icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
15. bře 2017

@vjercik to bych ted taky potřebovala ;) si to s tebou asi vyměnim...🙂

brambora28
15. bře 2017

@yelowangel Hele, nějak to šlo úplně mimo, protože ač bych hrozně ráda, tak je tu jeden zásadní problém, a tím jsou peníze.. Nemáme nic našetřeno, splácíme hypotéku, a když něco našetříme (z peněz, co dostaneme, z pojistky, vrátí nám ze záloh, daně atd..), tak to vrazíme do domečku a do úprav - jako třeba teď - opravit kůlnu a pergolu.. A abych si brala další půjčku, tak to nemůžu, to bych neriskla.. Takže spíš tak jen čtu co a jak, půjdu za 14 dní na ten kurz.. a další věc, kdybych do toho teda šla, a riskla to, neumím si představit, že bych vše vyběhala, zařídila, otevřela, a do toho otěhotněla.. to by byla celá snaha na nic.. a já bych raději miminko, takhle bych to musela odložit aspoň o 2-3 roky, aby se kavárna zajela, a já se mohla spolehnout, že se to zvládne i beze mě....
Každopádně místo bych chtěla u nás ve Vyškově, já bydlím teda v Drnovicích.. Ale v Brně ne, tam jezdím každej den do práce, je to hrozná ztráta času, a navíc je tam vše mnohem dražší, a takových podniků je tam milion...

vjercik
15. bře 2017

@llenka_li by si utekla 🙂 🙂 🙂

yelowangel
15. bře 2017

@brambora28 to chápu že to chceš radši odložit a peníze jsou dost velký problém..ale ten kurz není marnej a časem uvidíš jak to bude. Každopádně do Vyškova jezdíme protože partner tam má mamku a sestru, v Rostěnicích má bráchu s rodinou a v Rychtářově má taťku..pomalu přemýšlíme nad koupí cestovní postýlky protože na jeden den je to na nic to je jak píšeš cestování na dlouho a pořád hlídat hodiny kdy musíme jet...uvidíme v létě ale asi jak bude mít chlap dovolenou a jeho taťka taky zkusíme to domluvit aspoň na 3 dny tak kdybys chtěla můžu pak naspsat a můžem na kafe 🙂 aspoň si chlapi užijou spolu

brambora28
15. bře 2017

@yelowangel Určitě, budu ráda 🙂

katmir
15. bře 2017

Ahoj holciny,taky dnes hlasim 1.DC,byla ocekavana,vcera vecer jsem sezrala co mi prislo pod ruku. Pritel vubec neveril svym ocim....😆😆😆😆

nellynnnka
15. bře 2017

Baby stalo sa vam uz dakedy ..ze po zhruba 3 minutach vam test ukazal 2 ciarky druha slabulinka ... a po necelej minute na to ta druha zmyzla ??!! 😢 chybny
Test??

brambora28
15. bře 2017

Holky tak moje menzes o které jsem si myslela že dorazila zatím nedorazila.. jen úplně slabounke zašpinění hned ráno a od té doby nic.. příznaky na MS taky zatím nic.. a to jsem měla vždy 2-4 dny před nafoukla a bolavá prsa.. teď vůbec a ani podbřišek skoro necítím.. tak čekám co bude/nebude..
@nellynnnka a zmizela ta čárka úplně nebo je jen světlejší?

denisa3101
15. bře 2017

@brambora28 a test jsi nezkousela ?

nellynnnka
15. bře 2017

@brambora28 zmyzla Uplne .. japrv bola ciarka tmavsia a postupne..bola svetlejsia az nakoniec zmyzla uplne myslim si ze je to tym..ze je to lacny.. tt
Chybny alebo nechapem...este som sa z takym dacim nestretla

brambora28
15. bře 2017

@nellynnnka To je zvláštní. Tak budeš muset zkusit jiný 🙂

@denisa3101 zkoušela, ale asi 3dny před očekávanou MS a bílo..

denisa3101
15. bře 2017

A teď ne ? Třeba tam něco je proto jen špinění 👍

vjercik
15. bře 2017

@brambora28 vyzkousej kdyztak rano, to uz by tam mohlo neco byt....
Bud se rozjede ms nebo budes tehu 🙂
Drzim pesti 🙂

michaelak30
15. bře 2017

Ahoj holky, tento test jsem si dělala teď večer (vím, že by se to moc nemělo, že ráno je to nejsilnejsi), ale přítel mě premluvil. A carecka je silnější než včera 🙂 mám hroznou radost 🙂

nellynnnka
16. bře 2017

Zdravim holky ... vidite na tom
Teste ducha alebo si len namyslam??.. vcera som sa testovala no nezahodila som ho dnes pozriem a vidim tam volaco len sama neviem ze čo 😀😀
Hned nato som si robila druhy test inu znacku tento bol clearblue a druhy papierovy o dost lacnejsi ukazala sa mi tam druha ciarka no za necelu minutu zmizla tak uz si sama neviem radi a fakt potrebujem radu od skusenejsich :( :(
MS mi meska 10 dni posledny bol 05.02 a hned nato 15.02 som bola na laparoskopickom zakroku drilling vajecnikoch prefuk vajcovodou takze si moc nefandim ze to moze byt tehu kedze od tej doby som ms nemala tak ani ovulku tym padom ziadne plodne dni
:( co si myslite vy..???
Vopred dakujemm !!

mirindad
autor
16. bře 2017

@brambora28 vyzkoušej testííííííííííííííík !!! 😲

mirindad
autor
16. bře 2017

@michaelak30 gratulujuuuu 🙂 🙂

@nellynnnka ono to vypadá na dobréé cestě 🙂 na 2 testech náznak ! Chtělo by to zkusit ještě dnes určitě, držím moc palečky! 🙂

michaelak30
16. bře 2017

@mirindad dekuju 🙂

llenka_li
16. bře 2017

Holky u me asi biochemické nebo dela comfort falesnaky, nevim... čárka uz slábne. Posledni fotecku, jak to u me vypadalo.

katmir
16. bře 2017

Ahojky
@llenka_li takhle na těch testech není vidět skoro nic, nebo jsem slepá.😔
Máš nějaké těhu příznaky ?

llenka_li
16. bře 2017

@katmir jo na tech comfortech je slabá čárka vzdy, ale na Maxovi, to je ten slabší ne, tam byla jen jednou hooodne slabá. A ted uz slábne i na Comfortu, pomalu, ale jiste...příznaky jsem mela, prsa jsem hodne cítila, tlak v podbrisku, hrozne citlivá na vůně, dneska uz vubec nic. Snad prijde MS brzy, jsem 29DC.

brambora28
16. bře 2017

Test jsem nedělala.. Něco ráno přišlo, ale že by to myla menstruace se moc říct nedá.. Nic mě nebolí, krvácím jen slabounce, prsa nalitý nemám.. Je to fakt divný... Tak čekám, co přijde :D

yelowangel
16. bře 2017

@brambora28 to může být po ty revizi, víš co sliznice je nižší a chvilku trvá než doroste...

llenka_li
16. bře 2017

@brambora28 jsme nějaký rozbity 😂

evikkk13
16. bře 2017

@llenka_li Leni! 6 testu v 1 den? Hlavně klid!!! 😝

llenka_li
16. bře 2017

@evikkk13 trosku mi hrablo, jak to zacalo slábnout ;) ale uz jsem zase docela v pohode a cekam na MS, testovat uz nebudu ;)

brambora28
16. bře 2017

@yelowangel No jenže já na revizi nebyla.. Sice jsem potratila, ale bez zákroku.. A předtím MS nevím jaká byla (jestli silná nebo slabá), protože jsem pořád ještě špinila z potratu, a do toho přišla MS... Ale jo, asi to teď bude MS, jen je prostě jiná než bývala dřív...

yelowangel
16. bře 2017

@brambora28 no jo vlastně tebe furt posílali že jo pak že ne...ty jo tak to nevím..uvidíš jak se rozjede nebo ne...

katmir
16. bře 2017

@llenka_li
@brambora28
já jsem měla pernou noc, šílené křeče, takovou ms jsem v životě neměla. Já už svoji rozbitost řeším, 15.5,jdu na laparku. Sice je to měsíc před svatbou, tak snad budu o.k., švagrová mi dala delší čas ještě na těhu, to by se pak nedělalo nic, až pak jedině císař. To by byla lepší verze, ta snažit se budeme dál a uvidíme...
Hlavně holky musíme věřit...
Teď ještě musíme zvládnout připravit st.dceru na přijímačky a pak už bude klid...

katmir
16. bře 2017

@brambora28 ono se to srovná, neboj, měla jsi to strašně zdlouhavý, tak asi trochu odpočívá.

Strana