Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@lenisek1984 krasne testy 😊 a po dlouhe dobe tady take prijemne zpravy.
@lenisek1984 moc gratuluji.
Holky, tak ja jsem dneska 1 DC 😶 zitra chci zavolat dr a domluvit se na utery na tu krev, at je na me prioravena, kdyz sestra ma zlomenou ruku.
@lenisek1984 moc gratuluji a držím palce,ať doktor těhu potvrdí a je vše v pořádku 😉
@lenisek1984 gratuluju 👏 ☺
@katmir ja uz mam dnes taky příznaků, kolik chces, začala jsem cítit prsa a cely den se cítím jinak, jsem normalne zralá na Berkovice 😂😂😂
Kolikaty DC MS prisla? Tak hurá do dalšího snažiciho mesice..;) @markethy235
@lenisek1984 uz jsi po termínu MS?
Já včera první nechraneny sex, po 3.MS od revize začínáme... MS mám o dost kratší a slabší než dřív, takže sliznice asi žádná sláva. Uvidíme no. Za týden odlet směr Emiráty a vtipné je, že ovulace vychází přesně na den odletu, kdy pritahneme o půlnoci domu úplně mrtví 😀 Ale já si nefandim, že by to bylo tak rychle, doufám v půlrok... A doufám, že si tam užijeme dost sexu jen tak, pac normálně jsme večer kolikrát tak utahani, že jdem radši spát 😇
Ahoj holciny
Nevydrzela jsem do zitrka a udelala test jiz dnes a je naprosto snehobily. Tak me to dost mrzi,protoze dle ms kalendare mi budou ted vychazet ovulky na vsedni dny a to se proste nesejdeme. Hold 400 km je fakt daleko.
Tak ted asi uz na to prdim,poresim briso,obj.se na laparku a uvidime co dal...
Jinak my si teda sexu uzivame dosyta 😊,ale asi je to i dalkou,ze se nevidime denne. Ted mam dovcu,pac sef jel na hory...taky mohl jet o 14 dni pozdeji 😀
@evikkk13 tak to pojistite den pred a den po a uvidite...
Hlavne dovolenou uzit,prozit a odpocinout 😉
@llenka_li ja mam mnohem blize Bohnice,znam plno mudru,tak snad nejakou protekci jednou budu mit. 😆😆😆😆😆😆
@katmir nemas tam nic ani po limitu? Ja možná ty Bohnice budu taky potřebovat. Udělala jsem dva testiky, comfort a mamatest a nebylo na nich nic, tak jsem je hodila do kapsy, vyprávěla deti a přítele do skoly a prace, kouknu a na comfortu duch. A to jsem si ráno rikala, jak uz testovat nebudu a ze budu čekat az MS a ted tohle. Moc tomu nevěřím, protoze je to az hodinu po limitu a je to jen na jednom a oba jsou 10, ale je to mazec 😘😂
A ten druhy testik je taky s citlivosti 10?
Na nem neni vubec nic. Tak musis cekat nebo testnout treba ve stredu. Uvidis
@katmir
@llenka_li drzim vam holky moc palce 🙂
No a zpravy ode me, dnes 3tydny od revize a nevydrzeli jsme to a uz sme se, 3x tulili bez ochrany😖 nejspis ale mimo ovu, ted jsem ji poznala 14den od revize. Tuleni bylo 11,18,19den. Tak jsem docela klidna 🙂
Je mi fajne od revize, nic me neboli. Hlavne me neukamenujte🙏🙂
Já se teď modlím za 1. DC, zítra konec šestinedělí. Už mrchu trochu cítím v kostech, ale nevím, jestli si to nevsugerovávám 🙂
@llenka_li na wondfu je krásně vidět
@denisa3101 ale az po limitu a na mamatestu ani prd, tak uvidime, co bude za par dni, ale bude to dlouhé čekání 🙂))
@jade85 no ja vím, myslim, ze je to jedina MS, na kterou se ženská fakt těší 😉
Prosím nevíte některá kolikátý den od uhnízdění ukáže test //??
@kinsli co jsem četla tak až nejdříve po 7 dnech od oplození ale třeba mě někdo opraví

@brambora28 Pochopila jsem. 🙂