icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
23. bře 2017

@vjercik ty jo, super 👍 ja ted co beru ty vitaminy a Inofolic, mam pocit, ze nemuzu vubec popíjet, dela se mi hned spatne...az v utery me napadlo, jestli to nema spojitost s těmi vitaminy..protoze dřív jsem to neznala...

vjercik
23. bře 2017

@llenka_li ja beru taky vitaminky a je mi dobre, ale kazdemu to sednout nemusi...
Dnes uz jsem mela test v ruce ze si udelam,ale odolala jsem s tim co blbnu ze tehu fakt byt nemuzu...

llenka_li
23. bře 2017

@vjercik normalne je mi dobre, jen kdyz si dam skleničku, tak to neni ono...holt se neda nic delat. Nekdo to po revizi dostane az 6.,7.tyden...vím, ze je to čekání hrozny 😏 kolikaty DC dnes?

lory303
23. bře 2017

@llenka_li já BT uz nemerim 3.mesic, bylo to stresující, pořád jsem hledela do grafu a porovnavala to s ostatníma holkama a mela silene stresy par dní pred MS jestli teplota klesne nebo ne... pokud mas pozitivní ovulacní testy, tak bych to asi neresila, ja nemam ani testy ovu nikdy pozitivní.

llenka_li
23. bře 2017

@lory303 ja si to prave taky porad rikam, ze by to bylo stresující....no...takze ted to jeste nechám byt cca dva cykly, a pak by se vidělo...ovu testy mi funguji.

bibianne
23. bře 2017

@michaelak30 jj, na začátku srpna 🙂 zatím je mi celkem fajn, jen si člověk tohoto období nemůže moc užívat kvůli tomu, že jsem ještě v práci a je to tady dost vyhrocené, denně je to jak zátěžový test, stres....hrozný :/ ale aspoň bude prďousek zocelenej :D 🙂 kdy jdeš k dr? 🙂

lory303
23. bře 2017

@llenka_li tak to mas super, ze aspon ty ovu testy ti funguji, me prave ne :-/ druhou carku mam vzdy slabší.

simi1510
23. bře 2017

@bibianne jeeeeeee žiješ ještě 🙂

tammm
23. bře 2017

@llenka_li u nás 500,- ale to se jednou za měsic da,zeptam se ale pristi tyden sveho dr,zda by me napsal doporučení,líná huba ...... 🙂

vjercik
23. bře 2017

@llenka_li 31. Vim ze mam cas, ale uz bych to tak moc chtela mit...

renatka1111
23. bře 2017

Ahoj holky mám 6dnu zpoždění tets negativní jinak žádné příznaky podle kalendáře ovulka byla 4.3. Ale podle mého proběhla asy později jinak MS mám pravidelnou poradite my je to ještě brzo? 🙂

tammm
23. bře 2017

@renatka1111 zkus digitalni

llenka_li
23. bře 2017

@tammm ta paní ma na stránkách napsáno, ze s doporučením od dr je sleva 150 Kč...a chodi se kazdy tyden, ne jednou za měsíc...tam paní pise..

tammm
23. bře 2017

@llenka_li aha,tak to je jiná.Ty ses divala na kterou?

llenka_li
23. bře 2017

@lory303 to je divne, ani comfort neukazuje? A ovulace urcite probíhá, četla jsem, ze někdy folik roste a pak nepraskne, nejak zanikne, vstřebá se...

Ale pravda je, ze ma známa taky mela cely měsíc negativní ovu test a ten měsíc otehotnela 🙂

llenka_li
23. bře 2017

@tammm ja se diváka tady u nas v Kladne, dela to tu jedina paní, a pak pan, ale k tomu by se mi nechtelo 😏

tammm
23. bře 2017

@llenka_li teď jsem se dívala,Radana Svobodová z Brna po konzultaci návšteva jeden den v měsíci po dobu 5 mesíců na 60 min

tammm
23. bře 2017

@llenka_li aha aha,tak to každy ma jinak.

tammm
23. bře 2017

A taky te nauči cvičení Mojžíšové,ktere musiš cvičit denně doma? @llenka_li

llenka_li
23. bře 2017

@tammm Jj, taky...dam tomu ted jeste volný průběh dva mesice a kdyby se v následujících dvou cyklech nezadarilo, zkusím ji kontaktovat...

lory303
23. bře 2017

@llenka_li comfort jsem nezkousela, jen ovular... jako mam druhou carku ale o hodne slabsi...ten comfort je dobry?

tammm
23. bře 2017

@llenka_li jsu objednana na 15.6. 😀 aspon me odblokuje panev po tom padu ze stromu,kdyz dlouho sedim,tak me boli kyčle.Neberu to jak lek na plodnost,spis neco pro sebe.Třeba mě vyřeší tu zácpu kterou trpím 😂

lory303
23. bře 2017

@tammm
@llenka_li holky, o te mojzišové metode jsem taky slysela a prej to zabíra... mam i kontakt na jednu paní, pokud do 3.mesicu neotehotním, tak to asi taky vyzkousim.

mulusek
Odpověď byla odstraněná
vjercik
23. bře 2017

Jsem rozhodnuta, vecer udelam test, aspon me to uz nebude hlodat 😀
Pravdopodobnost je asi nula nula prd, ale jsem jak natrni.
By me asi dr.uskrtila kdybych si tam hned po revizi napochodovala tehotna😝

llenka_li
23. bře 2017

@lory303 ma hodne moc barviva a ta čárka je pri ovu fakt hodne silna a myslim, ze i za super penize, tak ho ted urcite zkus, prodává se 6ovu testiku + dva tehu v jednom balení 🙂

llenka_li
23. bře 2017

@tammm tak jestli jsi takhle jeste po nějakém úrazu, tak to urcite směle do toho, urcite to neuškodí, muze to byt jen lepsi ;) a objednaci lhůta moc pěkná. Do te doby budes uz urcite tehule 😄

llenka_li
23. bře 2017

@vjercik udělej, ja ho taky 30DC po zákroku delala, protoze jsem byla nervózní ;) možná, ze jak se psychika uklidní, MS dojde 🙂

llenka_li
23. bře 2017

@lory303 vidím to stejne, duben, květen neřeším a kdyz to v květnu dostanu, následně se objednám...

llenka_li
23. bře 2017

@lory303 ale ty jsi jasná, ty uz to nedostaneš.. kolikateho jdeš na iui? A doufám, ze nas vezmes sebou, vis, ze tady držíme basu, takze az budes tehu ty, musíme byt všechny 😄👍

Strana