Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@llenka_li já BT uz nemerim 3.mesic, bylo to stresující, pořád jsem hledela do grafu a porovnavala to s ostatníma holkama a mela silene stresy par dní pred MS jestli teplota klesne nebo ne... pokud mas pozitivní ovulacní testy, tak bych to asi neresila, ja nemam ani testy ovu nikdy pozitivní.
@michaelak30 jj, na začátku srpna 🙂 zatím je mi celkem fajn, jen si člověk tohoto období nemůže moc užívat kvůli tomu, že jsem ještě v práci a je to tady dost vyhrocené, denně je to jak zátěžový test, stres....hrozný :/ ale aspoň bude prďousek zocelenej :D 🙂 kdy jdeš k dr? 🙂
Ahoj holky mám 6dnu zpoždění tets negativní jinak žádné příznaky podle kalendáře ovulka byla 4.3. Ale podle mého proběhla asy později jinak MS mám pravidelnou poradite my je to ještě brzo? 🙂
@renatka1111 zkus digitalni
Jsem rozhodnuta, vecer udelam test, aspon me to uz nebude hlodat 😀
Pravdopodobnost je asi nula nula prd, ale jsem jak natrni.
By me asi dr.uskrtila kdybych si tam hned po revizi napochodovala tehotna😝

@vjercik ty jo, super 👍 ja ted co beru ty vitaminy a Inofolic, mam pocit, ze nemuzu vubec popíjet, dela se mi hned spatne...az v utery me napadlo, jestli to nema spojitost s těmi vitaminy..protoze dřív jsem to neznala...