před nedávnem našla 2 čárky, a zároveň to taky většině nedopadlo dobře.. takže spoustu z nás bylo už tehulek, ale teď jsme opět snazilky..

mirindad
autor
8. bře 2017

@brambora28 😢 ježiš, tak to je mě moc líto.. ☹ tak jak porodím, dávám svou pipinu na půjčku 😀 😀 několik let si budu chtít maximálmě tak zavzpomínat 😀 😀

markethy235
8. bře 2017

@mirindad ahooooj, teda to uteklo, za chvili rodis 😊 to verim, ze ted ke konci to je a hlavne bzde narocne, ale na konci budes mit Adamka v naruci, takova krasna odmena 😊 taky na tebe musim myslet, jeste k nam chod a davej postrehy 😉

mirindad
autor
8. bře 2017

@markethy235 ahooj, já myslela, že už je z tebe těhulka :-O

markethy235
8. bře 2017

@mirindad ze me? Neblazni, ja tu budu hlidat skupinu a diskuzi jako snazilka 😞 ale postupne se to zacne u nas resit, tak uvidime ☺

bajuliss
8. bře 2017

@brambora28 ahooooj 🙂 tak mala je uz na svete 😍 a dneska mame 6 dni 😍😍 porod byl sileny - vyvolavany a mala rotovala opacne a nakonec sla oblicejiskem napred.... Jsem rada, ze to je za mnou...ted jeste prekousnout sestinedeli a bude to idealni 😍😀 jinak mala je kouzelna 🙂 jinak prsji hodne stesti k vyroci 🍀🍀

tammm
8. bře 2017

@bajuliss je nádherná,a těch vlásků kolik má 😍

brambora28
8. bře 2017

@bajuliss Děkuji a moc gratuluji! Tak hlavně že jste obě v pořádku a máte to za sebou 🙂 Teď už bude jen dobře 🙂

jade85
9. bře 2017

ahoj holky, u me nic moc noveho, jedu posledni tyden sestinedeli a netrpelive vyhlizim ms, jinak psychicky uz se citim fakt skoro uplne v pohode, i kdyz mam svoje chvilky. Jinak s muzem uz jsme nevydrzeli bez sexu, nekrvacim, nic me neboli, tak jsme na to vlitli, s kondomem, samozrejme 🙂 jinak prezivam v praci, obcas pokukuju po necem novem, planuju svatbu, domecek uz mame hezky usporadanej a zarizenej, aspon v prizemi teda, tak si uzivam chvili klidu, nez se rozjede rekonstrukce strechy a prvniho patra.
Jinak gratuluju @bajuliss mala je kouzelna 😍

vjercik
9. bře 2017

@jade85 ty jo, ja jsem 16dni od revize a tahne se to. Cekam ale ms snad za 14 dni a pak se budeme snazit.
Drzim pesti do dalsiho snazeni🙂

Strana