icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

lory303
22. bře 2017

😀 taky se tesim, ale pokud to nevyjde o to vetsi to bude zklamaní... myslela jsem, ze je problem u pritele ve spermiogramu, ale ten se mu zlepsil, tak ted mam myslenky, zda není problem v mojich vejcovodech :-/

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 neboj, nebude u tebe žádný problem a ted to vyjde 🙂) beres nějaké hormony ted pred tim nebo neco?

tammm
22. bře 2017

Já dnes slupla první tabletku Clostibelgytu a je mě fajn 😴

lory303
22. bře 2017

@llenka_li nn.budu to mít bez hormonu, protoze clostík mi snižuje děl.sliznice a pak je moznost injekci, stejne ucinky jako clostil, ale nesnizuje sliznici, ale domluvila jsem se s dr.ze první iui bez hormonu, folik mi vzdy naroste... ale pokud by byl bez uspechu, tak druhy vyzkousime s hormony...

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 a nějaké vitaminky budes tento měsíc brát?

lory303
22. bře 2017

@llenka_li ted jsem si byla koupit fertipronu a ty? 🙂

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 ja tento měsíc zvýšila Inofolic na 2x denně, 1x denně femibion a kapky kontryhele....a to by bylo, aby nebylo 😄

lory303
22. bře 2017

@llenka_li a není ten inofolic stejny jak femibion? femibion jsem taky brala, ale byl mi pak doporucen fertiprona, ma cosi navic, ale vsechno to bude asi stejnee... jinak vis neco o kapkach Gynex? ja byla na wc a uz zase nespinim... si se mnou to telo asi hraje nebo nevim :-/

lentilkah
22. bře 2017

@lory303 Nezkousela si ten test? Spinit muzes i v tehotenstvi.

lory303
22. bře 2017

@lentilkah nezkousela.. myslis ze ma to cenu? vim, ze se muze spinit v tehu ale v den presne MS?

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 helet, tak udělej radsi test..
V inofolicu je inositol a malé množství kyseliny listové...ve femibionu je nastepena kyselina listová a dalsi vitaminky. Ve Fertiprone je oboje ( inositol i nastepena kyselina listová a i ostatní vitaminy), jen v o neco málo menším množství...;)

A Gynex jsem taky chvili brala, ale uz jsem se bála, ze by toho bylo moc, tak jsem tento měsíc vynechala..člověk si musi asi vybrat, no...ale vsechno to ma super recenze...

tammm
22. bře 2017

@lory303 fertipronu beru teď tyden taky,pokud si ji koupiš,tak jak vysypeš ten saček do vody,tak si odskoč něco podělat ať se ti to rozpusí.Já to vždy nasypala a pak hned pila a naspod skla toho hodne zustava,chce to nechat odstat.

llenka_li
22. bře 2017

@tammm to mi dela ten Inofolic taky, ja to vzdycky několikrát vyplachnu nebo víckrát natocim vodu...přišlo mi, ze by se to nikdy nerozpustilo...

tammm
22. bře 2017

@llenka_li tak to bude možná to co se tam nechce rozpustit když ho obsahuje taky.Ale cca 5 min a je k pití na jeden lok 🙂

llenka_li
22. bře 2017

@tammm super, zkusím ;) jinak ani ta chuť nic moc, ale treba Gynex je o 100% horší...😝

lory303
22. bře 2017

@tammm jj. taky jsem na to dosla 😀 první jsem to delala, tak ze jsem to hned kopla a pak vyplachovala hrnek, ale kdyz to nechas par minut odstat, tak to zežlutne a to je správne, tak se to ma pít
@llenka_li
holky a uz vite co by jste chteli více? holcicku nebo chlapecka ? mate jmena vymyslene? ja jo 😀🙈 strasne me bavi se o tom bavit 😀

lentilkah
22. bře 2017

@lory303 Tak uvidis jak se ti to rozjede. Kdyby byl do zitra klid, tak by to stalo za pokus.

tammm
22. bře 2017

@lory303 ne nevím,doma to nijak neřešíme.Jelikož nevím kdy a zda se zadaří,tak ani nechci.Až to přijde 🙂

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 Jakub ( po priteli) a Sára - vím přesně a ted se známe narodila holcicka a jmenuje se Lola a mne se to hrozne líbí 🙈😂 Jaký jména mas vybrány ty?

lory303
22. bře 2017

@lentilkah dobre, dekuji moc za povzbuzení 😘

lory303
22. bře 2017

@llenka_li já bych si moc přála holčičku, ale nezáleží na tom i chlapečka.. jmena se mi libi Claudie, Valerie, Izabelka a i Sára je krásnééé! na chlapečka se mi moc jmen nelibí asi jen Eliáš a Maxmilian,ale to se nelíbí mojemu 😀
@tammm vím,že je brzy to řešit, ale někdy na to přijde jen tak rec a je to hezké, i muj se zapojí.

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 Maxika jsem chtela u prvního ;) Moc hezké...a jinak je mi jedno, co to bude - uplne 🙂 Přítel by samozrejme chtel hrozne kluka..je tolik hezkých jmen 🙂

lory303
22. bře 2017

@llenka_li jee, ted se dívam a ty mas laurinku? to je nadherné jméno!!!!👏

lory303
22. bře 2017

@llenka_li I Matěj je moc hezké... to je super, že máš už dvě děti.. já bych byla štasná za jedno, ale chtela bych mít celkem 3 děti. Velkou rodinu. První mimi jsi mela v kolika letech?🙂

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 v 19 ;) na prvni pokus po vysazeni HA, Mateje v necelých 21 letech na prvni pokus po vysazeni HA. A ted to třetí na druhy pokus po vysazeni HA mimodelozni...ted teda asi biochemko a uvidime co dal...ale deti mam s bývalým manželem. S přítelem se snažíme o prvni...a vzdycky jsem si prala deti čtyři 😍 Po rozvodu jsem myslela, ze uz dalsi mit nebudu a ze je to konečná..🙂))

lentilkah
22. bře 2017

@lory303 Nemas za co 😉 Nechci ti davat falesne nadeje, ale pokud si jednorazove zaspinila, tak bych to na ms nevidela.

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 no jo, Lauru a Mateje ;)

lory303
22. bře 2017

@llenka_li ty jo, tak to je super, že vám to vyšlo hned na poprvé... pro pritele to bude první mimi? já bych brala mimi uz klidně ve 20.letech,ale nebyl správny chlap, ted ho mam a nejde to :-/ je mi 26 let.

tesinka
22. bře 2017

@lory303 hele. zkus test, já špinila 2 dny v dny, kdy jsem očekávala mrcha, mno a bylo z toho těhu. Předchozí těhotenství nic.

lory303
22. bře 2017

@tesinka já mam ale silene tlaky v podbříšku jako při MS, ty si nepamatujes jak jsi to mela? 🙂

Strana