icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
16. bře 2017

@yelowangel já mám teda po revizi ms jak nikdy...Jako nic extrémního, ale určitě silnější, než jsem měla po vysazení HA. Tak snad je to dobré znamení 🙂 akorát jsem včera byla trochu v depresi z těch bolestí, dost mi připomínaly bolesti po vyvolávací tabletce a na to vzpomínám dost nerada :(

brambora28
16. bře 2017

@jade85 Já jsem právě taky čekala, jaká to bude brutalita... a ono nic no... ale beztak to přijde, jak zná své tělo :D

vjercik
16. bře 2017

@brambora28 to je divny, clovek by rekl ze bez revize telo bude pracovat normalne a ted takove haprovani...
Ja teda po prvni revizi dostala normalni ms. Tak jsem zvedava co ted.
Ale uplne mirne uz citim podbrisek, moc si preju at v po nebo ut ms dorazi.to
Snad se ti to spravi a dalsi cyklus uz se zadari 🙂

brambora28
16. bře 2017

@vjercik Děkuji 🙂 No já měla po potratu 1. MS taky celkem normální.. teda sílu krvácení nedokážu moc určit, ze začátku docela silně, ale pak jsem dlouho špinila.. Ale asi jsem špinila ještě i skrz ten potrat.. Ale bolesti břicha byly docela slabý, jiný příznaky vůbec.. A normálně jsem dřív omdlívala, zvracela, bez prášků nedala ani ránu, byla úplně KO, menzes silný a 2-4 dny před nafouklý a citlivý prsa.. Jako možná to teď bude prostě jinak.. Kdybych měla slabou MS bez bolestí, tak budu jedině ráda 🙂
Tak přeji, ať MS dorazí a je vše pravidelné 🙂

vjercik
16. bře 2017

@brambora28 ty jo, to je psycho...snad se to brzy srovna...
Me taky obcas prvni nebo 2den boli bricho, ale jak kdy, da se to v poho vydrzet.
Me hlavne po revizi zmizely bolesti prsou pred ms. To je asi jedina zmena,kt.jsem pocitila.
Kazdopadne nam to musi uz vyjit, ms ne ms, musi se ta smula prolomit🙂

llenka_li
16. bře 2017

@jade85 to je dobre, ze se dala deloha tak rychle do kupy ;) koukam, ze tu vsichni budeme mit podobne cyklus. To je dobre 😄 jsme si sesynchronizovaly mesicky 😂

@brambora28 po prvním porodu se většinou průběh MS také zlepší, jsou mírnější příznaky, tak treba je to podobne ;) Bud rada, ze je to bez bolesti a s tou silou, myslim, ze tělo se z krve vydalo víc nez dost, a tak je ted rádo, ze je rádo. Pijes Kontryhel?

katka9184
16. bře 2017

Zdravím všechny tehulky a snažilky, najde se tu některá, která stejně jako já podstoupila laparoskopii, kde mi odstranili srůsty a slepák?
Za jak dlouho jste se začaly opět snažit a jak dlouho vám trvalo, než jste otěhotněly?🙂

brambora28
16. bře 2017

@llenka_li Nene, nepiju nic.. Pila jsem ho po tom potratu..

llenka_li
16. bře 2017

@brambora28 mne treba bylinky nechutnaji, ale jinak si ho holky hodne chválí..slabá MS bych rekla, ze jeste neni dorostla sliznice a ten Kontryhel by to mel srovnat. Mam načteno, protoze mi sliznice moc nedorusta...

brambora28
16. bře 2017

@llenka_li Mě to nevadí - s medem 😀 Jinak dnes skoro čistek tampon dopo a pak až doteď uplne čistá intimka.. tak fakt nevím.. 😀

vjercik
16. bře 2017

@brambora28 hele ty si uz udelej test a uz nas nenapinej😎

brambora28
16. bře 2017

@vjercik jo, zítra udělám. Ale nevidím to nijak růžove...

vjercik
16. bře 2017

@brambora28 aspon nas uz nebudes napinat 🙂

brambora28
17. bře 2017

@vjercik Test negativní, špinění zase o něco silnější.. Tak uvidíme.. Ale těhu to není určitě...

vjercik
17. bře 2017

@brambora28 jejda...skoda ☹

tammm
17. bře 2017

Já jsu 14 dpo,dnes mrcha snad nedorazí,testovat nebudu,počkám cca 3 dny.Nikdy jsem spoždění neměla,ba naopak klidně přišla dřív.Držte palce holky.Zatím o sobě nedává vědět.

brambora28
18. bře 2017

Tak já test sice negativní, ale jako menzes mi to taky nepřijde.. krev nic, tomu se ani nedá říkat krev, takové slabé špinění že by stačila jedna intimka na den, ale bolesti mám teda šílený, jako u klasické MS.. četla jsem, že někdo po potratu měl takto slabou MS. Udělala jsem si kontryhelovy čaj se šalvějí, tak třeba to k něčemu bude 🙂
Jinak je u nás dnes pěkně hnusně ☹ měli jsme jít na 25km pochod, ale prší, takže jsme doma a děláme schody do sklepa a já jdu vařit.. už se těším na jaro, úplně mi to zvedlo náladu 🙂

vjercik
18. bře 2017

@brambora28 tak to je tEda divne, ale pokud mas ms bolesti tak bych rekla ze to ms bude ikdyz nekrvacis.
Tak to mas fajn program, ja jsem dnes i zitra cely den v praci, pocasi mi vyslo 🙂 volno sem mela ct,pa a to bylo kraaaasne 🙂

llenka_li
18. bře 2017

@tammm držím palecky 🙂))

llenka_li
18. bře 2017

Hlásím 1DC...

tammm
18. bře 2017

@llenka_li dekuji 😉

michaelak30
18. bře 2017

@tammm jsme na tom úplně stejně. Doufám, že dnes nepřijde, ale zatím to tak nevypadá 🙂 držím palecky

brambora28
18. bře 2017

@vjercik no, sotva jsem to dopsala, tak se to spustilo.. 😀 a ja si říkala, že z takové kapky krve mě nemůže tak bolet břicho.. a už je to tady..
Akorát teda nevím, od kdy to mám počítat, jestli od středy, kdy jsem začala lehounce špinit nebo až dnes kdy jsem začala krvácet... Nevíte někdo?

brambora28
18. bře 2017

@llenka_li Leni a nemohli ty testy ukazovat ještě zbytkové HCG z minula? Musíme si prostě dát ultimátum, že budeme testovat až den po vynechané MS, jinak se z toho zbláznime.. přemýšlím, že koupím jen digital, pac ten mi bude líto použít jen tak, a zkusím ho až v případě, že to nedostanu..

vjercik
18. bře 2017

@brambora28 urcite pocitej ode dneska.
Tak aspon ze tak a vis na cem jsi 🙂
Do dalsiho cyklu jdeme spolecne 🙂

tammm
18. bře 2017

@michaelak30 já dnes první den meškám,pokud do pondělí nedorazí tak koupím rovnou digit test,kašlu na duchy 😀
A pokud dorazí,tak mám v planu fyzioterapeuta v Brně,ať mě odblokuje.Kamaradka 8 let nemohla otěhotnět a po návštěvě fyzio to vyšlo,teď chodí s bříškem.

llenka_li
18. bře 2017

@brambora28 no, ted si to rikam, ale jsem na sebe zvedava, kdy budu testovat příště...:D ja tu taky digi test mam 😄 ja ani nevěděla jak dlouhý cyklus mam, tak ted vím, ze 31dnu a LF 15 dnu, což je dost.
Z minula to nebylo, uz jsem mela testy bílé, zkoušela jsem prave abych věděla po měsíci tt kvuli zbytkovemu hcg a tt mi od středy krásné slably a vcera vecer uz na komfortu nebylo skoro nic...a dneska ráno bum. Ale nevadi, jedeme dal a na stejno zase 😉
Taky jsem četla, ze se 1DC počítá az od silné MS, ne od spineni, ja zatim jen spinim....

llenka_li
18. bře 2017

@tammm taky jsem nad tímhle trochu premyslela, ale jedna paní mi rekla, ze se ma odložit snažení o 3mesice, pokud se začíná s fyzioterapeutem a treba Mojzisovkou. Ze se to uvnitř cely rovna a hýbe a tehu by asi nedopadlo dobre..mas o tom neco zjištěného?

michaelak30
18. bře 2017

@tammm já bych to dnes měla taky dostat. A pokud to do pondělí nedostanu tak taky si chci koupit ten digitální test a objednat se k doktorce 🙂 a jak ti vycházejí testy? Mě takhle ještě 2 dny před MS

michaelak30
18. bře 2017

@tammm promiň to byl ten test kdy jsem to zjistila - 5 dní před MS. TohLe je ten novější

Strana