Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@michaelak30 Moc gratuluji k // 🙂
Ja hlasim stale ms nikde, 30den po revizi. Asi to dostanu ve svuj klasicky cyklus a to 35dni. Snad teda😝
Sme se tady mohly vsechny srovnat s ms 🙂 🙂 🙂
@ceresienka Ahoj, já tam bohužel nic nevidím.. Mám za sebou taky potrat.. A rozhodla jsem testovat až po vynechání MS, a koupit přímo digitální test.. Jednak mě to kvůli jeho ceně donutí opravdu počkat jestli MS nepřijde, a netestovat dříve, a jednak to ukáže přesněji, než ty obyčejné.. Držím pěsti, ať brzy přijde vytoužené miminko 🙂
@ceresienka Já vidím takovýho malýho dušíka, tak budu držet palce ať sílí! 🙂🍀
@ceresienka taky nic nevidím ☹
@monix94 ja ho vidím tiež tam🙂 je presne na tom mieste kde má byt druha / takze testnem ešte cez víkend🙂 dakujem baby za názory🙂)!
@ceresienka neco hodne malinko tam je 🙂 myslim, ze je důležité, aby byl dusík do limitu a ne po, ale zkus za dva dny a budes mit jistotu 🙂)
@bibianne dekuj7. 🙂 ty miminko čekáš v srpnu? A jak pak ti je? 🙂
@ceresienka hodne slaboucka,budu drzet palecky.
Byla jsem udelat neco pro sebe, byla jsem na jogalates a uz jsem u tv s vinkem 😝
Ja se asi objednam na to fyzio,i kdyby me jen odblokovala,tak udelam neco pro tělo.Pry se jezdi jednou za mesic,na doma dostanu cvičeni.A ma to hodne narvané az do konce června.
A kamoška tu ted byla s pupkem a pry tam jezdi i v těhu ,ted bude mit přípravu na porod.

@lory303 jj, myslela jsem, že to musí být mrcha a nebyla :D zjištění, že jsem těhotná bylo komické a hodně nečekané. V porovnání, jak jsme se nadřeli na klukách....