Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Holkyyyy, ja uz chci taky ms ☹
Dnes 29den od revize a porad nic.
Ja snad zitra udelam test jestli jsem nepocala z ducha sv.😇
Holky mam ted stary mobil (svuj jsem prodala) se kterým se hrozne blbe pracuje. Ale zitra uz bude novy. Každopádně postupne ctu. Pracii si zitra rozmyslim ale myslim ze se neozvu, přeci jen dite si ted preji vic, navíc u nás v praci je ted docela klid a bude leto tak si budu chtit vzit volno coz by v nove moc neslo..
Jinak ja mam take narozky v dubnu, 4. 4. 🙂
Dnes jsme skončili v praci driv a pracovali na zahrade 🙂 to bylo super. Udělala jsem si krásnou vyzdobu. A vecer jsme byli u kamaradcine tchyně, maji CHS vymarskych oharu a maji štěňátka. To byli milacci, tak jsme se mazlili.
Ted si jdu lehnout, dnes jsem si vyzvedla andela co jsem delala z keramiky. Vlasta rikal, at si ho dam k posteli, ze mi přinese štěstí. Tak ho posilam i Vam a přeji, at prinese stesti nam všem, ktete touzi po miminku!
@brambora28 andel je nadherny 🙏 🙂
@brambora28 to je krasny anděl 🙂 a 4.4. ma narozky přítel 😄

@tammm myslis? Tak brzy 13DPO aby mi bylo zle? Snedla jsem asi pul kg cherry rajcatek, tak jestli to neni z toho. Bud budu testovat zitra nebo ve ctvrtek.