Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Já dnes slupla první tabletku Clostibelgytu a je mě fajn 😴
@llenka_li nn.budu to mít bez hormonu, protoze clostík mi snižuje děl.sliznice a pak je moznost injekci, stejne ucinky jako clostil, ale nesnizuje sliznici, ale domluvila jsem se s dr.ze první iui bez hormonu, folik mi vzdy naroste... ale pokud by byl bez uspechu, tak druhy vyzkousime s hormony...
@lory303 helet, tak udělej radsi test..
V inofolicu je inositol a malé množství kyseliny listové...ve femibionu je nastepena kyselina listová a dalsi vitaminky. Ve Fertiprone je oboje ( inositol i nastepena kyselina listová a i ostatní vitaminy), jen v o neco málo menším množství...;)
A Gynex jsem taky chvili brala, ale uz jsem se bála, ze by toho bylo moc, tak jsem tento měsíc vynechala..člověk si musi asi vybrat, no...ale vsechno to ma super recenze...
@tammm jj. taky jsem na to dosla 😀 první jsem to delala, tak ze jsem to hned kopla a pak vyplachovala hrnek, ale kdyz to nechas par minut odstat, tak to zežlutne a to je správne, tak se to ma pít
@llenka_li
holky a uz vite co by jste chteli více? holcicku nebo chlapecka ? mate jmena vymyslene? ja jo 😀🙈 strasne me bavi se o tom bavit 😀
@llenka_li já bych si moc přála holčičku, ale nezáleží na tom i chlapečka.. jmena se mi libi Claudie, Valerie, Izabelka a i Sára je krásnééé! na chlapečka se mi moc jmen nelibí asi jen Eliáš a Maxmilian,ale to se nelíbí mojemu 😀
@tammm vím,že je brzy to řešit, ale někdy na to přijde jen tak rec a je to hezké, i muj se zapojí.
@lory303 v 19 ;) na prvni pokus po vysazeni HA, Mateje v necelých 21 letech na prvni pokus po vysazeni HA. A ted to třetí na druhy pokus po vysazeni HA mimodelozni...ted teda asi biochemko a uvidime co dal...ale deti mam s bývalým manželem. S přítelem se snažíme o prvni...a vzdycky jsem si prala deti čtyři 😍 Po rozvodu jsem myslela, ze uz dalsi mit nebudu a ze je to konečná..🙂))

😀 taky se tesim, ale pokud to nevyjde o to vetsi to bude zklamaní... myslela jsem, ze je problem u pritele ve spermiogramu, ale ten se mu zlepsil, tak ted mam myslenky, zda není problem v mojich vejcovodech :-/