icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

tesinka
22. bře 2017

@lory303 jj, myslela jsem, že to musí být mrcha a nebyla :D zjištění, že jsem těhotná bylo komické a hodně nečekané. V porovnání, jak jsme se nadřeli na klukách....

lory303
22. bře 2017

@tesinka dobře, tak pokud se ráno probudím a nebudu mít klasickou MS, tak hned testuji... moc diky... moc bych si prala, kdyby to konečně vyslo 😍

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 přítel jeste dite nema, no. Takze by samozrejme moc chtel 😏 ale ono se to povede, nám všem 🙂 jen to chce trpělivost 🙂

llenka_li
22. bře 2017

@lory303 držím palecky, at to vyjde uz tenhle měsíc, ty nas napínas teda 😄

bibianne
22. bře 2017

@michaelak30 Moc gratuluji k // 🙂

lory303
22. bře 2017

@lentilkah
@tesinka
@llenka_li
@tammm Holky, tak MS se pěkně už rozjela 😔 ale moc Vám děkuji, že jste mi držely palce, jste hodné 😘 Snad duben nám konečně vyjde 🙏

vjercik
22. bře 2017

Ja hlasim stale ms nikde, 30den po revizi. Asi to dostanu ve svuj klasicky cyklus a to 35dni. Snad teda😝
Sme se tady mohly vsechny srovnat s ms 🙂 🙂 🙂

ceresienka
22. bře 2017

Ahojte baby, prosím o názor, že má zrak neklame a vidím tam //? 31DC , cykly mávam 31-33. Mám za sebou dva potraty, posledny pred 4mes.

brambora28
22. bře 2017

@ceresienka Ahoj, já tam bohužel nic nevidím.. Mám za sebou taky potrat.. A rozhodla jsem testovat až po vynechání MS, a koupit přímo digitální test.. Jednak mě to kvůli jeho ceně donutí opravdu počkat jestli MS nepřijde, a netestovat dříve, a jednak to ukáže přesněji, než ty obyčejné.. Držím pěsti, ať brzy přijde vytoužené miminko 🙂

monix94
22. bře 2017

@ceresienka Já vidím takovýho malýho dušíka, tak budu držet palce ať sílí! 🙂🍀

tammm
22. bře 2017

@ceresienka taky nic nevidím ☹

tammm
22. bře 2017

@lory303 mrcha jedna

sticker
llenka_li
22. bře 2017

@vjercik uz jsem to tu psala, ze jsme si sesynchronizovaly mesicky 😂😂

@lory303 nevadi, tento cyklus uz to vyjde ;)

ceresienka
22. bře 2017

@monix94 ja ho vidím tiež tam🙂 je presne na tom mieste kde má byt druha / takze testnem ešte cez víkend🙂 dakujem baby za názory🙂)!

llenka_li
22. bře 2017

@ceresienka neco hodne malinko tam je 🙂 myslim, ze je důležité, aby byl dusík do limitu a ne po, ale zkus za dva dny a budes mit jistotu 🙂)

llenka_li
22. bře 2017

@vjercik mne prisla 34 po revizi a laparo 🙂

michaelak30
22. bře 2017

@bibianne dekuj7. 🙂 ty miminko čekáš v srpnu? A jak pak ti je? 🙂

vjercik
22. bře 2017

@llenka_li tak snad taky uz prijde, jsem strasne netrpeliva ☹
O vikendu jdeme na akci, no tak kdyz neprijde do te doby tak v so radeji testnu 🙂 🙂 🙂

katmir
22. bře 2017

@llenka_li i presto,ze mam doma dve holky (Natalku a Zuzku),tak bych radeji holku,ale je mi to jedno. I kdyz prileti cap,beru.😆a jmena mame Dorotku a Krystofa.
U Dorotky forma Dorothea.
Tak uvidime,zda nam Jezisek nadeli. 😀

katmir
22. bře 2017

@ceresienka hodne slaboucka,budu drzet palecky.

llenka_li
22. bře 2017

@katmir moc hezká jména 🙂 jeste se mi vzdycky líbil Mikuláš a Adam...

llenka_li
22. bře 2017

@vjercik přesně vím o čem mluvíš, prvni MS jsem sem malem nedockala a ted se pro změnu nemuzu dočkat plodnych dnu 😄

katmir
22. bře 2017

@llenka_li ze se vzdy tesime spolecne. Ja jsem dnes 8.DC 😀

llenka_li
22. bře 2017

@katmir to jo, ja jsem 5DC 😄

vjercik
22. bře 2017

Byla jsem udelat neco pro sebe, byla jsem na jogalates a uz jsem u tv s vinkem 😝

lory303
23. bře 2017

@llenka_li jsem 2DC a taky už chci ovulku 😀

tammm
23. bře 2017

Ja se asi objednam na to fyzio,i kdyby me jen odblokovala,tak udelam neco pro tělo.Pry se jezdi jednou za mesic,na doma dostanu cvičeni.A ma to hodne narvané az do konce června.

tammm
23. bře 2017

A kamoška tu ted byla s pupkem a pry tam jezdi i v těhu ,ted bude mit přípravu na porod.

llenka_li
23. bře 2017

@tammm u nas na Kladne chtějí 700 za hodinu a doporučuji 6-8 sezení...tak nevim, jestli do toho vlitnout nebo jeste vydržet. Přeci jen se snažíme krátce, od listopadu a stihli jsme uz mimodelozni a biochemické....

llenka_li
23. bře 2017

@lory303 Hihi, tohle je nejnudnejsi fáze čekání 😄 mne skončila MS, tak alespon tak 🙂 ale do ovulky stále 10 dnu, kdyby mela přijít jako minule. Furt zvažují tu BT....

Strana