icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
9. bře 2017

@vjercik druha pulka sestinedeli utika rychleji, uvidis 🙂 dekuju a taky drzim palce, urcite to pujde, rika se, ze kratce po tehotenstvi je telo hezky "pohnojeny" a pripraveny na dalsi 😘

jade85
9. bře 2017

@brambora28 taky by me zajimalo, jak se ma @medulinek a taky co @carries ? nevite nekdo?

llenka_li
9. bře 2017

@vjercik
@jade85 holky myslim na vás, at MS brzy prijde, je to vopruz, to čekání.

@bajuliss gratuluju, je to nádherná princezna 👼

medulinek
9. bře 2017

@jade85 ja uz tu jen nakukuju 😊 princezna se ma dobre, ja o neco hur,bojuju s tehu cukrovkou,zacinaji poslicci,blinkani,samy lahudky 😂

bibianne
9. bře 2017

@bajuliss moc moc moc gratuluji k nádherné princezně :-* Je kouzelná :-*

jade85
9. bře 2017

@medulinek vsak uz to mate za par, holky 🙂 Kdy mas presne termin? Bys mohla porodit v muj svatebni den, treba (13.5.) 😀

medulinek
9. bře 2017

mám 26.5.,za tvuj termín bych se vubec nezlobila

markethy235
9. bře 2017

@medulinek to uz utece 😊 ja myslela, ze jsi tak 24 tt a ono uz budes za chvili finisovat 😊

vjercik
9. bře 2017

@jade85 ja bych na to skocila I ted, citila jsem predevcirem ovulaci, ale rozum me rika nee....bozeeee a dalsi tehulka v praciiii, me klepne 🙂
Uz at je 20.3.:-) 🙂 🙂

monib66
9. bře 2017

Holky jsem tu skoro od založení skupinky a pořád na Vás koukám. Těším se až opět bude zeď plná // testíků 😉 Moc Vám to všem holky přeji,hlavně potom co jste většina z Vás na začátku tohoto roku prožila. Začíná jaro, tak šup na to 🙂

brambora28
11. bře 2017

Ahoj holky 🙂 Tak me stále pobolívá podbřišek.. Test jsem si dělala, ale brzy, pár dní po ovulaci, takže nic.. každopádně mám opět šílenou pleť, to pobolivani.. tak uvidíme.. byl by to ale zázrak.. 😀
A co ostatní, jak se vede? Nějaké příznaky..? 🙂

katmir
11. bře 2017

@brambora28 ja nevim,bricho me boli opet vic,trochu me svedi bradavky,tak nevim...ale nebudu delat test driv nez v utery. To budu 14 DPO. Ale mam pocit,ze to spise dostanu,tak uvidime.
Holky pekny vikend.

vjercik
11. bře 2017

No ja vas jen ctu... nemam co prispivat ☹ dnes jsem 18dni od revize... vlece se to...
Uz at to prijde a pak uz k vam zapadnu s testovanim 🙂

monnna
11. bře 2017

Ahoj zeny 🙂 kratim si tu cas 🙂 zkusim se zeptat vim, ze tahle otazka byla na foru asi milionkrat snad mi nekdo odepise 😉 takze snazime se o mimco, mam 11 dni spozdeni, 3x tt nejdriv duch dnes hezky videt // nic mi neni.. jen me trochu poboliva v podbrisku jinak vse dobry. Nejspis pujdu v pondeli k doktorovi. Ale zajimalo by me jestli o z vas to mel podobne a cekali jste mimco?

tammm
11. bře 2017

@monnna tak zpoždění a // je jasné.

monnna
11. bře 2017

@tammm myslis? A nevis treba neco ze by cysta se ukazala na tt? 🙂

flamarion
11. bře 2017

@monnna Zpoždění v kombinaci s pozitivním těhotenským testem je celkem průzračně jasná věc. 🙂 Gratuluji. Spousta holek nemá příznaky vůbec žádné a o těhotenství prakticky ani neví, tím se nestresuj. 😉 Na doktora chvátat nemusíš, je asi lepší se objednat tak, abys byla už zhruba v tom 6. týdnu a bylo slyšet srdíčko. Nebudeš se pak stresovat, jestli je vše tak, jak má být.

monnna
11. bře 2017

@flamarion dekuji za odpoved 😉 zitra 5t pokud tedy jsem.. ale ja mam cukrovku, takze asi bude nejlepsi kdyz pujdu driv..

flamarion
11. bře 2017

@monnna Tak v tom případě určitě jdi, ať se všechno podchytí včas. 🙂 Držím palce, ať je vše ok.

markethy235
11. bře 2017

@monnna ahoj, to vypada vice nez dobre, muzeme pozvolna gratulovat ☺ s dr. bych taky nepospichala, zavolala ji, ze je spozdeni tolik a tolik dni a mas pozitivni tt a ona by si te uz podle toho mela objednat 😉

markethy235
11. bře 2017

Ahoj holky, ja ocekavam kazdym dnes MS. Pouzivam ted nove aplikaci, kde jsem si nastavila delku cyklu podle poslednich period a dle toho jsem to mela dostat dnes. Potom mam jeste kalendar na netu a dle toho tase az v pondeli 😂 ale vzhledem k tomu, ze uz vcera jsem mela prisernou plet a zacaly vyskakovat pupinky 😮 to dostanu urcite zitra. Dneska uz mi chvilema bolel podbrisek, sice jsme zase tahali kramy po schodech, ale to bude spis tou MS.

monnna
11. bře 2017

@flamarion dekuji, ja si prave taky myslim 😉 zitra udelam jeste digitalni tt 🙂

monnna
11. bře 2017

@markethy235 dekuji 🙂 snad joo prali by jsme si to moc. Ale mam cukrovku, takze radsi pujdu driv a uvidi se to vis mam strach..

lenisek1984
11. bře 2017

Holky co myslíte??😊

flamarion
11. bře 2017

@lenisek1984 Aleluja, vidim, ale na gratulace je jeste brzy, aby se to nezakriklo. 😃 Zkus testnout jeste s odstupem 2-3 dnu a bude uplne jasno. Ale myslim, ze tak na 80% to klaplo.

lenisek1984
11. bře 2017

@flamarion kéž by 😊 akorát dneska už asi neusnu 😂...

brambora28
11. bře 2017

@flamarion Juuuuu, budu moc držet pěsti!

katmir
11. bře 2017

@lenisek1984 to vypada velmi nadejne. 🙂

@monnna taky myslim,ze je vse jasne a moc gratuluji.

Holky,naprskejte na nas tehu bacilky 😉

brambora28
12. bře 2017

@flamarion To mělo být pro @lenisek1984 😀

llenka_li
12. bře 2017

Ja dnes testovala, i kdyz jsem chtela az zitra, protoze jsme vcera byli na oslavě a ja nemohla pít ani kouřit, vubec mi to nechutnalo, což je dost divny, ale test dnes negativní...dnes 9DPO.

Strana