icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

coutton
14. bře 2017

@brambora28 Pak jsou vtipné ty rady, hlavně na to nemyslet :D. Držím pěsti, aby MS nepřišla. 🍀 Dej taky vědět. My teprve třetí měsíc. Snad jsem se už naučila trefit do ovulace. ( tedy bez testování, tak doufám 🙂 )

brambora28
14. bře 2017

@coutton Jojo, rada od žen, které nemají, neplánují děti nebo je mají úplnou náhodou, abychom na to nemysleli, je to nejlepší, co ti kdo může říct.. 😀 A pak taky ta, že to přece není hned, co bysme chtěli, že.. Jako ano, je to pravda, ale... 🙂

llenka_li
14. bře 2017

Ted odpolední Max vs Comfort. Max nic, comfort hezky duch 😄

vjercik
14. bře 2017

@llenka_li zkus mamatest, tam bude urcite vyrazna.
Drzim pesti.

michaelak30
14. bře 2017

@monnna tak jeste tam nic videt neni. Ale zkousela jsem jeste odpo 2 testy a opet to vyslo hezky 🙂

llenka_li
14. bře 2017

@vjercik ten jsem delala vcera a dnes ráno a nic...nebo vidím jen risky..ted uz mam jen comfort a Maxe a jiné kupovat nebudu, uvidime zitra a nebo jestli prijde MS..

vjercik
14. bře 2017

@llenka_li jasny 🙂 tak snad bude z ducha brzy dalnice 🙂

brambora28
14. bře 2017

@llenka_li Tyjo, tak že by to vyšlo takhle brzy...? To by bylo super 🙂 Já mám MS dostat zítra, ale příznaky žádné.. Ale nemám ani příznaky těhu.. dělala jsem včera odpo test a nic.. Takže to nevidím růžově..

vjercik
14. bře 2017

@michaelak30 krasne carky 🙂
To bude darecek k narozkam

michaelak30
14. bře 2017

@vjercik to ano 🙂 pritel ale rika uz asi tyden ze vi, ze jsem tehotna, ze to pozna - ale jak to netusim 😊

nellynnnka
14. bře 2017

Zdravím .. Mne menstruacia meska 9 Dni testy furt negativne ... som mesiac po laparoskopickom zakroku ..
drilling vajecnikoch prefuk vajcovodou
Poslednu menstruaciu som mala 05.02

Myslite si ze dôvod preco mi moje dni meskaju .. je ta laparoskopia alebo mozem byt tehotna ?
Vopred dakujem za odpoved 🙂

vjercik
14. bře 2017

@michaelak30 tak to je dobrej 🙂 🙂 🙂

llenka_li
14. bře 2017

@brambora28 byl by to asi zázrak, ale moc si nefandim..;) většinu testu mam negativních nebo jen nějaké cosi, stín, ryska, nevim...a jen ten comfort je pozitivni. A pak ten Benu, no ale ten ma pozitivni asi kazdy 😂 Ja břicho uz cítím, uvidime, jestli MS prijde no. Zitra 28DC, ale jak mam ted dlouhé cykly, to tezko říct 🙂

brambora28
14. bře 2017

@llenka_li Jojo, mě by taky měla teoreticky dojít teď, ale nevím, jak to bude po potratu. Moc bych si přála, aby nedorazila, i tobě 🙂

llenka_li
14. bře 2017

@brambora28 zasloužily bychom si to 😉 všechny tady v ty naši smolny diskuzi ☺

Ti uvidime 🍀

llenka_li
14. bře 2017

@brambora28 tak to mělo byt 🙂

monnna
14. bře 2017

@monnna takze u doktora jsi teda byla? 🙂

monnna
14. bře 2017

@michaelak30 a u doktora jsi teda byla?

tammm
14. bře 2017

@nellynnnka já zas měla po laparce kratke cykly.Zkoušela jsi digit tt?

nellynnnka
14. bře 2017

@tammm skusala som vela drug v tehotenskych testov ..
A kazdy bol negativny :(

nellynnnka
14. bře 2017

@tammm skusala som nejeden ..tehotensky test ..
Stale ina znacka .. a stale negativny
Zijem v zahranici .. tu mi nepomozu Nijak
Vyvolavacku ..nepichnu tabletky nedaju ..Maximalne sa pozru ci je vsetko ok aj to neviem na isto maju ti zvlastny system :/
Takze jedine dufat ... ze
Ta menstruacia pride :(

tammm
14. bře 2017

@nellynnnka tak držím palce,někomu po laparce se opozdí co jsem četla.A pokud bys byla těhu,tak by ti snad někdo vyšetření udelal ne?

nellynnnka
14. bře 2017

@tammm to samozrejme ano ale co sa tyka menstruacie ..tak s tou mi tu ziadny lekar nepomoze ....
A co sa tyka otehotnenia ... kedze som mala menstruaciu 05.02
A od vtedy ... som menstruaciu nemala tak ... som spravne nemala ovulaciu cize plodne
Dni takze aspon podla mna je velmi mala
Pravdepodobnost ze by som tehotna
Bola ak sa nemylim
Ci ??... vobec sa v tom
Nevyznam :(

tammm
14. bře 2017

@nellynnnka a na laparce jsi byla kolikateho?

nellynnnka
14. bře 2017

@tammm 15.02 som... bola cize 21 dni po laparke som ...
Myslis si ze je to skoro na menstruaciu alebo na tehotenstvo?
Ty si mala kôli comu robenu laparku??..

tammm
14. bře 2017

@nellynnnka tak to těhu nebude,pokud jsi byla po ms.Bohuzel budeš muset počkat až dorazi.

markethy235
14. bře 2017

@llenka_li tady, ty mas ty testy fakt zajimave ☺ jsem zvedava, jak to dopadne a moc drzim palce, aby uz MS nedorazila 🍀

nellynnnka
14. bře 2017

@tammm nic ine mi neostava :(
Ale dakujem 🙂

katmir
14. bře 2017

@llenka_li ty jsi snad kouzelnice. Ale v testech to nebude. To bych mela pozitivni taky 😆😆😆
Ale ja uz jedu v Algifenu. Zitra dle meho dorazi.

markethy235
14. bře 2017

@coutton jo, rada nemyslet na to, to je opravdu vec, kdo tohle vymyslel by mel dostat metal 😮 a i diky temto "radam" jsem radeji nikde nikomu nerikala, ze se snazime, jen na teto diskuzi a jedne kamosce.
Az ted odejde MS, tak se budeme snazit uz 11 mesic 😐
Ja doufam, ze se tu behem jara vsechny dockame 😊

Strana