icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

lory303
21. bře 2017

@tammm myslis? Tak brzy 13DPO aby mi bylo zle? Snedla jsem asi pul kg cherry rajcatek, tak jestli to neni z toho. Bud budu testovat zitra nebo ve ctvrtek.

wenisa
21. bře 2017

@vaporetka no neda se nic delat no... Asi to tak melo byt... Ted uz jen aby se to telo srovnalo a mohli sme zacit znovu....

lentilkah
21. bře 2017

@lory303 Me bylo spatne uz asi tyden pred vynechanim ms 🙂

lory303
21. bře 2017

@lentilkah fakt? Jeee, to jsi me potesila 😊a podbrisek jsi citila nejak?

tammm
21. bře 2017

@lory303 každy to má jinak,vydrž do čtvrtka ,nic ti neuteče.Mě už je líp,už se těšim na další snaženíčko.

lory303
21. bře 2017

@tammm to je dobre🙂 duben vyjde😘 chtela bych to vypustit z hlavy, tento mesic se mi to podarilo, ale pokud MS dorazi jdeme na IUI a u toho to nejde vypustit z hlavy😕 pockam tedy do ctvrtku 🙂

tammm
21. bře 2017

@lory303 tak hlavněže se to někam hne kdyby to nevyšlo a iui je větší jistota.Aaaale,ještě není nic ztraceno.Držím palce 😘

katmir
21. bře 2017

@lory303 byla jsem na laparo uz 2x a zadne jizvy nemam. Vzdy jsem mela 2 dirky. Ale ja jsem baculka. Uvidim ted,pokud na ni dojde.

katmir
21. bře 2017

@lory303 budu drzet palecky.
Ja zase ve ct jedu z prace smer Morava a uz se tesim. Mela by byt i ovulka,tak doufam,ze me nezklame. Uvidime. Dnes uz jsem nestihla dojit pro ovu testy.

vjercik
21. bře 2017

Holkyyyy, ja uz chci taky ms ☹
Dnes 29den od revize a porad nic.
Ja snad zitra udelam test jestli jsem nepocala z ducha sv.😇

lentilkah
21. bře 2017

@lory303 Podbrisek me bolel jako pri ms.

lory303
21. bře 2017

@lentilkah dekuju moc za odpoved😘

lory303
21. bře 2017

@vjercik bud rada, ze nemas jeste MS ne?🙂 drzim paleckyyy🙏 kdy budes testovat, zitra?

lory303
21. bře 2017

@katmir taky ti budu drzet palecky at se trefis do ovulky🙏😘

lory303
21. bře 2017

@tammm dekujiiii😘 Zitra dam vedet. Pokud by se to ted povedlo, tak bych potvrdila pravidlo, ze psychika dela nejvic. Tento mesic jse totiz na mimi myslela o 50% mene a byla vic v pohode 🙂

simi1510
21. bře 2017

@vjercik tak já si třeba musela počkat celých 6 týdnů na ms po revizi... Je to dost individuální, záleží jak rychle dorůstá sliznice a jak se tělo dává do kupy

vjercik
21. bře 2017

@lory303 ja jsem po revizi a tak bych ms rada 🙂 tuleni sme meli, ale mino ovulku, takze asi snad ted niiiic.

vjercik
21. bře 2017

@simi1510 jj, no me uz boli podbrisek, snad uz to prijde....

simi1510
21. bře 2017

@vjercik ona dojde, neboj se 😉

vjercik
21. bře 2017

@simi1510 to anooo, ale uz aby to bylo🙏😀

brambora28
21. bře 2017

Holky mam ted stary mobil (svuj jsem prodala) se kterým se hrozne blbe pracuje. Ale zitra uz bude novy. Každopádně postupne ctu. Pracii si zitra rozmyslim ale myslim ze se neozvu, přeci jen dite si ted preji vic, navíc u nás v praci je ted docela klid a bude leto tak si budu chtit vzit volno coz by v nove moc neslo..
Jinak ja mam take narozky v dubnu, 4. 4. 🙂
Dnes jsme skončili v praci driv a pracovali na zahrade 🙂 to bylo super. Udělala jsem si krásnou vyzdobu. A vecer jsme byli u kamaradcine tchyně, maji CHS vymarskych oharu a maji štěňátka. To byli milacci, tak jsme se mazlili.
Ted si jdu lehnout, dnes jsem si vyzvedla andela co jsem delala z keramiky. Vlasta rikal, at si ho dam k posteli, ze mi přinese štěstí. Tak ho posilam i Vam a přeji, at prinese stesti nam všem, ktete touzi po miminku!

wenisa
22. bře 2017

@brambora28 andel je nadherny 🙏 🙂

lory303
22. bře 2017

@llenka_li @tammm Ahoj holky, tak ráno jsem začala špnit ☹ takže se k vám přidávám do dalšího měsíce o snažení.. vypadalo to tak nadějně ☹ ach jo...

tammm
22. bře 2017

@lory303 škodaaa,tož tento měsíc je náš 😀

lory303
22. bře 2017

@tammm to už sice říkam od října 😨 ale snad ano... kdyby aspon to IUI vyslo... a tobe to tento mesic urco vyjde 😘

tammm
22. bře 2017

@lory303 musíme se povzbuzovat 🙂 já už si to říkám rok 🙂

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 nesmutni, říkám, ze tady držíme basu..;) Proste otehotnime všechny najednou 🙂 a to iui je strašně velká pravděpodobnost, takze se tes ☺

llenka_li
22. bře 2017

@brambora28 to je krasny anděl 🙂 a 4.4. ma narozky přítel 😄

lory303
22. bře 2017

@llenka_li děkuji, si zlatá :-*

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 ja bych se hrozne těšila, kdybych na iui sla 🙂 nejradši bych na nej sla hned taky 😄

Strana