icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

flamarion
12. bře 2017

@brambora28 Pochopila jsem. 🙂

lenisek1984
12. bře 2017

Tak mi to nedalo a vyslala jsem ráno muže pro kvalitnější testik a je to tam!!! 😊 já mám takovou radost a pořád tomu nemůžu uvěřit! V září jsem po 9 letech vysadila ha, tak jsem nečekala, že to bude tak rychle! Teď už jen doufat, že všechno bude ok.

markethy235
12. bře 2017

@lenisek1984 krasne testy 😊 a po dlouhe dobe tady take prijemne zpravy.

katmir
12. bře 2017

@llenka_li to je podle meho brzy.
Ja budu testovat v utery. O priznacich nepisu,je jich plno,ale spise vsugerovane 😆

katmir
12. bře 2017

@lenisek1984 moc gratuluji.

markethy235
12. bře 2017

Holky, tak ja jsem dneska 1 DC 😶 zitra chci zavolat dr a domluvit se na utery na tu krev, at je na me prioravena, kdyz sestra ma zlomenou ruku.

monib66
12. bře 2017

@lenisek1984 moc gratuluji a držím palce,ať doktor těhu potvrdí a je vše v pořádku 😉

llenka_li
12. bře 2017

@lenisek1984 gratuluju 👏 ☺

@katmir ja uz mam dnes taky příznaků, kolik chces, začala jsem cítit prsa a cely den se cítím jinak, jsem normalne zralá na Berkovice 😂😂😂

Kolikaty DC MS prisla? Tak hurá do dalšího snažiciho mesice..;) @markethy235

llenka_li
12. bře 2017

@lenisek1984 uz jsi po termínu MS?

evikkk13
12. bře 2017

Já včera první nechraneny sex, po 3.MS od revize začínáme... MS mám o dost kratší a slabší než dřív, takže sliznice asi žádná sláva. Uvidíme no. Za týden odlet směr Emiráty a vtipné je, že ovulace vychází přesně na den odletu, kdy pritahneme o půlnoci domu úplně mrtví 😀 Ale já si nefandim, že by to bylo tak rychle, doufám v půlrok... A doufám, že si tam užijeme dost sexu jen tak, pac normálně jsme večer kolikrát tak utahani, že jdem radši spát 😇

llenka_li
12. bře 2017

@evikkk13 Evi, držím palecky, at se brzy zadari a užijte si dovcu ☺

medulinek
13. bře 2017

@evikkk13 na silu ms nedej,moje ms byla spis jem spineni a pritom sliznice byla ok a emiraty ti moc preju. My po prvni revizi vypadli do bulhar,dcera u babicky a stran sexu jsem si uzila dosyta

katmir
13. bře 2017

Ahoj holciny
Nevydrzela jsem do zitrka a udelala test jiz dnes a je naprosto snehobily. Tak me to dost mrzi,protoze dle ms kalendare mi budou ted vychazet ovulky na vsedni dny a to se proste nesejdeme. Hold 400 km je fakt daleko.
Tak ted asi uz na to prdim,poresim briso,obj.se na laparku a uvidime co dal...
Jinak my si teda sexu uzivame dosyta 😊,ale asi je to i dalkou,ze se nevidime denne. Ted mam dovcu,pac sef jel na hory...taky mohl jet o 14 dni pozdeji 😀

@evikkk13 tak to pojistite den pred a den po a uvidite...
Hlavne dovolenou uzit,prozit a odpocinout 😉

@llenka_li ja mam mnohem blize Bohnice,znam plno mudru,tak snad nejakou protekci jednou budu mit. 😆😆😆😆😆😆

llenka_li
13. bře 2017

@katmir nemas tam nic ani po limitu? Ja možná ty Bohnice budu taky potřebovat. Udělala jsem dva testiky, comfort a mamatest a nebylo na nich nic, tak jsem je hodila do kapsy, vyprávěla deti a přítele do skoly a prace, kouknu a na comfortu duch. A to jsem si ráno rikala, jak uz testovat nebudu a ze budu čekat az MS a ted tohle. Moc tomu nevěřím, protoze je to az hodinu po limitu a je to jen na jednom a oba jsou 10, ale je to mazec 😘😂

katmir
13. bře 2017

@llenka_li ani po limitu ne. Mam sice jeste jeden od jine znacky,ale uz nemam potrebu testovat.
Ale u tebe je naprosto jina situace...dusika vidim.😉

katmir
13. bře 2017

A ten druhy testik je taky s citlivosti 10?
Na nem neni vubec nic. Tak musis cekat nebo testnout treba ve stredu. Uvidis

katmir
13. bře 2017

@llenka_li jeee,jsem pako;vzdyt pises,ze jsou oba 10. 😆😆😆
Budu drzet palecky...

llenka_li
13. bře 2017

@katmir Jj, fialový mamatest je taky 10, tak uvidime, ted musim čekat 🙈 hrozná predstava, čekání mi moc nejde v ničem 😋 Ja kdybych testovala jen mamatestem, tak bych taky rikala negativní...tak zkus jeste zitra nebo ve středu, kolikaty jsi DPO a DC?

vjercik
13. bře 2017

@katmir
@llenka_li drzim vam holky moc palce 🙂
No a zpravy ode me, dnes 3tydny od revize a nevydrzeli jsme to a uz sme se, 3x tulili bez ochrany😖 nejspis ale mimo ovu, ted jsem ji poznala 14den od revize. Tuleni bylo 11,18,19den. Tak jsem docela klidna 🙂
Je mi fajne od revize, nic me neboli. Hlavne me neukamenujte🙏🙂

jade85
13. bře 2017

@vjercik no holka kamenovat tě nikdo nebude, ale teda držím palce, aby sis nevykoledovala nejakou infekci. 3 týdny po revizi je dost na pováženou...

jade85
13. bře 2017

Já se teď modlím za 1. DC, zítra konec šestinedělí. Už mrchu trochu cítím v kostech, ale nevím, jestli si to nevsugerovávám 🙂

brambora28
13. bře 2017

@vjercik Jak píše @jade85 .. Kamenovat tě nikdo nebude, ale já bych si netroufla především z toho důvodu, že bych se bála infekce, a taky toho, že tělo prostě ještě není úplně fyzicky ok, ač se ti třeba může zdát, že ano..

llenka_li
13. bře 2017

@vjercik ja bych se po 3. tydnech nebala, začali jsme jeste dřív 🙈 ale tak asi nějaké riziko tam je, kdyz doktoři doporučuji 6.nedeli...ale cítila jsem se skvěle. Držím palce, at uz brzy prijde 1.porevizni MS a at najdeš brzy //..

llenka_li
13. bře 2017

@jade85 porad nic? Ta se ale louda 🙈😄

jade85
13. bře 2017

@llenka_li furt nic ☹ jako ne že bych po té věci samotné tak toužila, ale beru ji jako startovní výstřel k dalšímu snažení 😀

denisa3101
13. bře 2017

@llenka_li na wondfu je krásně vidět

llenka_li
13. bře 2017

@denisa3101 ale az po limitu a na mamatestu ani prd, tak uvidime, co bude za par dni, ale bude to dlouhé čekání 🙂))

@jade85 no ja vím, myslim, ze je to jedina MS, na kterou se ženská fakt těší 😉

kinsli
13. bře 2017

Prosím nevíte některá kolikátý den od uhnízdění ukáže test //??

denisa3101
13. bře 2017

@kinsli co jsem četla tak až nejdříve po 7 dnech od oplození ale třeba mě někdo opraví

tammm
13. bře 2017

@kinsli někomu až po vynechání ms

Strana