Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Jasny holky, jsem trubka 🙂 ale kdyz to cekani je dlouhe. Prvni revizi jsem vydrzela 6nedel, ale ted zase cekat uz je na palici....
Infekce se nebojim... tak snad nenajdu // driv nez ms 🙂 🙂 🙂 🙂 ale tomu neverim...
@denisa3101 Nemyslím od ovulace ale od nidace 🙂 ale koukala jsem že je ještě fakt hodně brzy :-/ U syna mě první test vyšel 7 den od špinění a to tam ještě téměř žádná čárka nebyla, nyní jsem teprve 4 den a test byl neg. Od ovulace jsem 10 den a od zahnízdění 4 den, tedy pokud nějaké bylo, ale zašpinila jsem a teplota mi vyskočila 🙂 Tak se nechám překvapit 🙂
@kinsli jo v pohodě já se nehadam jen jsem ukázala co mi vyšlo ... Že na testu mi nikdy // nevyšli a už vůbec ne týden před ms mít pozitivní ovu test taky divný :/
@llenka_li jo jo, hura do dalsiho mesice 😊 prisla ukazkove 28 DC, mne chodi vzdycky presne, jeste ke vsemu ted poslednich par cyklu i treba 26 nebo 27. Neda mi to ani prostor testovat 😂
@markethy235 sakrys, no tak příště to urcite vyjde 🙂) ;)
@llenka_li kdo vi, uvidime. Zitra jdu na krev a mela bych se take domluvit na ultrazvuku na pristi tyden, tak se dozvim tento cyklus uz co a jak.
Drzim palce s testiky a vyfot nam je 😉
@medulinek Tak to je dobrá zpráva, já myslela, že to značí, že se ještě sliznice nevzpamatovala. V práci si to teď vybírám se vším všudy, tak se na dovcu fakt moc těším!!! A jsem ráda, že ses nám na výzvu @brambora28 ozvala, co je u Tebe nového, myslela jsem na Tebe 🙂
@markethy235 Tak víš co, lepší než když se mi po revizi začala loudat. Z běžných 28,29 jsem na 33,34 🙂
@michaelak30 ahoj takhle jsem mela prvni test.. pristi tyden jdu k doktorovi tak uvidime. Tobe drzim take pesticky 🙂
@monnna dekuju moc 🙂 tobe taky drzim palecky. Ja jdu dneska, ale proto ze jssm objednana na preventivni kontrolu. Kdyz tak dej vedet 🙂
@llenka_li uvidis...ja myslim,ze to vypada nadejne.
Ja jsem si delala test jeste dnes,ale doopravdy tam nic nevykoukam,takze u me nic.
Svsgr.rikala,ze i kdyz se sejde vajicko a spermie,tak je sance na oplodneni 15-20%,coz mne prijde strasne malo. Se divim,ze jsme jeste nevyhynuli.😆
@michaelak30 ten vypada velmi dobre...☺
Ahoj, snažím se být v klidu, ale přeci jenom jsem nervozní. Dorazí MS v neděli nebo ne? Ráda bych aby to vyšlo a byla těhu. Nechci podléhat panice a testovat brzo. Snad vydržím 🙂 Nějaké příznaky nepozoruju. Nebo jestli jo, tak jsou asi vsugerované. Dávám do kupy zahradu po zimě, tvořím jarní výzdobu. Pokouším se na to nemyslet. Snažíme se chvilku a když tu čtu, že některé i několik let, děsí mě to. Tolik bych všem tu přála, aby jsme se brzo dočkaly!
@coutton Taky jsem si jako ty před několika měsíci říkala, že je mi líto těch, co se snaží rok a dýl, a fakt doufala, že já mezi něma nebudu 😀 No, teď jedeme 10. měsíc... :-/ Ale moc Ti to přeju, určitě dej vědět 🙂 Já čekám taky co bude, měla bych dostat MS zítra...
@michaelak30 tak dej taky vedet 🙂 budu rada 😉

@llenka_li 25.DC a 13.DPO. Uz to asi necham byt a pockam az dorazi MS. Nesmim se na to tak upinat,ale je to strasne tezke,ale na tom jsme tady asi stejne 😉
Nic mene se rikam,ze kdyz jsem otehotnela neplanovane bylo to nejlepsi. 😆😆😆
@vjercik ja jsem nedodrzela ani sestinedeli po porodu...tak hlavne,ze je vsechno o.k.😆
@jade85 neboj,ona dorazi. ☺